Shion Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Την Τετάρτη παρέλαβα από Πλαίσιο ένα Redmi note 10 pro 8gb / 128gb . Έχει θέμα με το viber και το messenger . 1) Στο viber : Αν κλειδωσω το τηλ μετά δεν ακούω αυτόν π καλεσα ούτε αυτοί εμένα. Περιστασιακά μπορεί να ακούσουμε ήχους αλλά δν μπορεί να γίνει κανονικά η επικοινωνία. 2) Στο messenger: μόλις δοκίμασα να κάνω κλήση 2 φορές και δν ακούγομαι ούτε όταν είναι ξεκλειδωτο..εγώ τον ακούω τον άλλον. Στις κανονικές κλήσης παρόχου δν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.. Είναι πρόβλημα συσκευής να το γυρίσω όσο προλαβαίνω doa 7 ημερών; Έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Edit1.. Έπειτα από επανεκκίνηση ξαφνικά λειτουργει κανονικά... Δν ξέρω όμως ακόμα με προβληματίζει γιατί έχει ξαναγίνει. Edit2. Τελικά εκεί π ακουγόταν κανονικά κλείδωσε μόνο του, δεν ακουγόμουν και δεν ξεκλειδώνει..πάει για επιστροφή. Ένας moderator ας κλείσει το θέμα . Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2021 από Shion
alx301 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 απο οσο λενε στις αξιολογησεις στο skroutz και λιγο στο google που εχω δει, εχει θεμα το proximity sensor , ψαξτο λιγο αν ειναι ετσι καλυτερα γυρνα το κ παρε αλλο μοντελο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα