antreasM77 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα παίδες, χρειάζομαι τις συμβουλές σας για το πως να κινηθώ. Πριν περίπου 2 μήνες, ανακάλυψα τυχαία οτι η 85χρονη γιαγιά μου, λαμβάνει ταχυδρομικά λογαριασμό για ένα άγνωστο αριθμό στο όνομά της. Το δικό της κινητό είχε φραγή εισερχομένων λόγω απλήρωτου λογαριασμού. Της είπα οτι δεν έχει πληρώσει και μου ειπε οτι πληρώνει κανονικά και μου έδειξε τις αποδείξεις για τον άγνωστο αριθμό. Μίλησα με το κατάστημα, μου είπαν οτι δεν γνωρίζουν και οτι το νούμερο είναι εταιρίκο και πως πρέπει να μιλήσω με την εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών. Μίλησα μαζί τους, πήρα κάποιες πληροφορίες, η σύνδεση ήταν ενεργή απο το 2016 και ανήκει σε μια εταιρία με την οποία κανένας απο την οικογένεια μας δεν έχει καμια σχεση. Για να μην σας κουράζω, ζήτησαμε διακοπή του συμβολαίου και επιπλέον ζήτησα κάποιες πληροφορίες για να κινηθώ νομικά εναντίων τους καθώς είμαι σίγουρος οτι δεν έχουν υπογραφή της γιαγίας μου και πιθανώς ούτε σκαναρισμένο αντίγραφο απο την ταυτότητα της. Απο τότε έχουν περάσει 2 μήνες που συνεχώς καλώ στο τηλέφωνο εταιρικων πελατών και ζητάω να μιλήσω με τις 2 υπαλλήλους που έχουν ''αναλάβει'' την υπόθεση, αλλά συνεχως ως δια μαγείας δεν είναι διαθέσιμες και θα με καλέσουν εκείνες πίσω το συντομότερο. Δεν με έχουν καλέσει ποτέ. Έστειλα ένα αναλυτικό email στο οποίο προφανώς και δεν έλαβα καμια μα καμία απάντηση και τώρα είμαι στο στάδιο που μόλις κατέθεσα γραπτή καταγγελία στην ΕΕΕΤ. Επόμενο στάδιο υποθέτω η μήνυση ή το εξώδικο; Δεν έχω ιδέα, όποιος μπορεί ας πει την γνώμη του για το πως πρέπει να κινηθώ, είναι ξεκάθαρα απάτη απο κάποιο σημείο πώλησης της βόνταφον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ και στον ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ με κοινοποίηση την VODAFONE και παραθέτεις όλα τα στοιχεία για αρχή η συνέχεια σίγουρα θα παίξει στα δικαστήρια καθώς θα πρέπει να επιστρέψει χρήματα η VODAFONE στην γιαγιά σου και φυσικά να κυνηγήσει τους "απατεώνες" καθώς μπορεί να εμπλέκονται και δικοί της υπάλληλοι. προς δική σου ενημέρωση αλλά και των υπολοίπων για να βγει επαγγελματική (εταιρική) σύνδεση θα πρέπει ο νόμιμος εκπρόσωπος με στοιχεία ταυτοπροσωπίας και ταυτοποίησης της εταιρείας και φυσικά την σφραγίδα της εταιρείας να υπογράψει το συμβόλαιο. άρα από την στιγμή που η γιαγιά σου αλλά ούτε εσύ δεν έχετε δική σας εταιρεία ούτε ανήκετε σε εταιρεία... Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από ikorolis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα