Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έχω τον υπολογιστή: cpu i5 6600K με nzxt x52 16Gb ram και 2 x 3090 Asus Strix (τις χρησιμοποιώ για mining).
Ο cpu  είναι πολύ παλιός και εννοείτε έχει bottleneck(gaming) Η οθόνη που έχω τώρα είναι HP 1080p 27inch. 
Έχω παραγγείλει την οθόνη Samsung neo g9 240hz 49 inch (δουλειά και gaming)  η οθόνη είναι τούμπανο και θελω να εχω μέγιστη απόδοση στο gaming.

Βρήκα αυτό το video και φαίνεται το NVLINK κάνει δουλειά.(gaming)

Σκέφτομαι να αγοράσω 5950x αλλα δεν ξέρω απο motherboard, με την ερευνα που εχω κανει οι περισσοτεροι εχουν την MSI X570 Godlike η οποία δεν υπάρχει stock πουθενά. 
(η συγκεκριμένη εχει 3 Slot PCI Express x16 4.0 και ετσι έχουν κενό μεταξύ τους δεν θα ανεβαζουν υψηλές θερμοκρασίες και δεν θα ειναι τόσο πολύ κοντά οπως ειναι με τις περισσότερες motherboard, η κάθε μια 3090 παίρνει σχεδόν 3 θέσεις)

To NVLINK θα το κάνω disable για (mining)

Προς το παρόν κρατάω  ram, psu και nzxt x52

Ποια motherboard προτείνετε ? (Δεν έχω θέμα να πάω και σε Intel, oμως δεν θέλω να χάσω απόδοση )

Σας ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Mining_Gaming
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Mining_Gaming είπε

Ποια motherboard προτείνετε ?

Δεν θα βρείς άλλη μητρική με τέτοια διαρρύθμιση pcie slot εκτός από την Godlike στο Χ570. 

Από Intel υπάρχουν περισσότερες προτάσεις με κατάλληλη απόσταση, μια είναι η EVGA Z590 FTW, οι Asus ROG Maximus XIII Extreme και η Apex, και μια ακόμη από Supermicro με Ζ490 chipset. 

Μήπως να συνδύαζες έναν 11900Κ με μια από τις παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...