Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μίας και μετά απο ώρα αναζητήσεων δεν κατάφερα να βγάλω άκρη στο ίντερνετ είπα να έρθω εδώ μπας και βγάλω άκρη και λύσω τις απορίες μου. Αρχικά είμαι φοιτητής, είμαι σεζόν απο τις 19 Ιουνίου και θα ήθελα να ρωτήσω μιας και απο Σεπτέμβριο θα αγοράσω σκούτερ τι παίζει με εφορία, αν χρειάζεται να δηλώσω κάτι ή αν μπορώ να δικαιολογήσω το σκούτερ των 250 κ.εκ. με εργασία 3 μηνών και τα σχετικά.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

Δημοσ.

Αυτό που πρέπει να δηλώσεις είναι η αγορά του σκούτερ, δλδ το ποσό που ξόδεψες για να το αποκτήσεις, τεκμήριο για τη χρήση δίτροχων δεν υπάρχει.

Τα σημαντικά πάντως δεν τα λες, το σκούτερ θα είναι κάποιο μεταχειρισμένο και στα χαρτιά θα μπει ότι το αγόρασες 200-300€, ή κάποιο καινούργιο με τιμή πάνω από 5.000€? Τι εισόδημα θα δηλώσεις στην επόμενη φορολογική δήλωση? Θα σε επιβαρύνουν άλλα τεκμήρια?

Δημοσ.

Βασικα οπως ειπε κ ο φιλος πιο πανω δηλωνεις την αγορα ή την πωληση σε περιπτωση που θες να δικαιολογησεις εσοδα ή εξοδα. Τεκμήρια για τα δικυκλα δεν υπαρχουν, μπορεις να εχεις και 30 στο ονομα σου

Δημοσ.

Μεταχειρισμένο θα ναι και η αγορά του θα ναι περίπου στα 1600-1700€. Τώρα σχετικά με το εισόδημα, θα πρέπει να τελειώσει η σύμβαση μου και έπειτα να δω λογικά το σύνολο του εισοδήματος μου και έπειτα να κάνω του χρόνου την φορολογική δήλωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...