Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ikorolis είπε

το να απαντάς στα δικά σου μηνύματα ...

φίλε μου η κάρτα αν δεν είχε εξ αρχής πρόβλημα (από τότε που την αγόρασες) απόκτησε μετά πρόβλημα και παρέδωσε πνεύμα

τσάμπα χαλάς χρόνο και ασχολείσαι μαζί της η κάρτα είναι τελειωμένη (RIP) την πετάς και μαζεύεις χρήματα για άλλη (συμβουλή μου) να είναι καινούργια

γιατί μεταχειρισμένη απλά παίρνεις κάτι και δεν ξέρεις το πότε θα κάνει ΜΠΑΜ.

Επειδη ειναι φιλος και ξερω την περιπτωση

την καρτα την πηρε και απο την αρχη του ειχε θεμα με θερμοκρασιες (για αυτο και τη ανοιξε 2-3 φορες να βαλει θερμοαγωγιμη)

χαρτι εγγυησης απο οτι ο ιδιος μας λεει δεν πηρε ... αρα απο την αρχη ρισκο αγορα γιατι ηταν και αγορασμενη απο εξωτερικο αρχικα

Η καρτα δουλεψε κουτσα στραβα κανα χρονο και κατι και μετα καηκε

ε αμα εχεις δωσει τοσα λεφτα δεν θες να το πιστεψεις αυτο και ψαχνεις απελπισμενα να βρεις λυση... που λυση δεν υπαρχει.

Την ειχα πατησει και εγω με καρτα μεταχειρισμενη αλλα με εγγυηση οποτε και μετα απο ταλαιπωρια το προβλημα μου αποκατασταθηκε και με το παραπανω (πηρα πιστωση για οσο εκανε η καρτα γραφικων οταν αγοραστηκε, ας ειναι καλα το καταστημα)

Αν ψαξετε στις αξιολογησεις του χρηστη θα βρειτε με ποιον εγινε η συναλλαγη.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giannhs_gr είπε

Συμφωνώ σε αυτό παίρνεις καινούργιο και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Καλά και εκεί δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει αλλά τουλάχιστον θα έχεις την εγγύηση

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Poexania είπε

Επειδη ειναι φιλος και ξερω την περιπτωση

την καρτα την πηρε και απο την αρχη του ειχε θεμα με θερμοκρασιες (για αυτο και τη ανοιξε 2-3 φορες να βαλει θερμοαγωγιμη)

χαρτι εγγυησης απο οτι ο ιδιος μας λεει δεν πηρε ... αρα απο την αρχη ρισκο αγορα γιατι ηταν και αγορασμενη απο εξωτερικο αρχικα

Η καρτα δουλεψε κουτσα στραβα κανα χρονο και κατι και μετα καηκε

ε αμα εχεις δωσει τοσα λεφτα δεν θες να το πιστεψεις αυτο και ψαχνεις απελπισμενα να βρεις λυση... που λυση δεν υπαρχει.

Την ειχα πατησει και εγω με καρτα μεταχειρισμενη αλλα με εγγυηση οποτε και μετα απο ταλαιπωρια το προβλημα μου αποκατασταθηκε και με το παραπανω (πηρα πιστωση για οσο εκανε η καρτα γραφικων οταν αγοραστηκε, ας ειναι καλα το καταστημα)

Αν ψαξετε στις αξιολογησεις του χρηστη θα βρειτε με ποιον εγινε η συναλλαγη.

καταρχήν αν είναι φίλος σου μάθε τον να γράφει σωστά τα μηνύματα του στην ιστοσελίδα εδώ αν θέλει να τον παίρνουν στα σοβαρά και να του απαντάνε (γιατί ο τρόπος γραφής των μηνυμάτων του είναι κουραστικός για όσους διαβάζουν)

ότι αφορά τις μεταχειρισμένες κάρτες γραφικών (εγγύηση δεν υπάρχει/την ξεχνάς καθώς είναι στο όνομα αυτού που την αγόρασε οπότε όταν παρουσιάσει πρόβλημα εντός εγγύησης θα πρέπει να πάνε και οι δύο μαζί στο σέρβις ή να αναλάβει εκείνος να την στείλει) είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς δεν ξέρεις τι θα σου τύχει/συμβεί

δεν έχω αγοράσει ποτέ μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών και ούτε θα το κάνω (δεν μου λένε τίποτα οι αξιολογήσεις που έχει οποιοσδήποτε)

όπως είχα αγοράσει καινούργιες κάρτες γραφικών της AMD (RX 4XX και RX 5XX) οι οποίες εκ κατασκευής ήταν ελαττωματικές δεν έφταιγε ούτε το κατάστημα που τις πούλαγε ούτε ο κατασκευαστής...

ότι αφορά το πρόβλημα του φίλου σου με την κάρτα

είναι απλό η κάρτα κάηκε δεν υπάρχει καμία σωτηρία ούτε υπάρχει περίπτωση να την αναστήσει με κανέναν τρόπο

όσα Flash BIOS και να κάνει αν έχει καεί το GPU Chip τέλος ιστορίας

απλά μαζεύει χρήματα και παίρνει μια καλή κάρτα γραφικών καινούργια

ή απλά μαζεύει χρήματα και παίρνει μια κάρτα γραφικών καινούργια να κάνει την δουλεία του.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ikorolis είπε

καταρχήν αν είναι φίλος σου μάθε τον να γράφει σωστά τα μηνύματα του στην ιστοσελίδα εδώ αν θέλει να τον παίρνουν στα σοβαρά και να του απαντάνε (γιατί ο τρόπος γραφής των μηνυμάτων του είναι κουραστικός για όσους διαβάζουν)

ότι αφορά τις μεταχειρισμένες κάρτες γραφικών (εγγύηση δεν υπάρχει/την ξεχνάς καθώς είναι στο όνομα αυτού που την αγόρασε οπότε όταν παρουσιάσει πρόβλημα εντός εγγύησης θα πρέπει να πάνε και οι δύο μαζί στο σέρβις ή να αναλάβει εκείνος να την στείλει) είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς δεν ξέρεις τι θα σου τύχει/συμβεί

δεν έχω αγοράσει ποτέ μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών και ούτε θα το κάνω (δεν μου λένε τίποτα οι αξιολογήσεις που έχει οποιοσδήποτε)

όπως είχα αγοράσει καινούργιες κάρτες γραφικών της AMD (RX 4XX και RX 5XX) οι οποίες εκ κατασκευής ήταν ελαττωματικές δεν έφταιγε ούτε το κατάστημα που τις πούλαγε ούτε ο κατασκευαστής...

ότι αφορά το πρόβλημα του φίλου σου με την κάρτα

είναι απλό η κάρτα κάηκε δεν υπάρχει καμία σωτηρία ούτε υπάρχει περίπτωση να την αναστήσει με κανέναν τρόπο

όσα Flash BIOS και να κάνει αν έχει καεί το GPU Chip τέλος ιστορίας

απλά μαζεύει χρήματα και παίρνει μια καλή κάρτα γραφικών καινούργια

ή απλά μαζεύει χρήματα και παίρνει μια κάρτα γραφικών καινούργια να κάνει την δουλεία του.

Εγω θα του μαθω να γραφει; Λολ

Εγω απλα εκανα το σχολιο για να γινουν πιο ξεκαθαρα τα πραγματα επειδη ακριβως οσο παει και τα μπερδευει περισσοτερο ο ιδιος.

Οσο για τις μεταχειρισμενς καρτες, στην δικη μου περιπτωση δεν χρειαστηκε να παμε και οι δυο (αγοραστης και πωλητης... μιας και ο πωλητης μου ελεγε οτι χαλασα εγω την καρτα και δεν παραδεχονταν τιποτα) και δεν χρειαστηκε να πω και ψεματα στο καταστημα... τους ειπα την αληθεια και δεχθηκαν να την στειλουν αντιπροσωπεια.. Οταν η αντι[ρπσωπεια καθυστερουσε πολυ να τους απαντησει μου εδωσαν πιστωση το αρχικο ποσο να παρω οτι θελω. Το καταστημα ειναι το Multicopter και εχω κανει και ξεχωριστη δημοσιευση για αυτο το περιστατικο.

Ουτε εγω πιστευω οτι η καρτα φτιαχνει.. απο εκει και περα δικαιωμα του ειναι να χανει το χρονο του...

• Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Poexania είπε

Εγω θα του μαθω να γραφει; Λολ

Εγω απλα εκανα το σχολιο για να γινουν πιο ξεκαθαρα τα πραγματα επειδη ακριβως οσο παει και τα μπερδευει περισσοτερο ο ιδιος.

Οσο για τις μεταχειρισμενς καρτες, στην δικη μου περιπτωση δεν χρειαστηκε να παμε και οι δυο (αγοραστης και πωλητης... μιας και ο πωλητης μου ελεγε οτι χαλασα εγω την καρτα και δεν παραδεχονταν τιποτα) και δεν χρειαστηκε να πω και ψεματα στο καταστημα... τους ειπα την αληθεια και δεχθηκαν να την στειλουν αντιπροσωπεια.. Οταν η αντι[ρπσωπεια καθυστερουσε πολυ να τους απαντησει μου εδωσαν πιστωση το αρχικο ποσο να παρω οτι θελω. Το καταστημα ειναι το Multicopter και εχω κανει και ξεχωριστη δημοσιευση για αυτο το περιστατικο.

Ουτε εγω πιστευω οτι η καρτα φτιαχνει.. απο εκει και περα δικαιωμα του ειναι να χανει το χρονο του...

ναι όντως το συγκεκριμένο μαγαζί είναι από τα αξιόπιστα.

Δημοσ.

Εφόσον είναι και απο το Internet αγορασμένη θα σου έλεγα το εξής. Αφαίρεσαι ξανά τα πλαίσιο με τους ανεμιστήρες και δες τον κωδικό για το chipset που έχει και βάλτο στο google ή στο site της εταιρείας για να δεις αν είναι και όντως η 2080. Συνήθως οι φθηνές κάρτες απο το internet είναι ψευτικες, δλδ δεν είναι πχ η 2080 αλλά μια άλλη και βάζουν απλά πάνω το πλαίσιο για να μοιάζει με 2080. Σε αυτην την περίπτωση κανένα bios και κανένα driver δεν θα κάνει δουλειά. Τουλάχιστον εξακρίβωσέ το αυτό για να είσαι σίγουρος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/8/2021 στις 12:11 ΠΜ, kkatzos είπε

@giannhs_gr Εντέλει τι έκανες;

Δούλεψε το bios update;

Στις 17/8/2021 στις 12:11 ΠΜ, kkatzos είπε

@giannhs_gr Εντέλει τι έκανες;

Δούλεψε το bios update;

περιμενω  usb programmer ch341a

Μόλις τώρα, giannhs_gr είπε

σε 4-5 μερες θα το εχω

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giannhs_gr είπε

Πάλι quote τον εαυτό σου κάνεις; 🤣

-----------

Μακάρι να σου δουλέψει ρε φίλε αλλά το βλέπω δύσκολο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Πάλι quote τον εαυτό σου κάνεις; 🤣

-----------

Μακάρι να σου δουλέψει ρε φίλε αλλά το βλέπω δύσκολο.

θα ποσταρω ειτε δουλεψει ειτε οχι

Reviving an RTX 2080, bad bios? Something deeper?

αυτος εχει ακριβως το προβλημα που εχω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...