KirkGR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Citroen c3 πάλι 3ο πρόβλημα σε λίγο καιρό. Το a/c πριν λίγο καιρό έβγαζε έβγαζε παγωμένο αέρα και ξαφνικά τώρα βγάζει χλιαρό. Τι μπορεί να φταίει;
meletis_m Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 58 λεπτά πριν, KirkGR είπε Citroen c3 πάλι 3ο πρόβλημα σε λίγο καιρό. Το a/c πριν λίγο καιρό έβγαζε έβγαζε παγωμένο αέρα και ξαφνικά τώρα βγάζει χλιαρό. Τι μπορεί να φταίει; Το πιο πιθανόν έχει διαρροή στο φρέον. Φίλτρο καμπίνας είναι καθαρό ; Μαζί με το φρέον βάλε και φωσφουρούχο χρώμα , και να δουλ'εψει λίγο το a/c ωστε να δείξει απο που το χάνει . Ο συμπιεστής δείχνει να κομπλάρει μόλις το ενεργοποιείς;
KirkGR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Το πιο πιθανόν έχει διαρροή στο φρέον. Φίλτρο καμπίνας είναι καθαρό ; Μαζί με το φρέον βάλε και φωσφουρούχο χρώμα , και να δουλ'εψει λίγο το a/c ωστε να δείξει απο που το χάνει . Ο συμπιεστής δείχνει να κομπλάρει μόλις το ενεργοποιείς; Φρεον δεν νομίζω να έχει διαρροή, έχει πολύ μέσα. Όταν λες να κομπλαρει ο συμπιεστης τι εννοείς;
AristidisZ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 45 λεπτά πριν, KirkGR είπε Φρεον δεν νομίζω να έχει διαρροή, έχει πολύ μέσα. Όταν λες να κομπλαρει ο συμπιεστης τι εννοείς; Που ξέρεις πόσο έχει μέσα ;
Joshua21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, KirkGR είπε Φρεον δεν νομίζω να έχει διαρροή, έχει πολύ μέσα. Και τι νομίζεις πως φταίει?
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, KirkGR είπε Φρεον δεν νομίζω να έχει διαρροή, έχει πολύ μέσα. Όταν λες να κομπλαρει ο συμπιεστης τι εννοείς; Το πολύ το λες για καλό;Και πως ξέρεις ότι έχει πολυ;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 7 ώρες πριν, KirkGR είπε Citroen c3 πάλι 3ο πρόβλημα σε λίγο καιρό. Το a/c πριν λίγο καιρό έβγαζε έβγαζε παγωμένο αέρα και ξαφνικά τώρα βγάζει χλιαρό. Τι μπορεί να φταίει; Δεν έχει φρεο. Κάπου το έχασε, ψυγείο,συμπιεστής κλπ.
PLACEBO_89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, KirkGR είπε Citroen c3 πάλι 3ο πρόβλημα σε λίγο καιρό. Το a/c πριν λίγο καιρό έβγαζε έβγαζε παγωμένο αέρα και ξαφνικά τώρα βγάζει χλιαρό. Τι μπορεί να φταίει; Αν εχει καποια αποδοση εστω και μικρη σημαινει απωλεια φρεον και λογικα σε ψ χρονικο διαστημα δεν θα εχει καθολου αποδοση! Μπορει να μην ηταν απο φρεον αν σου εκανε ανωμαλιες στην αποδοση ή αν δεν δουλευε καθολου ο συμπιεστης,δεν εκανε on-τικ!
vamvakoolas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 αν ειχες οποιοδηποτε αλλο αυτοκινητο θα ελεγα και εγω οτι γραφουν. Απλως επειδη ειχα και εγω γαλλικο (peugeot)με ακριβως το ιδιο θεμα τελικα μας αφησε χρονους ο ...συμπιεστης! Μιλαμε για τουλαχιστον 300 ευρ ζημια. Προσπαθησε να το σωσεις αν γινεται τσεκαροντας σε καλο ψηκτικο αν οντως δε χανει φρεον αλλα αν δε χανει πας δυστηχως για συμπιεστη (διαβασε και σε σχετικα φορουμ, ειναι κλασσικη ζημια)
KirkGR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Στις 16/8/2021 στις 9:41 ΠΜ, vamvakoolas είπε αν ειχες οποιοδηποτε αλλο αυτοκινητο θα ελεγα και εγω οτι γραφουν. Απλως επειδη ειχα και εγω γαλλικο (peugeot)με ακριβως το ιδιο θεμα τελικα μας αφησε χρονους ο ...συμπιεστης! Μιλαμε για τουλαχιστον 300 ευρ ζημια. Προσπαθησε να το σωσεις αν γινεται τσεκαροντας σε καλο ψηκτικο αν οντως δε χανει φρεον αλλα αν δε χανει πας δυστηχως για συμπιεστη (διαβασε και σε σχετικα φορουμ, ειναι κλασσικη ζημια Τελικά νομίζω χάνει φρέον.
nemesi54 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Κι εγώ αυτό νομίζω όταν ξέρω ότι η άλλη ζημία είναι ακριβότερη.. 🤣 Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από nemesi54
tigergreg Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Μαλλον χανει φρεον απο τον χαλασμενο συμπιεστη...🤣
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Πήγαινε σε τεχνικό, ότι και να συζητάμε εδώ είναι χαμένος χρόνος από την στιγμή που δεν είσαι σε θέση να διαγνώσεις το πρόβλημα και να το επιδιορθωσεις. Η απώλεια φρεον είναι η πιθανότερη αιτία. Ο εντοπισμός και η επισκευή του εναλλακτη μέσα στο αυτοκίνητο είναι το μανίκι.
vassar Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Ψυκτικό καλό στην Αθήνα, γνωρίζει κάποιος για να προτείνει;
vamvakoolas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) εγω τον ειχα παει σε εναν στο Γερακα οταν στη peugeot ζηταγανε περιπου 1000 ευρ τοτε για συμπιεστη Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2021 από vamvakoolas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα