Προς το περιεχόμενο

page fault in nonpaged area (amdkmdag.sys)

tsoliasIV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αυτό το πρόβλημα εδώ και ένα μήνα+++, το κάνει μόνο όταν βλέπω videos στο youtube, ποτέ σε games μπορεί να παίζω 10 ώρες όλα κομπλέ, μπαίνω να δω ένα βίντεο μπουμ no signal coming from your computer entering safe mode και κάνω restart απ το κουμπί. Απλά έχω δοκιμάσει τα πάντα και λύση δε βρίσκω...αν κανένας ξέρει κάτι ας πει μια γνώμη. Μέχρι στιγμής έχω τσεκάρει drivers update & verifier , windows για errors & registry , stress test και test γενικά σε cpu,gpu,rams,psu. Έχω δοκιμάσει διάφορους drivers amd παλιούς και καινούργιους έχω βάλει virtual memory να μη την κοντρολάρει το σύστημα.

Specs 9700k/asus prime z 390-a/sapphire rx 580 pulse/32gb corsair lpx 3200/patriot burst 120gb/adata xpg sx8200 pro 1tb/corsair/corsair txm750m

minidump file crash report https://1drv.ms/u/s!Akef8fQH50o1h2bvZQrbX037F-TS?e=vVejPM

Επεξ/σία από tsoliasIV
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν σου βγάζει αυτό το μήνυμα παγώνει και ο υπολογιστής; Ο ήχος συνεχίζει να παίζει, σταματάει ή κολλάει και ο ήχος;

Μπορεί και να θέλει παλαιότερους drivers για την vga ή δοκίμασε να αφαιρέσεις τους drivers με το ddu και να τους ξαναστήσεις καθαρά.

Επεξ/σία από micos000

Κολάει ο υπολογιστής με ήχο (για μερικά δευτερόλεπτα μετά σταματάει και ο ήχος)και λέει η οθόνη scanning for signal o ήχος πίσω κανονικά πληκτρολόγιο mouse νεκρά και μετά κάνω restart απ το κουμπί.Στο event manager βλέπω αυτό το error.Το χω κάνει και αυτό που λες.Αυτό που δοκίμασα είναι να κάνω manual overclock τις ραμ χωρις xmp δε ξέρω αν ήταν αυτό αλλά έχει να το κάνει 5-6 μέρες.

Μπορεί ναι, μπορεί και όχι (να φταίει ο χρονισμός της μνήμης). Αν στο ξανακάνει αφαίρεσε τελείως ότι χρονισμούς έβαλες και άστο στο αυτόματο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...