Ola150 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 7/9/2021 στις 6:39 ΜΜ, hountalass είπε Συμφωνώ μαζί σου και εγώ από 163 έρχομαι αλλά τα 100 στο συγκεκριμένο αμάξι φαίνονται για παραπάνω. Δηλαδή είναι άνετο, ασφαλές και ροπάτο! Όσο για τους κινητήρες ο Puretech βγαίνει σε 100 και 130 με μόνη διαφορά την χαρτογράφηση , και με 155 με λίγο μεγαλύτεο turbo λογικα μπεκ και τίποτα άλλο. Παλιά έβγαινε (στο προηγούμενο μοντέλο) με 110 και 130. Όπου βλέπετε 110 είναι ο σημερινός 100. Σε τι τιμή σου το άφησαν;
hountalass Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Ola150 είπε Σε τι τιμή σου το άφησαν; Εγώ το πήρα πέρυσι τον Σεπτέμβριο allure 1.2 100 στα 22.000 ευρώ. Τώρα έχουν αλλάξει οι εκδόσεις και σπάσανε σε allure και allure plus, οπότε έχουν αλλάξει οι τιμές
KAPAKOSTAS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 ειμαι στο τσακ να κλεισω το kamiq αλλα κανω υπομονη να δω το yaris cross αξιζει λετε η να παω να το κλεισω να τελειωνω?
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, KAPAKOSTAS είπε ειμαι στο τσακ να κλεισω το kamiq αλλα κανω υπομονη να δω το yaris cross αξιζει λετε η να παω να το κλεισω να τελειωνω? Ωραίο είναι αλλά πολύ μεγάλη αναμονή διάβασα, δεν ξέρω τι ισχύει για το kamiq.
hountalass Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, KAPAKOSTAS είπε ειμαι στο τσακ να κλεισω το kamiq αλλα κανω υπομονη να δω το yaris cross αξιζει λετε η να παω να το κλεισω να τελειωνω? Το καμικ τι έκδοση; Το yaris cross νομιζω είναι αρκετά μικρότερο. Αν δεν το βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις.
paylidis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Αναλόγως τι μεγεθος χρειάζεσαι. Το Yaris cross είναι όντως μικρότερο, συν ότι έχει προπωληθεί ότι ήταν να έρθει έως Γενάρη από ότι διάβασα (προτού καν το δουν…!)
hountalass Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, paylidis είπε Αναλόγως τι μεγεθος χρειάζεσαι. Το Yaris cross είναι όντως μικρότερο, συν ότι έχει προπωληθεί ότι ήταν να έρθει έως Γενάρη από ότι διάβασα (προτού καν το δουν…!) Toyota πουλάει το υβριδικό της χρόνια τώρα και γαμάει. Βέβαια σαν αυτοκίνητα είναι πολύ όμορφα πλέον αλλά σε οδηγική ευχαρίστηση είναι ανάλατα!
paylidis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, hountalass είπε Toyota πουλάει το υβριδικό της χρόνια τώρα και γαμάει. Βέβαια σαν αυτοκίνητα είναι πολύ όμορφα πλέον αλλά σε οδηγική ευχαρίστηση είναι ανάλατα! Προσωπικα δε βρίσκω τίποτα θετικό στα Toyota, αλλά γούστα είναι αυτά όταν έχουν ήδη κλειστεί από φωτογραφίες όσα έρχονται. Οσο για το υβριδικό ας κρατάνε μικρό καλάθι όσοι θεωρούν ότι είναι οικονομικό, guess what, οποιοδήποτε Cng είναι ΠΟΛΥ πιο οικονομικό σε πραγματικές συνθήκες (έχω φίλους με Yaris K chr hybrid) 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, KAPAKOSTAS είπε ειμαι στο τσακ να κλεισω το kamiq αλλα κανω υπομονη να δω το yaris cross αξιζει λετε η να παω να το κλεισω να τελειωνω? Ενδιαφέρεσαι για οικονομικό ή για βενζινοκίνητο;
KAPAKOSTAS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 27/6/2020 στις 9:26 ΠΜ, fingolfingr είπε Στις 27/6/2020 στις 11:25 ΜΜ, npapagri_xtra είπε 16 ώρες πριν, zio10 είπε Ωραίο είναι αλλά πολύ μεγάλη αναμονή διάβασα, δεν ξέρω τι ισχύει για το kamiq. 3-4 μηνες 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Ενδιαφέρεσαι για οικονομικό ή για βενζινοκίνητο; κοιτα κανω 6-8000 χλμ το χρονο αρα δε με χαλαει το βενζινοκινητο Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2021 από KAPAKOSTAS
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ θα έλεγα να πας σε αυτό με τους μεγαλύτερους χώρους, λογικά είναι το skoda. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα