Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω ένα peugeot 1.6 125 hp και έχω βάλει εξάτμιση τελικο χειροποιητο...ακούγεται ωραία ούτε να τρελαίνει κόσμο αλλά ούτε και ψόφιο σαν ένα σπορ....η ερώτηση μου είναι η εξης: δίνει έστω 1ή 2 άλογα παραπάνω λογο καλύτερης πίεσης του αέρα και ανάσα του κινητήρα;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν   εδωσε   1η 2   στις  6,000   στροφες   θαναι   ζητημα.

Ασε   που  μπορει   να   αφαιρεσε   κιολας.

Καγκουριστικες   μακακιες  για   να  "ακουγεται"   το  εργαλειο   και   να

στηριζει   ψυχολογικα   την  καθε   περιπτωση....

Απεναντι   μου   ειναι   παρκιν  πολυκατοικιας   ανηφορικο...

Οποτε   παει  να   βγει   ενα   μπλε  seat  gordoba   1,4   τον   ακουει   ολη  η  γειτονια...

Ασε   που   μερικες   φορες   του   σβηνει   πανω  στην  ραμπα   και  μας  τα  κανει  κουδουνια....

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 2
Δημοσ.

Πες ότι έδωσε 1 ίππο (που η εξάτμιση παίζει και να 'κοψε, όχι να έδωσε). Πιστεύεις ότι θα καταλάβεις στην χρήση αυτό το 0,8% διαφορά; :P

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Andrewbell είπε

Γεια σας έχω ένα peugeot 1.6 125 hp και έχω βάλει εξάτμιση τελικο χειροποιητο...ακούγεται ωραία ούτε να τρελαίνει κόσμο αλλά ούτε και ψόφιο σαν ένα σπορ....η ερώτηση μου είναι η εξης: δίνει έστω 1ή 2 άλογα παραπάνω λογο καλύτερης πίεσης του αέρα και ανάσα του κινητήρα;;

Θα φυγει της ηλικιας ειναι..

Βασικα πηγαινε να οδηγησεις ενα 1.6 που να βγαζει σωστα αναλογια στροφες/ροπη και θα παψεις να ασχολεισαι με το δικο σου! Θα δεις στο τελος που θα σε προβληματιζει μονο πως να το κανεις να καιει λιγοτερο καυσιμο!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...