Panoslam Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Έχω δει το Huawei watch gt 2 και με ενθουσίασε πολύ σε τιμή και εμφάνιση αλλά με τρώει να δώσω κάτι παραπάνω να πάρω το gt 2 pro? Σε αυτό το εύρος τιμών από Σκρουτζ αξίζει κάποιο άλλο? Χμμμμ μάλλον το έβαλα σε λάθος ενότητα
Fotia Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 https://www.skroutz.gr/s/26197982/Amazfit-GTR-2-46mm-Classic-Edition.html#reviews
Panoslam Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Οι έχοντες το gt 2 μπορούν να μου πουν αν έχουν πάρει την εφαρμογή mood messenger όπως το gt 2 pro?
varg88 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Στις 18/8/2021 στις 8:51 ΜΜ, Panoslam είπε Οι έχοντες το gt 2 μπορούν να μου πουν αν έχουν πάρει την εφαρμογή mood messenger όπως το gt 2 pro? Τελικά επέλεξες ρολόι φίλε μου; Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση και σκέφτομαι για το GT 2 pro αλλά δεν έχω ιδέα από τα υπόλοιπα μοντέλα που κυκλοφορούν. Μέχρι αυτό το budget (150€) υπάρχει κάτι άλλο εξίσου καλό;
Panoslam Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Τελικά το αγόρασα και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Πολύ όμορφο φανταστική μπαταρία και οθόνη. Πιστεύω οτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα