Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 27/4/2024 στις 3:55 ΜΜ, megapaixtaras είπε

παιδια επαναφερω το θεμα.υπαρχει σημερα αυτη η εφαρμογη,ξερει κανεις? ειδα σημερα ενα δτρονακι πανω απο το κεφαλι μου να με ακολουθει.σε κατοικημενη περιοχη,λιγο πιο πανω απο το υψος μιας 5οροφης πολυκατοικιας.τελικα επιτρεπεται ετισ η χρηση των  ντροουνς.διαβασα μερικα πραγματα ψαχνοντας αλλα ...

Τυπικά μπορεί και να απαγορεύεται (το "πανω απο το κεφαλι μου να με ακολουθει.σε κατοικημενη περιοχη" είναι  ασαφές χρειάζονται και άλλες λεπτομέρειες για να καθοριστεί το αν επιτρέπεται ή απαγορεύεται). Πρακτικά δεν υπάρχει στην Ελλάδα κάποιος φορέας ελέγχου οπότε κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Αρκεί να μη συμβεί ατύχημα. Ούτε η αστυνομία είναι εκπαιδευμένη για τέτοια θέμα ή έχει αρμοδιότητα, ούτε το λιμενικό. Και η Υ.Π.Α. δεν νομίζω ότι έχει "όργανα" επιβολής της τάξης.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τωρα για να καταλαβουμε απαιτειται αδεια για drone ας πουμε οχι της πλακας αλλα του κατοσταρικου+ που το σηκωνω στο κτημα μου για να δω π.χ αν εχει προβλημα η σκεπη μου;

Δημοσ.

εγώ έβγαλα την άδεια από το Λουξεμβούργο κανονικά, όταν λήξει πρέπει να ξανακάνω όλα τα μαθήματα εξ αρχής ή ανανεώνεται με κάποιον τρόπο ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, elgol είπε

αλλα του κατοσταρικου+

κανα 30αρι κανει.
Αλλα δεν πρεπει να σε αησυχει αυτο. Θα πρεπει να ανησυχεις περισσοτερο που εδωσες ±500 για να βλεπεις την σκεπη σου... 

Δημοσ.
18 hours ago, gorge18 said:

κανα 30αρι κανει.
Αλλα δεν πρεπει να σε αησυχει αυτο. Θα πρεπει να ανησυχεις περισσοτερο που εδωσες ±500 για να βλεπεις την σκεπη σου... 

Δεν εδωσα σκεφτομαι να παρω αυτα των 100-150

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elgol είπε

Δεν εδωσα σκεφτομαι να παρω αυτα των 100-150

Δυσκολα θα βρεις κατι καλο σε αυτα τα χρήματα. 

Δημοσ.
Στις 1/5/2024 στις 12:38 ΜΜ, elgol είπε

Τωρα για να καταλαβουμε απαιτειται αδεια για drone ας πουμε οχι της πλακας αλλα του κατοσταρικου+ που το σηκωνω στο κτημα μου για να δω π.χ αν εχει προβλημα η σκεπη μου;

Ξεκάθαρα όχι. "Toys" είναι χαρακτηρισμένα αυτά και είναι και κάτω από το "όριο" των 250 γραμμαρίων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...