Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε Το ότι σε όλα τα αντίστοιχα θέματα όπως και σε αυτό υπάρχουν τόσοι και μαζί τις περισσότερες φορές και οι TS που τους φαίνεται λογική η μετακόμιση ή ακόμα και να πουλήσουν το σπίτι τους είναι πραγματικά για λύπηση και απ τους βασικότερους λόγους που έχουμε τέτοια θέματα συνέχεια. Εγώ προτείνω να αγοράσετε καινούριο σπίτι σε αυτούς που σας ενοχλούν ή να αλλάξετε χώρα. Οτιδήποτε σας κάνει περισσότερο θύματα όπως σας αρέσει. Δεν έχει να κάνει με το ότι ρίχνω την ασπίδα και δεν έχω διάθεση να λύσω το πρόβλημα, το θέμα είναι ότι σε αυτή τη χώρα ο καθένας κάνει ότι θέλει και πολλές φορές η δικαιοσύνη είτε έχει δεμένα τα χέρια είτε δεν είναι άξια εμπιστοσύνης
SakafliaC Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, OrangeblueBlue είπε Δεν έχει να κάνει με το ότι ρίχνω την ασπίδα και δεν έχω διάθεση να λύσω το πρόβλημα, το θέμα είναι ότι σε αυτή τη χώρα ο καθένας κάνει ότι θέλει και πολλές φορές η δικαιοσύνη είτε έχει δεμένα τα χέρια είτε δεν είναι άξια εμπιστοσύνης Άρα η λύση σε όλα αυτά είναι να αφήσεις το σπίτι σου, σωστά? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε Το ότι σε όλα τα αντίστοιχα θέματα όπως και σε αυτό υπάρχουν τόσοι και μαζί τις περισσότερες φορές και οι TS που τους φαίνεται λογική η μετακόμιση ή ακόμα και να πουλήσουν το σπίτι τους είναι πραγματικά για λύπηση και απ τους βασικότερους λόγους που έχουμε τέτοια θέματα συνέχεια. Εγώ προτείνω να αγοράσετε καινούριο σπίτι σε αυτούς που σας ενοχλούν ή να αλλάξετε χώρα. Οτιδήποτε σας κάνει περισσότερο θύματα όπως σας αρέσει. Θα συμφωνήσω μαζί σου (χτες που το ανάφερα πρώτη φορά κάποιος παρεξηγήθηκε και άρχισε να μου λέει για την οικογένεια μου και ότι τον πρόσβαλα και να διαβάσω τους κανονισμούς) δεν ξέρει κανείς ούτε μπορεί να σου το εγγυηθεί ότι θα πουλήσεις αυτό το σπίτι για να γλυτώσεις από τους ενοχλητικούς/προβληματικούς γείτονες και θα αγοράσεις άλλο σπίτι αν όμως εκεί τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από το πρώτο σπίτι? τι θα κάνεις θα το ξανά πουλήσεις και θα πας σε άλλο.... εκτός αν έχεις τα χρήματα όποτε πας σε μια μονοκατοικία/μεζονέτα/βίλα στα βόρεια προάστια ή στις συνοικίες των πλουσίων και εκεί θα έχεις την ησυχία σου σίγουρα. για αυτό δεν θεωρώ σωστή λύση την πώληση γιατί μπορείς να πας για καλύτερα και να βρεις πολύ χειρότερα (μπορεί όχι στην αρχή αλλά μετά) 4 λεπτά πριν, OrangeblueBlue είπε Δεν έχει να κάνει με το ότι ρίχνω την ασπίδα και δεν έχω διάθεση να λύσω το πρόβλημα, το θέμα είναι ότι σε αυτή τη χώρα ο καθένας κάνει ότι θέλει και πολλές φορές η δικαιοσύνη είτε έχει δεμένα τα χέρια είτε δεν είναι άξια εμπιστοσύνης Αγαπητέ μου φίλε Σε ένδειξη σεβασμού προς εσένα - προς την γυναίκα σου - προς το μικρό παιδί σου Θα έλεγα ξέχασε την λύση της πώλησης (γιατί μπορεί να πας για κάτι καλύτερο και να σου βγει χειρότερο τι θα κάνεις τότε θα ξανά πουλήσεις το σπίτι και θα ξανά αγοράσεις άλλο) καταλαβαίνεις ότι δεν έχει λογική αυτό σου είπαν αρκετοί συνομιλητές λύσεις μπορεί να πάρουν χρόνο / μπορεί να είναι δωρεάν / μπορεί να χρειαστούν χρήματα
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Άρα η λύση σε όλα αυτά είναι να αφήσεις το σπίτι σου, σωστά? Αυτός είναι και ο λόγος που έκανα το ποστ. Για να πάρω απαντήσεις και γνώμες από άτομα που έχουν περάσει αντίστοιχα. Αν νομικά δεν βρεθεί λύσει τι άλλο θα πρότεινες; Τραμπουκισμους;
SakafliaC Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, ikorolis είπε Θα συμφωνήσω μαζί σου (χτες που το ανάφερα πρώτη φορά κάποιος παρεξηγήθηκε και άρχισε να μου λέει για την οικογένεια μου και ότι τον πρόσβαλα και να διαβάσω τους κανονισμούς) Παρεξηγιούνται εύκολα οι άνθρωποι πια γενικά. Στα φόρουμ. Μ αυτούς που τους γαμάνε τη ζωή δεν παρεξηγιούνται. Απλά φεύγουν. Ή τους ξαναψηφίζουν. Ή οτιδήποτε ανάλογα την περίσταση. Αρκεί να είναι θύματα, όπως τους αρέσει. Δεν έχει ξαναυπάρξει περίοδος στην ανθρωπότητα που να αρέσει τόσο πολύ στους ανθρώπους να ναι θύματα, να νιώθουν αδύναμοι. Η καλύτερη τους. Μόλις τώρα, OrangeblueBlue είπε Αυτός είναι και ο λόγος που έκανα το ποστ. Για να πάρω απαντήσεις και γνώμες από άτομα που έχουν περάσει αντίστοιχα. Αν νομικά δεν βρεθεί λύσει τι άλλο θα πρότεινες; Τραμπουκισμους; Εσένα αυτό που σου κάνουν τραμπουκισμός μου φαίνεται πάντως. Ο ηλίθιος ο πατέρας με το να κάνει τον χαζό δηλαδή δε νιώθεις ότι σε κοροιδεύει? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε Παρεξηγιούνται εύκολα οι άνθρωποι πια γενικά. Στα φόρουμ. Μ αυτούς που τους γαμάνε τη ζωή δεν παρεξηγιούνται. Απλά φεύγουν. Ή τους ξαναψηφίζουν. Ή οτιδήποτε ανάλογα την περίσταση. Αρκεί να είναι θύματα, όπως τους αρέσει. Δεν έχει ξαναυπάρξει περίοδος στην ανθρωπότητα που να αρέσει τόσο πολύ στους ανθρώπους να ναι θύματα, να νιώθουν αδύναμοι. Η καλύτερη τους. Εσένα αυτό που σου κάνουν τραμπουκισμός μου φαίνεται πάντως. Ο ηλίθιος ο πατέρας με το να κάνει τον χαζό δηλαδή δε νιώθεις ότι σε κοροιδεύει? Σεβαστή η άποψη σου. Έχει μια λογική ( μιλάω χωρίς καμία δόση ειρωνίας) μπορεί αν δεν βγάλω άκρη να αλλάξω τροπάριο. Για αλλαγή κατοικίας συγγνώμη αν δεν το ανέφερα αλλά θα πάλευα μόνο για κάτι καλύτερο, μεζονέτα κλπ. Όχι όμως ότι τα έχω και τρέχουν απο τα μπατζακια
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε Παρεξηγιούνται εύκολα οι άνθρωποι πια γενικά. Στα φόρουμ. Μ αυτούς που τους γαμάνε τη ζωή δεν παρεξηγιούνται. Απλά φεύγουν. Ή τους ξαναψηφίζουν. Ή οτιδήποτε ανάλογα την περίσταση. Αρκεί να είναι θύματα, όπως τους αρέσει. Δεν έχει ξαναυπάρξει περίοδος στην ανθρωπότητα που να αρέσει τόσο πολύ στους ανθρώπους να ναι θύματα, να νιώθουν αδύναμοι. Η καλύτερη τους. Εσένα αυτό που σου κάνουν τραμπουκισμός μου φαίνεται πάντως. Ο ηλίθιος ο πατέρας με το να κάνει τον χαζό δηλαδή δε νιώθεις ότι σε κοροιδεύει? Πολύ σωστά αυτό κάνει ο πατέρας/μητέρα αυτής της προβληματικής οικογένειας αγαπητέ TS σε εσένα στην γυναίκα σου και στο παιδί σου τραμπουκίζει - σε κοροιδεύει μέσα στα μούτρα σου και κάνει ότι μπορεί να σου κάνει την ζωή κόλαση άρα τι κάνεις? ή ακολουθείς την νόμιμη οδό και πράττεις όσα σε συμβούλευσαν ή ακολουθείς την παράνομη οδό και κάνεις τα ίδια με αυτόν και πολύ χειρότερα μέχρι που θα τον αναγκάσεις να φύγει - να πάνε στο ψυχιατρείο/τρελάδικο - στον άλλο κόσμο να δουν τα ραδίκια ανάποδα. ξέρω είναι σκληρά αυτά που λέω αλλά δεν ανέχομαι από κανέναν να τραμπουκίζει/να κάνει το χαζό/να με κοροιδεύει μέσα στα μούτρα μου και να κάνει την ζωή κόλαση εμένα και της οικογένειας μου (γυναίκας/παιδί) αν ήμουν στην θέση σου ειλικρινά σου το λέω θα του χτύπαγα την πόρτα και θα του έλεγα έχεις 48 ώρες να συμμορφωθείς αλλιώς τα μαζεύεις και φεύγεις είτε από μόνος σου είτε με βοήθεια.
tasanton Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Πρέπει να πούμε πια τα πράγματα με το όνομά τους: σε αυτή την άθλια χώρα, ο καθένας (νομίζει ότι μπορεί να) κάνει ό,τι θέλει. Και απαιτείται ειδική μεταχείριση ακόμα και για τα πιο προφανή. Παράδειγμα, ο νεανίας γείτονας με την άθλια μουσική του στη διαπασών. Δεν του περνά καν από το μυαλό του ότι ενοχλεί. Αν του το πεις, θα σε στραβοκοιτάξει. Αν του φέρεις την αστυνομία, θα σταθεί στο ότι την έφερες και όχι στην πραγματική αιτία. Άλλο παράδειγμα, ο αδιάφορος ιδιοκτήτης σκύλου. Γάβγισμα ολημερίς (και ολυνυχτίς πολλές φορές) και πέρα βρέχει. Εσύ βγαίνεις πάντα ο περίεργος και ο σπαστικός. Οι προτάσεις μου, έχοντας βιώσει και τα 2 είδη ανθρωποειδών ως γείτονες: - Αν δεν μπορείς να αλλάξεις κατοικία (που δεν μπορείς, αν είναι δική σου κι έχεις επενδύσει χρόνο/χρήμα να τη φτιάξεις), άρχισε να μαζεύεις χρήματα για δικηγόρο. - Θα πας δια της κλασσικής οδού: απευθείας συνομιλία με το μακάκα πρώτα, έστω και για τα μάτια του κόσμου. Διότι αν δεν ήταν μακάκας, απλά δεν θα χρειαζόταν η συνομιλία. Στη συνέχεια κλήση/sms/email στο 100 όταν προκύπτει πρόβλημα. Θα τον ταράξεις στο 100. Δεν έχεις να χάσεις κάτι τελικά, ήδη η ησυχία και ο ύπνος σου έχουν πάει περίπατο. Έγγραφη καταγγελία στο ΑΤ της περιοχής σου, ακόμα και μήνυση όσο προχωρά η ιστορία. Ο δικηγόρος θα σε κατατοπίσει κατάλληλα. Τις περισσότερες φορές, οι μακάκες είναι χ@στες. Με το που θα τους έρθει η αστυνομία ή μια έγγραφη σύσταση (π.χ. εξώδικο), αλλάζουν άρδην το ποίημα. Διότι έτσι έχουν μάθει, να το παίζουν μάγκες και κινέζοι μέχρι εκεί που τους παίρνει. Είναι το μοντέλο του νεο-έλληνα, το οποίο δεν απαντάται σε πολιτισμένες χώρες (π.χ. Γερμανία) γιατί εκεί απλά δεν αστειεύονται και οι έννοιες "διατάραξη κοινής ησυχίας", "φιλοζωϊα", "σεβασμός στο γείτονα" έχουν νόημα. Φίλε μου οπλίσου με υπομονή αλλά μην τα παρατάς. Εσύ έχεις το δίκιο και το νόμο με το μέρος σου. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 17 λεπτά πριν, tasanton είπε Πρέπει να πούμε πια τα πράγματα με το όνομά τους: σε αυτή την άθλια χώρα, ο καθένας (νομίζει ότι μπορεί να) κάνει ό,τι θέλει. Και απαιτείται ειδική μεταχείριση ακόμα και για τα πιο προφανή. Παράδειγμα, ο νεανίας γείτονας με την άθλια μουσική του στη διαπασών. Δεν του περνά καν από το μυαλό του ότι ενοχλεί. Αν του το πεις, θα σε στραβοκοιτάξει. Αν του φέρεις την αστυνομία, θα σταθεί στο ότι την έφερες και όχι στην πραγματική αιτία. Άλλο παράδειγμα, ο αδιάφορος ιδιοκτήτης σκύλου. Γάβγισμα ολημερίς (και ολυνυχτίς πολλές φορές) και πέρα βρέχει. Εσύ βγαίνεις πάντα ο περίεργος και ο σπαστικός. Οι προτάσεις μου, έχοντας βιώσει και τα 2 είδη ανθρωποειδών ως γείτονες: - Αν δεν μπορείς να αλλάξεις κατοικία (που δεν μπορείς, αν είναι δική σου κι έχεις επενδύσει χρόνο/χρήμα να τη φτιάξεις), άρχισε να μαζεύεις χρήματα για δικηγόρο. - Θα πας δια της κλασσικής οδού: απευθείας συνομιλία με το μακάκα πρώτα, έστω και για τα μάτια του κόσμου. Διότι αν δεν ήταν μακάκας, απλά δεν θα χρειαζόταν η συνομιλία. Στη συνέχεια κλήση/sms/email στο 100 όταν προκύπτει πρόβλημα. Θα τον ταράξεις στο 100. Δεν έχεις να χάσεις κάτι τελικά, ήδη η ησυχία και ο ύπνος σου έχουν πάει περίπατο. Έγγραφη καταγγελία στο ΑΤ της περιοχής σου, ακόμα και μήνυση όσο προχωρά η ιστορία. Ο δικηγόρος θα σε κατατοπίσει κατάλληλα. Τις περισσότερες φορές, οι μακάκες είναι χ@στες. Με το που θα τους έρθει η αστυνομία ή μια έγγραφη σύσταση (π.χ. εξώδικο), αλλάζουν άρδην το ποίημα. Διότι έτσι έχουν μάθει, να το παίζουν μάγκες και κινέζοι μέχρι εκεί που τους παίρνει. Είναι το μοντέλο του νεο-έλληνα, το οποίο δεν απαντάται σε πολιτισμένες χώρες (π.χ. Γερμανία) γιατί εκεί απλά δεν αστειεύονται και οι έννοιες "διατάραξη κοινής ησυχίας", "φιλοζωϊα", "σεβασμός στο γείτονα" έχουν νόημα. Φίλε μου οπλίσου με υπομονή αλλά μην τα παρατάς. Εσύ έχεις το δίκιο και το νόμο με το μέρος σου. Σ' ευχαριστώ πολύ, μακάρι να πάνε όλα καλά.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, tasanton είπε Πρέπει να πούμε πια τα πράγματα με το όνομά τους: σε αυτή την άθλια χώρα, ο καθένας (νομίζει ότι μπορεί να) κάνει ό,τι θέλει. Και απαιτείται ειδική μεταχείριση ακόμα και για τα πιο προφανή. Παράδειγμα, ο νεανίας γείτονας με την άθλια μουσική του στη διαπασών. Δεν του περνά καν από το μυαλό του ότι ενοχλεί. Αν του το πεις, θα σε στραβοκοιτάξει. Αν του φέρεις την αστυνομία, θα σταθεί στο ότι την έφερες και όχι στην πραγματική αιτία. Άλλο παράδειγμα, ο αδιάφορος ιδιοκτήτης σκύλου. Γάβγισμα ολημερίς (και ολυνυχτίς πολλές φορές) και πέρα βρέχει. Εσύ βγαίνεις πάντα ο περίεργος και ο σπαστικός. Οι προτάσεις μου, έχοντας βιώσει και τα 2 είδη ανθρωποειδών ως γείτονες: - Αν δεν μπορείς να αλλάξεις κατοικία (που δεν μπορείς, αν είναι δική σου κι έχεις επενδύσει χρόνο/χρήμα να τη φτιάξεις), άρχισε να μαζεύεις χρήματα για δικηγόρο. - Θα πας δια της κλασσικής οδού: απευθείας συνομιλία με το μακάκα πρώτα, έστω και για τα μάτια του κόσμου. Διότι αν δεν ήταν μακάκας, απλά δεν θα χρειαζόταν η συνομιλία. Στη συνέχεια κλήση/sms/email στο 100 όταν προκύπτει πρόβλημα. Θα τον ταράξεις στο 100. Δεν έχεις να χάσεις κάτι τελικά, ήδη η ησυχία και ο ύπνος σου έχουν πάει περίπατο. Έγγραφη καταγγελία στο ΑΤ της περιοχής σου, ακόμα και μήνυση όσο προχωρά η ιστορία. Ο δικηγόρος θα σε κατατοπίσει κατάλληλα. Τις περισσότερες φορές, οι μακάκες είναι χ@στες. Με το που θα τους έρθει η αστυνομία ή μια έγγραφη σύσταση (π.χ. εξώδικο), αλλάζουν άρδην το ποίημα. Διότι έτσι έχουν μάθει, να το παίζουν μάγκες και κινέζοι μέχρι εκεί που τους παίρνει. Είναι το μοντέλο του νεο-έλληνα, το οποίο δεν απαντάται σε πολιτισμένες χώρες (π.χ. Γερμανία) γιατί εκεί απλά δεν αστειεύονται και οι έννοιες "διατάραξη κοινής ησυχίας", "φιλοζωϊα", "σεβασμός στο γείτονα" έχουν νόημα. Φίλε μου οπλίσου με υπομονή αλλά μην τα παρατάς. Εσύ έχεις το δίκιο και το νόμο με το μέρος σου. όπως το είπες στις πολιτισμένες χώρες (π.χ. Γερμανία) δυστυχώς η χώρα μας δεν ανήκει ούτε στις πολιτισμένες ούτε στις ευρωπαικές για μένα είναι η μοναδική χώρα της αφρικής με λευκούς κατοίκους (συγνώμη για το ρατσιστικό σχετικά με την ήπειρο και το χρώμα των ανθρώπων) γιατί έχω γνωρίσει ανθρώπους από χώρες της αφρικής που είναι πιο πολιτισμένοι από μας τους έλληνες. άρα επειδή έχει να κάνει με ζούγκλα και ελληνάρες (για να μην πω πιο βαριά κουβέντα) ή θα πάει με την νόμιμη οδό ή θα πάει με την παράνομη οδό (αυτή που ανάφερα εγώ). Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από ikorolis
sphinxgr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, SakafliaC είπε Άρα η λύση σε όλα αυτά είναι να αφήσεις το σπίτι σου, σωστά? Εγω το άφησα και έφυγα. Η ψυχική μου υγεία είναι πιο σημαντική απο το οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Παραλίγο θα γινόμουν δολοφόνος και όλοι θα έλεγαν "Κανείς δεν το περίμενε. Φαινόταν τόσο ήσυχος" Μόνο που εμπλέχθηκα σε όλη τη διαδικασία όπως το παιδί που ξεκίνησε το θέμα, έχω ψυχολογικά που μου έχουν μεινει και παλεύω να ξεπεράσω κάθε ημέρα. Ούτε κάτω απο το σπίτι μου δεν περνάω. Οχι να μεινω. Ολοι οι άνθρωποι δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαστε ίδιοι. Δόξα και τιμή σε όσους γείτονες σας ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Να μοιραστώ και εγώ την ιστορία μου με καλούς γείτονες.. Χθες στο χωριό μου οι γείτονες γιόρταζαν της Παναγίας Μαζί με τα νταβαντουρια γινόταν και χρήση κυνηγετικών όπλων ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗ από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ Σε κατάσταση μέθης εννοείται
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Εγω το άφησα και έφυγα. Η ψυχική μου υγεία είναι πιο σημαντική απο το οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Παραλίγο θα γινόμουν δολοφόνος και όλοι θα έλεγαν "Κανείς δεν το περίμενε. Φαινόταν τόσο ήσυχος" Μόνο που εμπλέχθηκα σε όλη τη διαδικασία όπως το παιδί που ξεκίνησε το θέμα, έχω ψυχολογικά που μου έχουν μεινει και παλεύω να ξεπεράσω κάθε ημέρα. Ούτε κάτω απο το σπίτι μου δεν περνάω. Οχι να μεινω. Ολοι οι άνθρωποι δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαστε ίδιοι. Δόξα και τιμή σε όσους γείτονες σας ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι. εγώ πάντως όπως είδες δολοφόνος δεν έγινα ούτε κατέληξα στο ψυχιατρείο ή να θέλω βοήθεια από ψυχιάτρους/ψυχολόγους απλά δεν ακολούθησα την νόμιμη οδό ακολούθησα την δική μου οδό έστειλα το μήνυμα στους "προβληματικούς γείτονες" το έλαβαν (κατάλαβαν ότι δεν τους παίρνει να συνεχίσουν γιατί τα πράγματα θα σοβάρευαν επικίνδυνα για αυτούς) και όπως ήρθαν έτσι απλά έφυγαν και βρήκαμε όλοι την ηρεμία μας. 1 λεπτό πριν, dapit είπε Να μοιραστώ και εγώ την ιστορία μου με καλούς γείτονες.. Χθες στο χωριό μου οι γείτονες γιόρταζαν της Παναγίας Μαζί με τα νταβαντουρια γινόταν και χρήση κυνηγετικών όπλων ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗ από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ Σε κατάσταση μέθης εννοείται το είπες και μόνος σου στο χωρίο... δεν είναι μεγάλη πόλη όπως στην αθήνα είναι χωρίο με συγκεκριμένους ανθρώπους οι οποίοι θα ξεδώσουν σε μια γιορτή - ένα πανηγύρι - κτλ...
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, OrangeblueBlue είπε Καλημέρα. Όντως αυτοί οι άνθρωποι δεν ζήσαν την ζωή τους είτε μιλάμε για τους γονείς είτε για τα παιδιά. Βέβαια το 99% των ευθυνών βαραίνουν τους γονείς που δημιούργησαν αυτη την προβληματική κατάσταση. Προσωπικά αν είχα τέτοια παιδιά θα το πάλευα είτε με φαρμακευτικές αγωγές είτε με όποιον άλλο τρόπο. Να περιμένω να πεθάνει κάποιος δεν μου φαίνεται και πολύ πρακτική λύση Θα έρθουν και οι γονείς θα πουν ότι όλα καλά.. δεν υπάρχει κανένα θέμα όπως είχαν πει και στην αστυνομία Τα παιδιά κοπανανε και φωνάζουν και βρίζουν. Για την ακρίβεια ο ένας. Ο άλλος είναι ψυχούλα. Έχει θέματα αλλά δεν βγάζει άχνα. Τον έχω πετύχει και στο δρόμο και τον λυπήθηκε η καρδιά μου. Η μάνα είναι της λογικής έχετε δίκιο όλοι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι και ο πατέρας της λογικής είμαστε μια χαρά, δεν ενοχλουμε κάνεναν. Δεν θέλει να παραδεχτεί τα χάλια OK, δεν ξέρω τι μπορείς να καταφέρεις και να τους διορθώσεις, στέλνε αστυνομία εσύ όταν ακούς φασαρία. Το κλειδί είναι, να ακούσει ο ίδιος ο αστυνομικός ότι γίνεται φασαρία και να το καταγράψει στην δηλωση όχι απλά να καταγράψει ότι κληθηκα από τον τάδε για λόγους φασαρίας. Ο καθένας μπορεί να καλεί το 100 επικαλούμενος το οτιδήποτε. Για τα υπόλοιπα, εισαγγελικές παραγγελίες κτλ, μιλα με δικηγορο.
AntiCambeR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 15 ώρες πριν, ikorolis είπε καταρχήν λύσεις όπως αυτές που άκουσα πούλα το σπίτι σου ή δώσε τους χρήματα (φαντάζομαι κάνεις πλάκα ) από το σπίτι σου δεν σε διώχνει κανείς ούτε φυσικά υπάρχει περίπτωση να το πουλήσεις επειδή υπάρχει μια "προβληματική οικογένεια" που είναι γείτονες σου αντιθέτως θα έλεγα αυτή η "προβληματική οικογένεια" ή θα συμμορφωθεί ή θα φύγει η προβλεπόμενη λύση είναι καλείς την αστυνομία (όσες φορές χρειαστεί) κάνεις μήνυση με δικηγόρο και η υπόθεση πάει δικαστικώς όπου θα πληρώσουν τα ανάλογα πρόστιμα και θα συμμορφωθούν αν δεν τότε θα αναγκαστούν εκείνοι να πουλήσουν το σπίτι τους και να φύγουν αν τώρα υπάρξουν αντίποινα όπως λες επειδή είναι "προβληματική οικογένεια" οι γείτονες και σε αυτή την περίπτωση καλεί την αστυνομία και τους συμμορφώνει ανάλογα είτε με πρόστιμα είτε με φυλάκιση. εδώ στην αθήνα (παγκράτι) που μένω (ιδιόκτητο σπίτι) είχαν έρθει κάτι "περίεργοι γείτονες" οι οποίοι από την πρώτη μέρα που ήρθαν (το είχα καταλάβει) άρχισαν τα δικά τους.... μάντεψε την συνέχεια... σε μια εβδομάδα ακριβώς αφού η ζωή τους 24/7 έγινε μια ζωντανή κόλαση από όλους στην γειτονιά τα μάζεψαν το βράδυ και την έκαναν με ελαφριά πηδηματάκια (εννοείται ότι το ακίνητο το πούλησαν) και αυτοί που το αγόρασαν και μένουν τώρα είναι μια σωστή οικογένεια από τότε επικρατεί απόλυτη ησυχία όλοι σεβόμαστε τους άλλους και είμαστε μια καταπληκτική γειτονιά Συνήθως δεν παραπονιέται κανείς στις γειτονιές, αν μιλήσεις είσαι ο τρελός.Υπάρχουν σημεία που δεν υπάρχει ώρα κοινής ησυχίας. 6 ώρες πριν, OrangeblueBlue είπε Δυστυχώς τα ίδια και χθες το βράδυ. Κατέληξα στο να πάω για αρχή στον εισαγγελέα υπηρεσίας και να του παραθέσω την κατάσταση. Αν πάρω διαβεβαιώσεις ( που δεν το βλέπω ) ότι μπορεί κάπως να λυθεί το θέμα, καλώς. Ειδάλλως με πολύ πόνο στην καρδιά ρίχνω πωλητήριο και ψάχνω για κάτι άλλο που και εκεί δεν ξέρω τι θα βρω. Δεν θα πας πουθενά, μόνο σε κακό θα σου βγεί.Διαδικασία εύρεσης σπιτιού, ενοικίασης του δικού σου με φθορές και παράπονα απο αυτούς που το νοικιάζεις για φασαρία, θα φεύγουν πρίν λήξει το συμβόλαιο και θα τους ψάχνεις για τα χρωστούμενα. Ακόμα και αν έβρισκες αλλού σπίτι, πιθανόν να αντιμετώπιζες άλλον τρελό η 1-2-3 αναίσθητους που να έχουν τα σκυλιά στο μπαλκόνι η στην αυλή να γαβγίζουν ασταμάτητα. Η κάτι άλλο, αν υπάρχει κοντά επαγγελματικός χώρος την έκατσες.Ακόμα μπορεί να υπάρχει κλειστός και να ενοικιαστεί η να πουληθεί μετά. Σου εύχομαι να μήν ζήσεις με ξυλουργείο κάτω η δίπλα απο το σπίτι σου, η καφενείο η εργαστήριο.Να ακούς απο το ξυλουργείο τροχό, κορδέλα, τρυπάνι και από το εργαστήριο να ακούς μηχανήματα και να κοπανούν λαμαρίνες και να σέρνουν καρότσια. Αυτός που νοίκιαζε το εργαστήριο, φώναζε σαν μ@@@@ας.Το βράδυ στις 04:00 και στις 06:00, ξεφόρτωνε στο εργαστήριο φορτηγό και κοπανούσε ανοιγοκλείνοντας την πόρτα γιατί έβαζε μέσα 1-1 τις κούτες και μάλλον ήταν ψυγείο.Ολες τις ώρες και να μην μιλάει κανείς γείτονας.Εκτός απο τον ξυλουργό που σπάνια έκανε δουλειά τις ώρες κοινής ησυχίας. Η να έχεις φροντιστήριο Αγγλικών κοντά η σχολείο, να περνούν παιδιά και να ουρλιάζουν. Η να έχεις κάτω απο το σπίτι σου ψιλικατζίδικο και να ξεφορτώνουν 06:30-07:00 το πρωί φορτηγά. Τα έχω ζήσει όλα αυτά ταυτόχρονα. Απλά η κατάσταση βελτιώθηκε γιατί το εργαστήριο και τα Αγγλικά έκλεισαν μετά απο χρόνια όμως. Εσένα το πρόβλημα είναι έντονο και γίνεται σε δύσκολες ώρες αλλά μεμονωμένο, μπορεί να σταματήσει απο μόνο του. Κάνε ότι μπορείς με τον νόμο, προσπάθησε να βρείς έστω 1-2 ακόμα για μαρτυρία-αναφορές-καταγγελία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις