Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Citroen c3 πάλι 3ο πρόβλημα σε λίγο καιρό. Το a/c πριν λίγο καιρό έβγαζε έβγαζε παγωμένο αέρα και ξαφνικά τώρα βγάζει χλιαρό. Τι μπορεί να φταίει; 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, KirkGR είπε

Citroen c3 πάλι 3ο πρόβλημα σε λίγο καιρό. Το a/c πριν λίγο καιρό έβγαζε έβγαζε παγωμένο αέρα και ξαφνικά τώρα βγάζει χλιαρό. Τι μπορεί να φταίει; 

Το πιο πιθανόν έχει διαρροή στο φρέον.  Φίλτρο καμπίνας είναι καθαρό ;

Μαζί με το φρέον βάλε και φωσφουρούχο χρώμα , και να δουλ'εψει λίγο το a/c ωστε να δείξει απο που το χάνει .

Ο συμπιεστής δείχνει να κομπλάρει μόλις το ενεργοποιείς; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Το πιο πιθανόν έχει διαρροή στο φρέον.  Φίλτρο καμπίνας είναι καθαρό ;

Μαζί με το φρέον βάλε και φωσφουρούχο χρώμα , και να δουλ'εψει λίγο το a/c ωστε να δείξει απο που το χάνει .

Ο συμπιεστής δείχνει να κομπλάρει μόλις το ενεργοποιείς; 

Φρεον δεν νομίζω να έχει διαρροή, έχει πολύ μέσα. Όταν λες να κομπλαρει ο συμπιεστης τι εννοείς; 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, KirkGR είπε

Φρεον δεν νομίζω να έχει διαρροή, έχει πολύ μέσα. Όταν λες να κομπλαρει ο συμπιεστης τι εννοείς; 

Που ξέρεις πόσο έχει μέσα ;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, KirkGR είπε

Το πολύ το λες για καλό;Και πως ξέρεις ότι έχει πολυ;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, KirkGR είπε

Δεν έχει φρεο. Κάπου το έχασε, ψυγείο,συμπιεστής κλπ. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, KirkGR είπε

Αν εχει καποια αποδοση εστω και μικρη σημαινει απωλεια φρεον και λογικα σε ψ χρονικο διαστημα δεν θα εχει καθολου αποδοση!

Μπορει να μην ηταν απο φρεον αν σου εκανε ανωμαλιες στην αποδοση ή αν δεν δουλευε καθολου ο συμπιεστης,δεν εκανε on-τικ!

Δημοσ.

αν ειχες οποιοδηποτε αλλο αυτοκινητο θα ελεγα και εγω οτι γραφουν. Απλως επειδη ειχα και εγω γαλλικο (peugeot)με ακριβως το ιδιο θεμα τελικα μας αφησε χρονους ο ...συμπιεστης! Μιλαμε για τουλαχιστον 300 ευρ ζημια. Προσπαθησε να το σωσεις αν γινεται τσεκαροντας σε καλο ψηκτικο αν οντως δε χανει φρεον αλλα αν δε χανει πας δυστηχως για συμπιεστη (διαβασε και σε σχετικα φορουμ, ειναι κλασσικη ζημια)

Δημοσ.
Στις 16/8/2021 στις 9:41 ΠΜ, vamvakoolas είπε

αν ειχες οποιοδηποτε αλλο αυτοκινητο θα ελεγα και εγω οτι γραφουν. Απλως επειδη ειχα και εγω γαλλικο (peugeot)με ακριβως το ιδιο θεμα τελικα μας αφησε χρονους ο ...συμπιεστης! Μιλαμε για τουλαχιστον 300 ευρ ζημια. Προσπαθησε να το σωσεις αν γινεται τσεκαροντας σε καλο ψηκτικο αν οντως δε χανει φρεον αλλα αν δε χανει πας δυστηχως για συμπιεστη (διαβασε και σε σχετικα φορουμ, ειναι κλασσικη ζημια 

Τελικά νομίζω χάνει φρέον. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ αυτό νομίζω όταν ξέρω ότι η άλλη ζημία είναι ακριβότερη.. 

🤣

Επεξ/σία από nemesi54
Δημοσ.

Πήγαινε σε τεχνικό, ότι και να συζητάμε εδώ είναι χαμένος χρόνος από την στιγμή που δεν είσαι σε θέση να διαγνώσεις το πρόβλημα και να το επιδιορθωσεις.

Η απώλεια φρεον είναι η πιθανότερη αιτία. Ο εντοπισμός και η επισκευή του εναλλακτη μέσα στο αυτοκίνητο είναι το μανίκι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω τον ειχα παει σε εναν στο Γερακα οταν στη peugeot ζηταγανε περιπου 1000 ευρ τοτε για συμπιεστη

Επεξ/σία από vamvakoolas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...