Προς το περιεχόμενο

Windows Xp, Disk Cleanup,Compress Old Files,ρυθμιση Registry

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή η λειτουργία δεν μου φαίνεται καθόλου χρήσιμη, απλά σου χαντακώνει τα αρχεία που δεν χρησιμοποείς συχνά. Να σου δώσω ένα παράδειγμα, είχα ξεχάσει ένα divx των 700 mb στον c: και τρέχοντας το cleanup μου το συμπίεσε χωρίς να το καταλάβω. Το αποτέλεσμα ποιο ήταν; να μείναι αυτή η ταινία στο δίσκο και να μου πιάνει τόσο χώρο, αφού δεν συμπιέζεται άλλο το divx και να μην την θυμηθώ ποτέ παρά μια φορά τυχαία. Το καλύτερο είναι όταν κάνεις clean up να μην επιλέγεις τη συμπίεση αλλά μόνο όλα τα άλλα.

Δημοσ.
...είχα ξεχάσει ένα divx των 700 mb στον c: και τρέχοντας το cleanup μου το συμπίεσε χωρίς να το καταλάβω. Το αποτέλεσμα ποιο ήταν; να μείναι αυτή η ταινία στο δίσκο και να μου πιάνει τόσο χώρο, αφού δεν συμπιέζεται άλλο το divx και να μην την θυμηθώ ποτέ παρά μια φορά τυχαία...

Και τι από τα παραπάνω αποδεικνύει ότι η λειτουργία του Compress old files δεν είναι χρήσιμη? Έπρεπε να την σβήσει (πράγμα που δεν κάνει έτσι κι αλλιώς από φύσης του) με πρωτοβουλία του, να προσπαθήσει να την συμπιέσει πέρα από το DivX, ή να σου πετάξει reminder ότι έχεις ξεχάσει μία ταινία στον ταδε φάκελο?

Δημοσ.

Παιδιά χαλαρώστε.

Με τα €/g που έχουν φτάσει αυτή τη στιγμή οι hd αμφιβάλλω αν κάποιος χρειάζεται να κάθετε να ασχολείται με εντολές των XP που υπάρχουν για να υπάρχουν.

sc

Δημοσ.

Να σου δώσω ένα παράδειγμα, είχα ξεχάσει ένα divx των 700 mb στον c: και τρέχοντας το cleanup μου το συμπίεσε χωρίς να το καταλάβω

Δηλαδη αν παω να δω επειτα το αρχειο, θα το δω σε μορφη zip? Εχω κατι κειμενα απο το '98 να τα ανοιξω. Δεν ειδα να μου τα zipαρει κανεις.

Nα ξεκαθαρισουμε ποια αρχεια αφορα η συγκεκριμενη λειτουργια.

Δημοσ.

Όχι δεν θα τα δεις σε zip. Θα τα δεις με μπλε γράμματα. Η συγκεκριμένη συμπίεση είναι μια διαφανής διαδιακασία όπως συνέβαινε πριν αρκετά χρόνια με κάτι προγράμματα που σου "διπλασίαζαν" τον σκληρό. Tα αρχεία σου θα είναι σε μορφή .doc απλά θα είναι συμπιεσμένα (με σαφώς μικρότερο ratio από αυτό του WinRAR) και θα αποσυμπιέζοντα αυτόματα όταν πηγαίνεις να τα ανοίξεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...