lak10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 παιδια τα κινητρα της δεν ηταν οικονομικα οταν λεω με χρεωσε ενοω οτι με φορτωσε ενοχες και την εκανε. Μου χρεωνε πραγματα του τυπου οτι και εσυ θα με χτυπας θα με διωχνεις απο το σπιτι σου. Οταν πηγαινα να πω οτι εγω δεν ειμαι ετσι μου ελεγε να μην γκρινιαζω και οτι ετσι ειναι οι σχεσεις και οτι με βαζει στο κλιμα των σχεσεων. Ενω μου ελεγε οτι θα ερθει εδω και θα παμε ως φιλοι αρχικα την επομενη στιγμη μου ζητουσε να ειμαι δοτικος μονο σε αυτη με ρωτουσε πως μας φανταζομαι ευτυχισμενους τι θα θυσιαζα για την σχεση μας. Ηθελε μαλιστα να μας δει και ο "πρωην" μαζι για να καταλαβει οτι δεν τον παρατησε για την αναπηρια του 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, lak10 είπε αυτη η κοπελα ηταν κατι παραπανω απο φιλη και δυστυχως μου επαιξε ενα πολυ βρωμικο παιχνιδι η ιστορια εχεις ως εξης συγνωμη για το σεντονι. μεσα στην καραντινα μου προεκυψε μια διαδικτυακη σχεση με μια κοπελα την οποια γνωρισα το 2016 σε μια ομαδα στο fb. Η κυρια εντελως ξαφνικα αρχες του 2020 μου λεει οτι χωρισε επειδη ετρωγε ξυλο. Μην τα πολυλογω επι 10 μηνες επεδιωκε να δεθω μαζι της. Τον Μαρτιο αφου μου χρεωσε ενα καρο πραγματα με σουταρε και μετα ανακαλυψα οτι 10 μηνες ζουσα σε ενα ψεμα γιατι η κυρια δεν χωρισε ποτε. Δεν την ειδα απο κοντα μονο βιντεοκληση καναμε ειχαμε κανονισει να ερθει Καστορια τωρα το Πασχα. Παιδια δεν υπαρχουν. Η γνωριμια μας εγινε τελος του 2016 σε μια σελιδα στο fb για θεματα ΑΜΕΑ εγω ΑΜΕΑ αυτη παντρεμενη με ΑΜΕΑ ηθελα να περασω επιτροπη ΚΕΠΑ τοτε και μου λεει ελα στο messenger να σου πω την διαδικασια γιατι τωρα περναει και ο αντρας μου ΚΕΠΑ. Μια παρενθεση εδω ο αντρας της ειναι τετραπληγικος οπως εγω χωρις χειρουργεια ομως και ετσι ειναι σε καροτσακι εγω περπαταω με rollator. Μου λεει μοιαζεις πιο πολυ στον αντρα μου και απο τον διδυμο αδερφο του. Του εδειξα λεει φωτογραφια σου και επαθε πλακα. Φτανουμε στον Ιανουαριο του 2019 μεχρι τοτε ειχαμε τυπικες κουβεντες και ευχες καθε πασχα και χριστουγεννα. Εκει λοιπον σε μια ασχετη κουβεντα μου λεει οτι ο αντρας της την χτυπαει παθαινω ενα σοκ δεν ξερω τι να πω. Καποια στιγμη τον ιουνιο του 2019 την χανω απο το FB. Τον Αυγουστο του ιδιου ετους με κανει add ενα αγνωστο προφιλ λεγωντας μου οτι ειναι αυτη και οτι εκλεισε το παλιο της προφιλ για προσωπικους λογους και για να αποφυγει καποια ατομα μου ειπε Μαλιστα οτι με βρηκε μεσω του αδερφου μου γιατι δεν μπορουσε να με βρει. Απο Οκτωμβριο του 2019 να μου πεταει σποντες οτι χωρισε πραγμα που μου ειπε τον φεβορυαριο του 2020 οτι χωρισε γιατι την χτυπουσε και ζουσε μια κολαση μου εστειλε μαλιστα και φωτογραφιες με μελανιες. Μην σας τα πολυλογω μιλουσαμε μερα νυχτα σε ολη την πρωτη καραντινα να μου λεει ποσο διαφορετικος ειμαι απο τους αλλους οτι απολαμβανει την κουβεντα μας οτι θελει να ερθει να με γνωρισει οτι θα παραει μια βαλιτσα και θα βρεθει εδω σπιτι μου. Με ρωτουσε να της πω γιατι την χτυπουσε ο αντρας της επειδη ειστε λεει και οι δυο απο βορειο ελλαδα κοντα στην ηλικια. Με ρωτησε επισης εαν θα ηθελα να με φιλοξενισει στην επομενη καραντινα και οτι σε αυτη φιλοξενει ενα φιλος την πομακο με πολυ βαρια αναπηρια και προβλημα στην ομιλια. Εξαρχης μου φανηκε περιεργη ολη αυτη η ευαισθησια αλλα λεω Μητσο μην εισαι καχυποπτος. Τελικα Νοεμβριο της λεω οτι δαγκωσα την λαμαρινα αφου ολο το καλοκαιρι αυτο επεδιωκε. Δεν ηταν αρνητικη μου λεει θα ερθω και θα δουμε ολα τα ενδεχοεμνα προσπαθησε και δεν θα χασεις. Ξεχασα να πω οτι τον Οκτωμβριο με ρωτησε αν θα συγκατοικουσα μαζι της Θεσσαλονικη. Ενα βραδυ αρχες Δεκεμβριου μου λεει ηρθε ο πρωην με καποιο τροπο με το καροτσακι κατω απο το σπιτι και με αιφνιδιασε και με χτυπησε μου εσκισε το σουτιεν. Σε παρακαλω μου λεει μην μου φερθεις και εσυ ετσι θα λυνουμε τα προβληματα μας με συζητηση και γιατι να μην εισβαλεις νωριτερα στην ζωη μου. Της ειπα να σβηνει την συνομιλιας μας ανα 3 μερες και μου λεει αν αυτη ειναι η αρχη της σχεση μας να την χασω? Να μην τα πολυλογω η εν λογω κοπελα ζουσε μαζι μου μια διπλη ζωη καθουι δεν χωρισε ποτε. Το εμαθα αφου τελειωσαμε και φυσικα ουτε το πρωτο προφιλ εκλεισε ποτε απλα με ειχε μπλοκαρει για να πιστευω οτι το εκλεισε. Της εδωσα πολλες φορες την ευκαρια να το κοψει αλλα αυτη προτιμησε να ζησει το παραμυθι της μεχρι τελους και να με διαλυσει ψυχολογικα Δυστυχώς, υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις. Την ξέρεις, όμως, απ' το '16, οπότε δυσκολεύομαι να πιστέψω πως όλο αυτό ήρθε ουρανοκατέβατο. Ο χρόνος είναι υπεραρκετός για να μάθεις, πάνω κάτω, τον άλλο και σίγουρα υπάρχουν ενδείξεις όταν κάτι δεν πάει και τόσο καλά με τον άλλον. Εμείς είναι που, πολλές φορές, τα προσπερνάμε για τον XY λόγο. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2021 από Mrs. Hyde
lak10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, nikwolf είπε Η κάθε γυναίκα ψάχνει πάντα έναν δεύτερο να έχει στο τσεπακι...έτσι ώστε αν στραβωσει η πρώτη σχέση να πάει στον άλλο...οι γυναίκες έχουν τέτοια σκέψη να βρουν κάπου να βολευτουν... Η συγκεκριμένη πράγματι είχε προβλήματα με τον άντρα της αλλά δεν έπαψε να τον αγαπά, ε κάποτε τα ξαναβρήκαν και σε άφησε στα κρύα του λουτρού Με βαση το fb του αντρα της μια χαρα ευτυχισμενοι ηταν απλα αυτη για καποιο λογο εχει δημιουργησει 2 παραλληλες πραγματικοτητες Μόλις τώρα, nikwolf είπε Λοιπόν όπως είπα παραπάνω η κοπέλα έψαχνε ένα αποκουμπι, ένα στήριγμα (όχι γκόμενο όπως κακώς κατάλαβαν ορισμένοι). Τώρα εσύ είσαι πολύ χάλια και σε καταλαβαίνω, η απόρριψη είναι πολύ σκληρο συναισθημα , ειδικά όταν για μήνες είχες επενδύσει συναισθήματα. Θα σου έλεγα να συνεχίσεις μέσω φβ σε ανάλογα γκρουπ να βρεις φίλη ή σύντροφο η κοπελα το μονο που εψαχνε ηταν το πως θα θρεψει το υπερτροφικο εγω της σκεψου οτι μου ειπε ψεματα οτι τελειωσε και τριτη σχολη νομικη ΑΠΘ σε 3 χρονια. Το ανησυχιτικο ειναι οτι στο ψευτικο προφιλ της 99% των φιων της ειναι ΑΜΕΑ στην διαρκεια της πρωτης καραντινας μου ελεγε οτι φιλοξενουσε ενα φιλο της ΑΜΕΑ καταφερα να εντοπισω το παλικαρι και με τροπο εμαθα οτι δεν εχουν βρεθει ποτε απο κοντα και τον ψαρεψε στο fb το παλικαρι την ξερει με το ψευτικο της ονομα δεν του αποκαλυψα την αληθεια για να μην πληγωθει τουλαχιστον δεν του πουλα ερωτα. Υποτιθεται ηταν χρονια φιλοι και τα χριστουγεννα πηγαινε σπιτι οτου να τον βοηθαει φανταστειτε οτι μεχρι και εμενα καλεσε στο σπιτι του ξενου ανθρωπου οχι οτι θα πηγαινα 7 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Δυστυχώς, υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις. Την ξέρεις, όμως, απ' το '16, οπότε δυσκολεύομαι να πιστέψω πως όλο αυτό ήρθε ουρανοκατέβατο. Ο χρόνος είναι υπεραρκετός για να μάθεις, πάνω κάτω, τον άλλο και σίγουρα υπάρχουν ενδείξεις όταν κάτι δεν πάει και τόσο καλά με τον άλλον. Εμείς είναι που, πολλές φορές, τα προσπερνάμε για τον XY λόγο. μα ολλο αυτο το διαστημα ηταν μια χαρα με τον αντρα της μεσω fb τουλαχιστον καποια στιγμη με μπλοκαρε και εμφανιστικε με τον νεο προφιλ και το παιξε χωρισμενη
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 9 λεπτά πριν, lak10 είπε μα ολλο αυτο το διαστημα ηταν μια χαρα με τον αντρα της μεσω fb τουλαχιστον καποια στιγμη με μπλοκαρε και εμφανιστικε με τον νεο προφιλ και το παιξε χωρισμενη Γενικότερα το ανέφερα, όχι για το ότι σου την έπεσε ενώ ήταν, θεωρητικά, μια χαρά με τον άντρα της. Όταν κάποιος είναι αλλοπρόσαλλος να το πω; πουλάει φούμαρα να το πω; θα υπάρξουν ενδείξεις που χτυπάνε καμπανάκια.
Jos3ph Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 @lak10 επένδυσες πολλά χρόνια σε αυτή την σχέση. Το ίδιο κάνεις και εδώ , πετάς πολλά πράγματα μαζί. Πάρε μία κιθάρα και γράψε τραγούδια. Δες τηλεόραση , γράψου σε σκακιστικές λέσχες ή ποδηλατικές , κάνε εθελοντισμό σε ΜΚΟ , 100άδες ιδέες για να ασχοληθείς με άλλα πράγματα , μερικές φορές και πιο ουσιώδη από μία εξαποστάσεως σχέση που δεν θέλει να έρθει να σε δει από κοντά. Στο κάτω κάτω, στις 23 Σεπτεμβρίου βγαίνει το Diablo® II: Resurrected , είναι τουλάχιστον μία 4ετία λιώσιμο.
lak10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Mrs. Hyde είπε Γενικότερα το ανέφερα, όχι για το ότι σου την έπεσε ενώ ήταν, θεωρητικά, μια χαρά με τον άντρα της. Όταν κάποιος είναι αλλοπρόσαλλος να το πω; πουλάει φούμαρα να το πω; θα υπάρξουν ενδείξεις που χτυπάνε καμπανάκια. υπηρξαν εγω δεν της ειδα γιατι νομιζα οτι οτι κανει το κανει απο ανασφαλεια λογω της κακοποιησης. Προσπαθησα να την σταματησω αλλα επεμενε πολυ για να καμψει τις αμυνες μου δεν ειμαι χαζος αυτη αν ηταν αληθεινη ηταν ο πρωτος αριθμος του λαχειου για μενα και δεν φημιζομαι για την καλη μου τυχη. Εδω μου δηλωνε ποσο θελει να με κανει να πιστεψω στον εαυτο μου. Τολμησε να μου πει ποσο στεναχωριεται για το προβλημα υγειας του αδερφου μου και ναι της ειχα πει τα παντα γιατι το θεωρησα σωστο απο την στιγμη που ανοιχτηκε πρωτη. Για οτι λεω εχω στοιχεια απλα δεν μπορω να τα βαλω εδω. 5 λεπτά πριν, Jos3ph είπε @lak10 επένδυσες πολλά χρόνια σε αυτή την σχέση. Το ίδιο κάνεις και εδώ , πετάς πολλά πράγματα μαζί. Πάρε μία κιθάρα και γράψε τραγούδια. Δες τηλεόραση , γράψου σε σκακιστικές λέσχες ή ποδηλατικές , κάνε εθελοντισμό σε ΜΚΟ , 100άδες ιδέες για να ασχοληθείς με άλλα πράγματα , μερικές φορές και πιο ουσιώδη από μία εξαποστάσεως σχέση που δεν θέλει να έρθει να σε δει από κοντά. Στο κάτω κάτω, στις 23 Σεπτεμβρίου βγαίνει το Diablo® II: Resurrected , είναι τουλάχιστον μία 4ετία λιώσιμο. σας τα πεταω οπως μου τα πετουσε και αυτη. Η ιστορια μας κρατησε ενα χρονο. Απο την πρωτη στιγμη ειχε πει οτι θα ερθει να γνωριστουμε ειχε βρει και τα μερη που θα πηγαινε εδω
Jos3ph Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, lak10 είπε σας τα πεταω οπως μου τα πετουσε και αυτη. Η ιστορια μας κρατησε ενα χρονο. Απο την πρωτη στιγμη ειχε πει οτι θα ερθει να γνωριστουμε ειχε βρει και τα μερη που θα πηγαινε εδω δεν ήρθε. Το Diablo όμως είναι σε beta εδώ και δύο μέρες , χάος λέμε , χάος !
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, lak10 είπε υπηρξαν εγω δεν της ειδα γιατι νομιζα οτι οτι κανει το κανει απο ανασφαλεια λογω της κακοποιησης. Προσπαθησα να την σταματησω αλλα επεμενε πολυ για να καμψει τις αμυνες μου δεν ειμαι χαζος αυτη αν ηταν αληθεινη ηταν ο πρωτος αριθμος του λαχειου για μενα και δεν φημιζομαι για την καλη μου τυχη. Εδω μου δηλωνε ποσο θελει να με κανει να πιστεψω στον εαυτο μου. Τολμησε να μου πει ποσο στεναχωριεται για το προβλημα υγειας του αδερφου μου και ναι της ειχα πει τα παντα γιατι το θεωρησα σωστο απο την στιγμη που ανοιχτηκε πρωτη. Για οτι λεω εχω στοιχεια απλα δεν μπορω να τα βαλω εδω. Μα δεν λέω ότι λες ψέματα. Δεν χρειάζομαι κανένα στοιχείο - αυτά είναι μεταξύ σας, αποκλειστικά. Απλά λέω πως σε μία γνωριμία, που κρατάει τόσα χρόνια, αναπόδραστα θα υπάρξει το άνοιγμα και το μοίρασμα, οπότε εύκολα μπορείς να ψυχολογήσεις - δεις τον άλλο. Αν κάποιος δεν είναι γνήσιος, για τον άλφα ή βήτα λόγο, δεν γίνεται να μην εκτεθεί κάποια στιγμή. Γι' αυτό πρέπει να έχουμε τις κεραίες μας σε εγρήγορση και να πιάνουμε τα σήματα. Καλώς ή κακώς, φαίνεται πως κι εσύ είχες ανάγκη την συναισθηματική εγγύτητα κλπ, οπότε αψήφησες τυχόν σημάδια που υπήρξαν. Θα σου έλεγα να κρατήσεις τα όποια καλά και να πας παρακάτω αλλά, όταν ο άλλος είναι τόσο διπρόσωπος κι έχει παίξει τόσο άτιμα και θεατρινίστικα, για την όποια ανάγκη που ψάχνει να καλύψει, μένει μόνο η πίκρα τής παραπλάνησης. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2021 από Mrs. Hyde
lak10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Jos3ph είπε δεν ήρθε. Το Diablo όμως είναι σε beta εδώ και δύο μέρες , χάος λέμε , χάος ! το εχω pre order στο series X πολυ φοβαμαι οτι πισω απο αυτη την υποτιθεμενη ευαισθησια για τα ΑΜΕΑ καμουφλαρει τον πραγματικο της χαρακτηρα η καποια ψυχιατρικη παθηση. Καποια στιγμη ενω σχολιαζαμε την 10η εντολη μου στελνει ενα επεισοδιο και μου λεει με αυτον ημασταν μαζι στον ιδιο καναπε στο δρομοκαιτειο τοτε νομιζα οτι ηταν λογω πρακτικης εκει πλεον αρχιζω και πιστευω οτι ηταν τροφιμος
Zerg13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στο internet πανω κατω, τετοιες σχεσεις παιζουν. Εχω ακουσει και ακομα πιο τρελα. αφου δεν κατεληξε η κατασταση σε βια ή δικαστηρια, καλα εισαι. Συνηθως τρωνε και χρηματα, μια φιλη μου εχασε 15.000 ευρω, και λιγα ειναι την πηγαινε για πιο πολλα ο τυπος. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2021 από Zerg13
Jos3ph Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, lak10 είπε το εχω pre order στο series X πολυ φοβαμαι οτι πισω απο αυτη την υποτιθεμενη ευαισθησια για τα ΑΜΕΑ καμουφλαρει τον πραγματικο της χαρακτηρα η καποια ψυχιατρικη παθηση. Καποια στιγμη ενω σχολιαζαμε την 10η εντολη μου στελνει ενα επεισοδιο και μου λεει με αυτον ημασταν μαζι στον ιδιο καναπε στο δρομοκαιτειο τοτε νομιζα οτι ηταν λογω πρακτικης εκει πλεον αρχιζω και πιστευω οτι ηταν τροφιμος κλασσικό Τρολ (Διαδίκτυο) - Βικιπαίδεια (wikipedia.org) 1
lak10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Mrs. Hyde είπε Μα δεν λέω ότι λες ψέματα. Δεν χρειάζομαι κανένα στοιχείο - αυτά είναι μεταξύ σας, αποκλειστικά. Απλά λέω πως σε μία γνωριμία, που κρατάει τόσα χρόνια, αναπόδραστα θα υπάρξει το άνοιγμα και το μοίρασμα, οπότε εύκολα μπορείς να ψυχολογήσεις - δεις τον άλλο. Αν κάποιος δεν είναι γνήσιος, για τον άλφα ή βήτα λόγο, δεν γίνεται να μην εκτεθεί κάποια στιγμή. Γι' αυτό πρέπει να έχουμε τις κεραίες μας σε εγρήγορση και να πιάνουμε τα σήματα. Καλώς ή κακώς, φαίνεται πως κι εσύ είχες ανάγκη την συναισθηματική εγγύτητα κλπ, οπότε αψήφησες τυχόν σημάδια που υπήρξαν. Θα σου έλεγα να κρατήσεις τα όποια καλά και να πας παρακάτω αλλά, όταν ο άλλος είναι τόσο διπρόσωπος κι έχει παίξει τόσο άτιμα και θεατρινίστικα, για την όποια ανάγκη ψάχνει να καλύψει, μένει μόνο η πίκρα τής παραπλάνησης. μεχρι τον Αυγουστο του 2019 μιλουσαμε για διαδικαστικα πραγματα χαρτουρα και τετοια επειδη ηταν παντρεμενη δεν ηθελα να δωσω λαθος εντυπωση. Το ψευτικο προφιλ ανοιγει Σεπτεμμβριο του 2018. Δεν ξερω τι κερδιζει με ολο αυτο το σιγουρο ειναι οτι εχει τρομερη οξυδερκεια Σιγουρα μιλαμε για παθολογικη αναπηροφιλια εγω δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. 6 λεπτά πριν, Jos3ph είπε κλασσικό Τρολ (Διαδίκτυο) - Βικιπαίδεια (wikipedia.org) αν εννοεις εμενα μακαρι να τα εβγαζα απο το κεφαλι μου. Η Κυρια παι ειναι κατι πολυ πιο συνθετο και ξερει να πουλαει καλα την ευαισθησια της πραγμα που ανοιγει πολλες πορτες Αντε ηθελε να παιξει τον ψευτικο υλοδαρμο τι τον ηθελε. Τοσο πολυ ηθελε να βιωσει την φαντασιωση της δεν ειναι μονο αυτο ολη την ωρα μου ελεγε οτι παιρνει ο πρωην και βριζει τους νεκρους γονεις μου σε παρακαλω κανε μου παρεα να ηρεμησω. Παροτι μου εταξε μεχρι και λεωφορο η κυρια αυτη ζουσε μεσα απο μενα και στραγγιζε καθε μερα καθε μου συναισθημα δεν μπορειτε αν φανταστειτε ποσο βαρυ ειναι να μην μπορεις να πεισεις την αλλη οτι δεν θα την δερνεις. Ηξερε τι εχω περασει και αντι να το σεβαστει αυτη το πηγε μεχρι τελους ηξερε τι ζημια θα μου προκαλεσει αλλα δεν την ενοιαξε. Το καλυτερο ειναι οτι υποτιθεται οτι ειναι στο τμημα δικαιωματω και ΑΜΕΑ κοματος ποσο ειρωνικο ε? 1
Zerg13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Γιατι δεν πας απο εκει να τα πεις ολα στο κομα να την διωξουν; Εκτυπωσε τα ολα και δωστα σαν αρχειο. Το ιδιο και στον αντρα της
lak10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Γιατι δεν πας απο εκει να τα πεις ολα στο κομα να την διωξουν; Εκτυπωσε τα ολα και δωστα σαν αρχειο. Το ιδιο και στον αντρα της Γιατί δεν θέλω να του ανατιναξω την ζωή είναι και αυτός ΑΜΕΑ. Δεν ξέρω αν προτιμά ένα όμορφο ψέμα από μια σκληρή αλήθεια. Το ξέρει και αυτή ότι δεν θα μιλήσω της είπα ότι ξέρω τα πάντα απλά διάβασε τα μηνύματα και δεν απάντησε ποτέ. Άλλωστε δεν ξέρω αν είναι όντως στο κόμμα η είναι άλλο ένα ψέμα της
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Παντως ο τίτλος δεν εχει καμιά σχέση με την υπόθεση. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις