Προς το περιεχόμενο

COSMOTE προβλήματα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά έχω σοβαρό προβλημα και θέλω την γνώμη σας/εμπειρία, ακολουθεί σεντόνι.

Εδώ και 1χρονο έχω βάλει κόσμοτε αλλά συνεχώς έχω προβλήματα απλό ADSL (έχω αλλάξει 4ρουτερ, ρυθμίσεις βακαου, ρούτερ, καινούργια καλώδια κτλπ) αμέτρητες κλήσεις με αποτέλεσμα να μου πουν ότι δηλώθηκε ασυμβατότητα περιοχής και έτσι δεν αλλάζει κάτι, εκτός και βάλω το μπουστερ (προφανώς όχι δωρεάν που θα έπρεπε) άρα 30€ το μήνα από 25€.το κύριο προβλήμα πέρα ότι δεν πιάνει πανω από 8mbs είναι ότι δεν είναι σταθερό και κολανε τα streaming είτε ανοιγοκλείνει το ρούτερ.

Με τεχνικό που μίλησα μου είπε να κάνω υπομονή να τελειώσει(ήδη ένα χρόνο παράταση/υποθετικά τέλος του 21)  η wind τα έργα για οπτικές όπου έχει πάρει εργολαβία για την περιοχή είτε να παίξω μπάλα με δορυφορικο ίντερνετ τύπου skytelekom.

Το ερώτημα είναι αν πάω σε Vodafone θα είναι καλύτερα η έστω το ίδιο χαλί η χειρότερα?στα 18€...?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορεί να σου πει κανένας με σιγουριά αυτό... Kαλύτερα για μένα είναι να περιμένεις να λήξει το συμβόλαιο σου και να πας σε οπτική ίνα απο την wind που έχει αναλάβει την περιοχή σου.. Αν κάνεις φορητοτητα και αλλάξεις παροχο  και πας πάλι σε χαλκό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις πάλι θέματα η γραμμή σου...

Για δορυφορικο ίντερνετ το μόνο που ξέρω είναι ότι  έχει μεγάλο latency και θα έχεις θέμα αν παίζει games online. 

Το πιο πιθανό ναι πάλι το ίδιο θα είναι απλά είναι λιγότερα χρήματα συν ότι έχω σπάστει από την συμπεριφορά τούς,κάθε μήνα τους σκάω 130€ γύρω γύρω. Όσο αφορά την οπτική κάνεις δε ξέρει με σιγουριά ποτέ θα τελειώσει το έργο...το δορυφορικό πάλι κακα σχόλια ακούγονται τουλάχιστον στην περιοχή μου...τι να πω!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...