etze Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) ^title προφανως δεν υπαρχει επιλογη για μεγαλυτερες ταχυτητες του στυλ 100/10 (δεν εχει fiber η περιοχη) οποτε αναρωτιεμαι να υπαρχει καποιος τροπος να κανω custom συνδεση στα 50/20 πχ μιας και με ενδιαφερει το upload και εαν οχι, τι εναλλακτικες εχω που να μην εχουν κλασμενο upload? βολο, κεντρο Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2021 από etze Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Από σταθερή γραμμή δεν γίνεται αυτό που ζητάς, είναι αυτό που δίνουν και τίποτα άλλο, εκτός αν το VDSL που παίρνεις είναι απευθείας από το Αστικό Κέντρο. Μόνο η Wind στις 50αρες της μόνο από Α/Κ δίνει έως 10 Mbps upload (συνήθως γύρω στο 7-8 έχω δει εγώ σε screenshots από δω και από κει). Αλλιώς πας σε 4g ή ασύρματο πάροχο (αν υπάρχει στο Βόλο τέτοιος) τα οποία εγώ δεν τα θεωρώ αξιόπιστα. Ειδικά με το 4g θα υπάρχουν σοβαρά σκαμπανεβάσματα λόγω κόσμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα