Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια γνωριζει κανεις αν τα πτυχια Αγγλικων GoLearn εχουν ισχυ αν καποιος θελει να παει στο εξωτερικο 

Δημοσ.
Στις 14/8/2021 στις 1:14 ΜΜ, nb1 είπε

Καλησπερα παιδια γνωριζει κανεις αν τα πτυχια Αγγλικων GoLearn εχουν ισχυ αν καποιος θελει να παει στο εξωτερικο 

Αν μιλάς για εργασία, ισχύ στις σοβαρές εταιρίες έχει μόνο η γνώση (θα το καταλάβουν στην συνέντευξη). 

Τα "πτυχία αγγλικών" είναι για το δημόσιο και για σπουδές που ενίοτε θέλουν και πιστοποίηση γνώσης της γλώσσας πάνω στο γνωστικό αντικείμενο, όχι "πτυχίο". 

Δημοσ.

Για να βγαλεις working visa για να πας Αγγλια πρεπει να εχεις τουλαχιστον b1 στα Αγγλικα γι αυτο ρωταω

Δημοσ.
Στις 16/8/2021 στις 11:48 ΜΜ, nb1 είπε

Για να βγαλεις working visa για να πας Αγγλια πρεπει να εχεις τουλαχιστον b1 στα Αγγλικα γι αυτο ρωταω

από ποιο φορέα όμως? δες ποιοι ειναι αναγνωρισμένοι το συγκεκριένο πιστοποιητικό σορι αλλά πέρα από μοσια για το δημόσιο δεν ειναι για τιποτα αλλο

Δημοσ.

Το έχει δώσει κάποιος το συγκεκριμένο πτυχίο Αγγλικών? Πως γίνεται η επιτήρηση?πόσο εύκολο είναι να κλέψει κάποιος? 

Δημοσ.
On 26/08/2021 at 03:24, tmaestros said:

Το έχει δώσει κάποιος το συγκεκριμένο πτυχίο Αγγλικών? Πως γίνεται η επιτήρηση?πόσο εύκολο είναι να κλέψει κάποιος? 

It's a joke. Να δουμε για ποσο καιρο θα μεινει κι αυτο αναγνωρισμενο απο...ΑΣΕΠ.

https://www.golearn.gr/pistopoiisi-agglikon

Επισης, ολα αυτα ΔΕΝ ειναι πτυχια. 

Ειναι πιστοποιητικα γλωσσομαθειας. Με το να χρησιμοποιειτε τον λανθασμενο ορο 'πτυχιο' ουσιαστικα υποβιβαζετε τα πραγματικά πτυχια (πχ αυτα που αποκτά καποιος μετα απο 4ετη φοίτηση σε ΑΕΙ). 

• Like 3
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,θα ήθελα και εγώ να κάνω το σχολιο μου όσον αφορά αυτές τις εξετάσεις. εγώ πήρα το c1!!!!!το θέλω κατά βάση για το δημόσιο...

Αυτό Γενικά που κατάλαβα είναι ότι αυτή η εξέταση βασίζεται κατά βάση σε μία γενικότερη γνώση και αντίληψη της αγγλικής γλώσσας δεν εστιάζει κάπου συγκεκριμένα. Οπως ξέρετε εξετάζει το listening και το reading όπου στο reading έχει ένα κείμενο και τα άλλα είναι ελάχιστη γραμματική και κατά βαση λεξιλόγιο.

Σίγουρα για να πάρεις τα ανώτερα επίπεδα θέλει να γνωρίζεις Αγγλικά δεν γίνεται έτσι με το καλημέρα σας ξύπνησα και πάω να πάρω ένα πτυχίο θέλει να γνωρίζεις κάποια έως αρκετά πράγματα. Όσον αφορά τις συνθήκες δωματίου, δεν είναι τόσο τραγικά όπως διάβασα εμένα απλά μου είπε να γυρίσω την κάμερα και απλά να βεβαιωθεί ότι είναι κλειστή η πόρτα, αλλιώς κατά τη διάρκεια της εξέτασης ούτε με διέκοψε ούτε μπορούσα να δω την επιτηρήτρια ήταν ουσιαστικά σα να δίνω μόνη μου, οπότε δεν μου αποσπούσε κάτι την προσοχή.

Αυτά σαν μία γενικότερη εικόνα... Αυτό που θέλω να κρατήσετε είναι ότι δεν έχει να κάνει με τα άλλα αντίστοιχα πτυχία που παίζουν στην αγορά είναι αυτό που είπα και παραπάνω ότι πρέπει να έχεις μία γενικότερη γνώση των αγγλικών και αντίστοιχη κατανόηση ,αυτό κρατήστε!!!

Αλλά σγρα θέλει να διαβασετε πριν δώσετε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...