Basilhs23___ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ikorolis είπε Αχ βασίλη αν ήταν έτσι οι πιθανότητες στο τζόκερ όπως τις περιγράφεις τώρα θα ήμουν πλούσιος καθώς έχω πιάσει άπειρες φορές έως και 4+1 αν έλεγες 5 ή 5+1 ναι θα συμφωνούσα για την αστυνομία και το δικαστήριο δεν συμφωνώ μαζί σου γιατί θα βρει λύση και σύντομα η μόνωση εξαρτάται από πολλά πράγματα και δεν είναι για όλες τις περιπτώσεις η λύση Εχεις πιάσει 4+1; Είναι πολύ δύσκολο, εγώ μέχρι 2+1 αλλά αυτό αφού παίξω πάρα πολλά δελτία.... Τι θέλω να πω με αυτό, δεν θα βρει εύκολα άλλους για να τους κάνει δικαστήριο, ειδικά αν δεν ενοχλούνται αυτοι. Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνω από προσωπική εμπειρία μια φορά που θέλησα να κάνω μήνυση σε μια γειτονισα που λερωσε σε εμάς και τους διπλανούς τους τοίχους, τους έβαψε χωρίς να μας ρωτήσει, είχα και αυτόπτες μάρτυρες. Δεν ειναι σιγουρο ότι θα βρουν λύση με το δικαστήριο, ανάλογα τι θα επικαλεστει η άλλη πλευρά, αν ζητήσεις αποζημίωση και εφόσον επιδικαστει αυτή, στην συνέχεια θέλει δεύτερο να κάνεις εφόσον δεν πληρώσουν. Δεν θα είναι κάτι που θα ξεμπερδέψει σίγουρα και σύντομα ο ts. Αν θέλει να προχωρήσει ας προχωρήσει όμως, δεν τα γράφω αυτά για να τον εμποδίσω έμμεσα ούτε να τον αποθαρρυνω αλλά για να έχει υπόψην του όλες τις παραμέτρους της κατάστασης και τι πιθανώς να περιμένει. Το ότι έγινε κάτι με μια πολύτεκνη οικογένεια στην Θεσσαλονίκη δεν σημαίνει ότι θα συμμορφωθουν όλοι. Και η θανάτωση ζωου επιφέρει πρόστιμο 30000 ευρώ, είδαμε ότι δεν σταμάτησαν μέχρι που έγινε κακούργημα. Πάντως, θεωρώ ότι αν ο ts κάνει αυτά που πρέπει, συμβουλευτεί δικηγόρο για να τα κάνει με τον καλύτερο τρόπο υπέρ του και προχωρήσει σε δικαστήριο, έχει τις περισσότερες πιθανότητες με το μέρος του, όχι όμως 100%. 5 ώρες πριν, OrangeblueBlue είπε Μάλλον ήταν καλη περίπτωση. Ο πατέρας τους έχει τα λογικά του αλλά δεν θέλει να παραδεχτεί την κατάσταση. Τέλος η φασαρία γίνεται κατά βάση 2-8 το βράδυ Εννοεις 2 το βράδυ με 8 το πρωί η 2 το μεσημέρι με 8 το βράδυ; Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από Basilhs23___
giorgoskouro Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Πουλα το σπίτι και πήγαινε αλλού ή βάλε ωτοασπιδες. Όπου και να πας θα έχεις προβληματικους γείτονες και προβληματα, ακομα και σε δική σου μονοκατοικία να μείνεις. Αν μιλήσεις αυτόματα γίνεσαι εσύ ο προβληματικός και ο τρελός. Αστυνομίες και δικαστήρια είναι χαμένος κόπος χρόνος και χρήμα, μπορεί να σου γυρίσουν πίσω και να σου κάνουν οι άλλοι μήνυση μετά η να γίνουν ακόμα χειρότεροι. Μπορεί να σου κάνουν και αντίποινα. Απλά θα χαλάσεις την ψυχολογία σου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 21 λεπτά πριν, giorgoskouro είπε Πουλα το σπίτι και πήγαινε αλλού ή βάλε ωτοασπιδες. Όπου και να πας θα έχεις προβληματικους γείτονες και προβληματα, ακομα και σε δική σου μονοκατοικία να μείνεις. Αν μιλήσεις αυτόματα γίνεσαι εσύ ο προβληματικός και ο τρελός. Αστυνομίες και δικαστήρια είναι χαμένος κόπος χρόνος και χρήμα, μπορεί να σου γυρίσουν πίσω και να σου κάνουν οι άλλοι μήνυση μετά η να γίνουν ακόμα χειρότεροι. Μπορεί να σου κάνουν και αντίποινα. Απλά θα χαλάσεις την ψυχολογία σου. μου αρέσει πάντως που λέτε με τόση ευκολία στον TS να πουλήσει το σπίτι του και να πάει αλλού αλήθεια του εγγυάστε ότι αν θα πουλήσει το σπίτι του τώρα και πάει αλλού θα είναι καλύτερα ή μήπως είναι χειρότερα πέσει σε χειρότερους γείτονες? η καλύτερη λύση είναι να μένεις σε μονοκατοικία/μεζονέτα/βίλα στις συνοικίες των πλουσίων εκεί δεν σε ενοχλεί κανείς έχεις την ησυχία σου. όσο για την αστυνομία/δικαστήρια είπαμε είναι η νόμιμη οδός υπάρχει και η παράνομη οδός όπως είπα η οποία είναι αποτελεσματική και με εγγυημένο αποτέλεσμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, sphinxgr είπε Αν έχεις διάθεση να χαλάσεις λίγα χρήματα, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να ασχοληθείς με μόνωση, εφόσον αφορά διπλανή πολυκατοικία. Χονδρικά, στον τοίχο που είναι κολλητά με την πολυκατοικία και με σειρά απο τον τοίχο σου προς τα δωμάτια: ηχοαπορροφητικό κενό 1-2εκ ηχοαπορροφητικό Γυψοσανίδα και ηχομόνωση γυψοσανίδας πάνω κάτω στην επαφή με οροφή και πάτωμα. Υπάρχουν εταιρίες που τα κανουν αυτα αν ψαξεις. Είσαι εν μέρη τυχερός που δεν ειναι στην πολυκατοικία σου. Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να μεταφέρεται ο ήχος και σε οροφή και πάτωμα. Εκεί λύνεται με χαλί στο πάτωμα και γυψοσανίδα και ηχομόνωση στην οροφή. Για αρχή το καλύτερο θα ήταν να πας Στο διαχειριστή της πολυκατοικίας τους 2-3 φορες Να πηγαινεις και να τους κάνεις επίσκεψη καθε φορά που κανουν φασαρία Αστυνομία για φασαρία και μετά τις καταγραφές, μήνυση. Λεφτά και όρεξη να έχεις. απορία,το ηχοαπορροφητικό πως το στηρίζεις; στον αέρα θα είναι;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Εχεις πιάσει 4+1; Είναι πολύ δύσκολο, εγώ μέχρι 2+1 αλλά αυτό αφού παίξω πάρα πολλά δελτία.... Τι θέλω να πω με αυτό, δεν θα βρει εύκολα άλλους για να τους κάνει δικαστήριο, ειδικά αν δεν ενοχλούνται αυτοι. Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνω από προσωπική εμπειρία μια φορά που θέλησα να κάνω μήνυση σε μια γειτονισα που λερωσε σε εμάς και τους διπλανούς τους τοίχους, τους έβαψε χωρίς να μας ρωτήσει, είχα και αυτόπτες μάρτυρες. Δεν ειναι σιγουρο ότι θα βρουν λύση με το δικαστήριο, ανάλογα τι θα επικαλεστει η άλλη πλευρά, αν ζητήσεις αποζημίωση και εφόσον επιδικαστει αυτή, στην συνέχεια θέλει δεύτερο να κάνεις εφόσον δεν πληρώσουν. Δεν θα είναι κάτι που θα ξεμπερδέψει σίγουρα και σύντομα ο ts. Αν θέλει να προχωρήσει ας προχωρήσει όμως, δεν τα γράφω αυτά για να τον εμποδίσω έμμεσα ούτε να τον αποθαρρυνω αλλά για να έχει υπόψην του όλες τις παραμέτρους της κατάστασης και τι πιθανώς να περιμένει. Το ότι έγινε κάτι με μια πολύτεκνη οικογένεια στην Θεσσαλονίκη δεν σημαίνει ότι θα συμμορφωθουν όλοι. Και η θανάτωση ζωου επιφέρει πρόστιμο 30000 ευρώ, είδαμε ότι δεν σταμάτησαν μέχρι που έγινε κακούργημα. Πάντως, θεωρώ ότι αν ο ts κάνει αυτά που πρέπει, συμβουλευτεί δικηγόρο για να τα κάνει με τον καλύτερο τρόπο υπέρ του και προχωρήσει σε δικαστήριο, έχει τις περισσότερες πιθανότητες με το μέρος του, όχι όμως 100%. Εννοεις 2 το βράδυ με 8 το πρωί η 2 το μεσημέρι με 8 το βράδυ; 2 με 8 το βράδυ
sphinxgr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Molpadia είπε απορία,το ηχοαπορροφητικό πως το στηρίζεις; στον αέρα θα είναι; Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από sphinxgr
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, sphinxgr είπε πολύ καλή δουλειά έχει κάνει ο μάστορας
Christos_Tz Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Πιθανον ειμαι αρκετα πιο τυχεροs σε σχεση με τουs προλλαλησαντεs...απο κατω εχουμε φουρνο..ερχεται το φορτηγο 4 χαραματα ξεφορτωνει τα σακια αλευρι και φευγει ηρεμα μετα απο παραπονο που εκανα στον φουρναρη οτι κοπαναγανε οι εργατεs πορτεs φορτηγου και βαζανε το ραδιο δυνατα μεσα στο φορτηγο..(επεσε επιπληξη απο τον φουρναρη και πλεον ξεφορτωνουν αθορυβα... Απεναντι μου η τρελη μανα που ουρλιαζε ολη μερα ενοs Αμεα με επιθετικεs τασειs πεθανε..και το Αμεα το εκλεισε ο πατεραs του σε ιδρυμα μονιμα διοτι μεχρι και ο ιδιοs δεν το αντεχε... ..πιο κατω στην γειτονια μετα απο φωνεs μου που εβγαινα και ξελαρρυγιαζομουνα στο μπαλκονι μου φωναζωνταs στον απεναντι μου μαζεψε το σκυλι σου απο μπαλκονι ενοχλει ολη μερα το γαβγισμα του...γιατι θα μπλεξουμε ασχημα μεταξυ μαs το μαζεψε και ηρεμησαμε γενικωs....δεν ξερω αν ειμαι τυχεροs που καταννοησανε χωριs περαιτερω παρατραγουδα οτι οντωs ειναι λαθοs και ενοχλουσανε γενικα...παντωs πλεον εδω και αρκετο καιρο εχουμε ηρεμια στην γειτονια και ολα καλα.. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από Christos_Tz 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, Christos_Tz είπε Πιθανον ειμαι αρκετα πιο τυχεροs σε σχεση με τουs προλλαλησαντεs...απο κατω εχουμε φουρνο..ερχεται το φορτηγο 4 χαραματα ξεφορτωνει τα σακια αλευρι και φευγει ηρεμα μετα απο παραπονο που εκανα στον φουρναρη οτι κοπαναγανε οι εργατεs πορτεs φορτηγου και βαζανε το ραδιο δυνατα μεσα στο φορτηγο..(επεσε επιπληξη απο τον φουρναρη και πλεον ξεφορτωνουν αθορυβα... Απεναντι μου η τρελη μανα που ουρλιαζε ολη μερα ενοs Αμεα με επιθετικεs τασειs πεθανε..και το Αμεα το εκλεισε ο πατεραs του σε ιδρυμα μονιμα διοτι μεχρι και ο ιδιοs δεν το αντεχε... ..πιο κατω στην γειτονια μετα απο φωνεs μου που εβγαινα και ξελαρρυγιαζομουνα στο μπαλκονι μου φωναζωνταs στον απεναντι μου μαζεψε το σκυλι σου απο μπαλκονι ενοχλει ολη μερα το γαβγισμα του...γιατι θα μπλεξουμε ασχημα μεταξυ μαs το μαζεψε και ηρεμησαμε γενικωs....δεν ξερω αν ειμαι τυχεροs που καταννοησανε χωριs περαιτερω παρατραγουδα οτι οντωs ειναι λαθοs και ενοχλουσανε γενικα...παντωs πλεον εδω και αρκετο καιρο εχουμε ηρεμια στην γειτονια και ολα καλα.. Ωραίος φίλε, ειλικρινά!
sphinxgr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 25 λεπτά πριν, ikorolis είπε πολύ καλή δουλειά έχει κάνει ο μάστορας Ενδεικτικό είναι. Φαντασου δεν ειναι ο απόλυτα σωστός τρόπος αυτός. Είναι ένας απλός, φθηνός τρόπος, για να βελτιώσεις την κατάσταση.
@pnea1973 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Η ηχομόνωση θέλει μελέτη και δεν ει Αι απλό πράγμα. Και πολλές φορές σε ήχους από χτυπήματα θέλει αλλά πράγματα.. Πχ πλωτό δάπεδο κλπ... Μόνο μην δώσει χρήματα τζάμπα.. Η λύση που προτείνω εινια αστυνομία κια τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν..
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Christos_Tz είπε Πιθανον ειμαι αρκετα πιο τυχεροs σε σχεση με τουs προλλαλησαντεs...απο κατω εχουμε φουρνο..ερχεται το φορτηγο 4 χαραματα ξεφορτωνει τα σακια αλευρι και φευγει ηρεμα μετα απο παραπονο που εκανα στον φουρναρη οτι κοπαναγανε οι εργατεs πορτεs φορτηγου και βαζανε το ραδιο δυνατα μεσα στο φορτηγο..(επεσε επιπληξη απο τον φουρναρη και πλεον ξεφορτωνουν αθορυβα... Απεναντι μου η τρελη μανα που ουρλιαζε ολη μερα ενοs Αμεα με επιθετικεs τασειs πεθανε..και το Αμεα το εκλεισε ο πατεραs του σε ιδρυμα μονιμα διοτι μεχρι και ο ιδιοs δεν το αντεχε... ..πιο κατω στην γειτονια μετα απο φωνεs μου που εβγαινα και ξελαρρυγιαζομουνα στο μπαλκονι μου φωναζωνταs στον απεναντι μου μαζεψε το σκυλι σου απο μπαλκονι ενοχλει ολη μερα το γαβγισμα του...γιατι θα μπλεξουμε ασχημα μεταξυ μαs το μαζεψε και ηρεμησαμε γενικωs....δεν ξερω αν ειμαι τυχεροs που καταννοησανε χωριs περαιτερω παρατραγουδα οτι οντωs ειναι λαθοs και ενοχλουσανε γενικα...παντωs πλεον εδω και αρκετο καιρο εχουμε ηρεμια στην γειτονια και ολα καλα.. εγώ πάντως που μένω στην Αθήνα - Παγκράτι σε διαμέρισμα τελευταίου ορόφου (5ος) ρετιρέ (ιδιοκτήτης) με μόνωση και κουφώματα αλουμινίου και φυσικά με ανθρώπους που καταλαβαίνουν την έννοια πολυκατοικία - γειτονιά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα μια φόρα είχαν αγοράσει ένα διαμέρισμα στον δρόμο η προβληματική οικογένεια που ανάφερα αλλά επειδή ως γειτονία είμαστε όλοι δεμένοι μεταξύ μας πήγα ξεκαθάρισα την θέση μου τους έστειλα το μήνυμα εκείνοι το έλαβαν έτσι πούλησαν το σπίτι σε μια κανονική οικογένεια με τα παιδάκια της και ζούμε όλοι στην γειτονιά ευτυχισμένοι και τα ψησίματα μας κάνουμε - και τις γιορτές μας κάνουμε - και τα (κορωνό) πάρτι μας κάνουμε αλλά το κυριότερο δεν ενοχλούμε τους άλλους. ναι ξέρω σπάνιο πράγμα για την αθήνα...ίσως επειδή ο δρόμος είναι πεζόδρομος με πάρα πολύ πράσινο και θυμίζει άλλες εποχές... 25 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Η ηχομόνωση θέλει μελέτη και δεν ει Αι απλό πράγμα. Και πολλές φορές σε ήχους από χτυπήματα θέλει αλλά πράγματα.. Πχ πλωτό δάπεδο κλπ... Μόνο μην δώσει χρήματα τζάμπα.. Η λύση που προτείνω εινια αστυνομία κια τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν.. είχα ψάξει για το θέμα ηχομόνωσης (καθώς μια ασχολία μου είναι το streaming) αλλά τελικά κατέληξα να βάλω ξέρεις την ηχομόνωση που βάζουν στα studio αυτά τα μαύρα περίεργα στον τοίχο.
@pnea1973 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Της αυγουλιερες.. Το θέμα ειναι ότι το να από μονώσεις το ήχο είναι ένα παραπολυ δύσκολο θέμα.. Καθότι ο ήχος εκτός από το χρήστη αέρα μεταφέρεται και από το δομικά στοιχεία.. Το 2ο είναι δύσκολο να πιάσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις