Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Παντως  ο τίτλος δεν εχει καμιά σχέση με την υπόθεση.

Έχεις δίκιο. Βρες κάτι καλό για Αρλεκιν έτσι όπως γίναμε

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lak10 είπε

Έχεις δίκιο. Βρες κάτι καλό για Αρλεκιν έτσι όπως γίναμε

Fatal Attraction

Γνωμη μου ξέχνα την και προχωρα.Δεν ωφελεί σε τιποτα να χαλάς την ηρεμία σου.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lak10 είπε

μεχρι τον Αυγουστο του 2019 μιλουσαμε για διαδικαστικα πραγματα χαρτουρα και τετοια επειδη ηταν παντρεμενη δεν ηθελα να δωσω λαθος εντυπωση. Το ψευτικο προφιλ ανοιγει Σεπτεμμβριο του 2018. Δεν ξερω τι κερδιζει με ολο αυτο το σιγουρο ειναι οτι εχει τρομερη οξυδερκεια

Σιγουρα μιλαμε για παθολογικη αναπηροφιλια εγω δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.

Κάποιοι/ες θέλουν να σπάνε την πλάκα τους και να σκοτώνουν τον χρόνο τους με έναν διεστραμμένο τρόπο, ή έχουν άλυτα θέματα και το βγάζουν έτσι. Δεν έχει νόημα να το υπεραναλύεις. Άδικα χαλιέσαι, και της δίνεις τζάμπα αξία. Πάρ' το σαν μάθημα και πήγαινε παρακάτω. Αν σου τύχει πάλι κάτι παρόμοιο, θα είσαι πιο υποψιασμένος, και θα καταλήξεις να τους τρολάρεις ο ίδιος. Με το γάντι, όμως, ε; Είναι πιο ηδονικό έτσι. Been there, done that. Κατέληξε ο ίδιος να με κάνει block. Πολύ γέλιο. 

Δημοσ.

Εγώ έχω μια απορία, νομίζω εύλογη, don't bite αν έχει αυτονόητη απάντηση or something.

Είπες ότι ο άντρας της είναι τετραπληγικός αλλά ταυτόχρονα την έσπαγε και στο ξύλο?

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Εγώ έχω μια απορία, νομίζω εύλογη, don't bite αν έχει αυτονόητη απάντηση or something.

Είπες ότι ο άντρας της είναι τετραπληγικός αλλά ταυτόχρονα την έσπαγε και στο ξύλο?

Επερνε φορα και επεφτε πανω της με το καροτσι... 

5 λεπτά πριν, bill_zaf είπε

Και αφου την εριχνε κατω, εβαζε κ μια οπισθεν

Παντα με χιομοριστικο πνευμα, μην παρεξηγηθω. 

Φιλε Μητσο, ολοι λιγο πολυ την εχουμε πατησει ετσι, ειδικα οταν ασχολείσαι με το ιντερνετ επι εποχες mirc. Νομιζες οτι μιλουσες με την σωσία της Σιντυ Κρόφορντ και μετα απο καιρο σου εβγαινε Βαγγέλης απο τα πατησια. Πισω απ το πληκτρολόγιο βγαζει ο καθενας οτι διεστραμμένο εχει στο μυαλο του

Επεξ/σία από bill_zaf
Δημοσ.
8 ώρες πριν, lak10 είπε

αν εννοεις εμενα μακαρι να τα εβγαζα απο το κεφαλι μου. Η Κυρια παι ειναι κατι πολυ πιο συνθετο και ξερει να πουλαει καλα την ευαισθησια της πραγμα που ανοιγει πολλες πορτες

της δίνεις υπερβολική αξία , ενώ είναι ο ορισμός του Τρολ.

Φυσικά όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ πιο σύνθετοι , αλλά και πολλοί κρύβουν ένα μικρό παιδί μέσα , δηλαδή παίζουν , εμπαίζουν , μακρυγορούν και πολλά ακόμα ρήματα. Είναι εύκολο να πεις ψέματα , ειδικά όταν ο άλλος είναι ψάρι και τα πιστεύει όλα χωρίς αποδείξεις. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

την ιδια απορια ειχα μαζι σου και μου ελεγε οτι την φωναζε κοντα να την βοηθησει και την γραπωνε. Οταν αρχες Δεκεμβριου την χτυπησε παλι εξω απο το δευτερο σπιτι που υποτιθεται αλλαξε για να τον αποφυγει μου ειπε οτι την αιφνιδιασε στην εισοδο και οτι της εσκισε το σουτιεν μαλιστα. Μου εχει στειλει μαλιστα και φωτογραφιες της κακοποιησης. Σε ερωτηση γιατι δεν τον καταγγελει μου ειπε οτι επειδη ειναι ΑΜΕΑ δε θα μπει φυλακη εδωσε και αλλη δικαιολογια αλλα δεν την αναφερω γιατι θα καταλαβετε ποιος ειναι αν μενετε θεσσαλονικη. Οσο ηταν μαζι του υποτιθεται την χτυπουσε πανω σε κρισεις αγχους. Πρωτη φορα μου ανεφερε ως παντρεμενη οτι την κακοποιουσε. Ποιος μπορει να αμφισβητησει  καποια που δηλωνει οτι κακοποιειται

3 ώρες πριν, bill_zaf είπε

Επερνε φορα και επεφτε πανω της με το καροτσι... 

Και αφου την εριχνε κατω, εβαζε κ μια οπισθεν

Παντα με χιομοριστικο πνευμα, μην παρεξηγηθω. 

Φιλε Μητσο, ολοι λιγο πολυ την εχουμε πατησει ετσι, ειδικα οταν ασχολείσαι με το ιντερνετ επι εποχες mirc. Νομιζες οτι μιλουσες με την σωσία της Σιντυ Κρόφορντ και μετα απο καιρο σου εβγαινε Βαγγέλης απο τα πατησια. Πισω απ το πληκτρολόγιο βγαζει ο καθενας οτι διεστραμμένο εχει στο μυαλο του

εχω ενα καρο φωτογραφιες της εχουμε κανει και μια φορα βιντεοκληση. Θα μπορυσα να την ειχα συναντησει οπουδηποτε. Στο αλλο παλικαρι δεν πουλησε ερωτα απλα του μιλαει και του λεει μαλιστα οτι φοβαται/ντρεπεται να πανε για  ενα καφε. Εμενα απο την πρωτη στιγμη εξεφρασε την επιθυμια να βρεθει εδω να γνωριστουμε μεχρι και να με φιλοξενησει σε ενδεχομενη δευτερη καραντινα. Τουλαχιστον εμαθα τα παντα για τον Αγιο Στεφανο αφου φροντιζε συνεχεια να μου υπενθυμιζει την καταγωγη της και να μου λεει οτι εχει πιο ανοιχτους οριζοντες απο μενα επειδη ειχε λεει αλλα ερεθισματα στα Β.Π.

• Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, lak10 said:

την ιδια απορια ειχα μαζι σου και μου ελεγε οτι την φωναζε κοντα να την βοηθησει και την γραπωνε.

Τετραπληγία δεν είναι η παράλυση και των 4 ακρων ή κάνω λάθος? 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Τετραπληγία δεν είναι η παράλυση και των 4 ακρων ή κάνω λάθος? 

Τυπικα ναι απλα εχει επικρατησει να το λεμε οταν εχουν πληγει και τα 4 ακρα. Πλεον για περιπτωσεις που κουναμε χερια/ποδια υπαρχει ο ορος τετραπαρεση. Και εγω τετραπληγια ξεκινησα αλλα με πολλα χειρουργεια και φυσιοθεραπειες πλεον περπαταω μερικα βηματα μονος και με rollator μεσα στο σπιτι κινουμαι αυτονομα περπαταω και εξω αν με κρατας αλλα οχι τρελες αποστασεις

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...