doubtful Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Kαλημερα. Λοιπον εχω το εξης θεμα. Συνδεω τα ηχεια με το jack 3,5 της μητρικης και δεν εχω ηχο. Τα ηχεια δουλευουν 101% μιας και μπορω να παρω ηχο συνδεοντας το jack 3.5 απο τα ηχεια απευθειας στην οθονη. Επισης δεν βλεπω να εχω mute σε καποια ρυθιμση. Γινετε να εχει καει το jack 3.5 της μητρικης? Η μηπως κατι αλλο γινετε?...
nickol-us Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Έτσι για επιβεβαίωση, πρέπει να πάρεις από το πράσινο jack και να έχεις επιλεγμένη την ανάλογη έξοδο στο audio panel, ενδεχομένως να το λέει σαν Speakers(κλικ πάνω στο ηχείο του taskbar) Αν δεν παίζει, ενώ τα ηχεία λειτουργούν 100% τότε παίζει να έχει θέμα η μητρική. 2
Crybal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Οτι ειπε και ο παραπάνω.Αν τα βαζεις στην οθονη και εχεις ηχο,πιθανοτατα η οθονη να ειναι συνδεδεμενη με HDMI.Αρα πηγη εξοδου εχει επιλεγμενη την HDMI (πχ nvidia ή amd) .Αν καρφωσεις τα ηχεια στην μητρική θα πρεπει να αλλάξεις την εξοδο ήχου απο HDMI σε Realtek (η οποιαδήποτε onboard εχει) 1
doubtful Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Στις 16/8/2021 στις 1:59 ΜΜ, Crybal είπε Οτι ειπε και ο παραπάνω.Αν τα βαζεις στην οθονη και εχεις ηχο,πιθανοτατα η οθονη να ειναι συνδεδεμενη με HDMI.Αρα πηγη εξοδου εχει επιλεγμενη την HDMI (πχ nvidia ή amd) .Αν καρφωσεις τα ηχεια στην μητρική θα πρεπει να αλλάξεις την εξοδο ήχου απο HDMI σε Realtek (η οποιαδήποτε onboard εχει) Ετσι ακιβως. Αυτο και κανω αλλα δεν εχω ηχο με τι μητρικη.
Crybal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δες στο control panel της onboard καρτας εαν ειναι κατι Mute και εαν αναγνωριζει το βισμα
nickol-us Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Ακόμη μια ιδέα, δεν είμαι σίγουρος αν έχει βάση αλλά θα την πω. Υπάρχει περίπτωση να παίζει ο ήχος στο hdmi λόγω drivers της gpu; Έχεις βγάλει ποτέ ήχο απο την μητρική; Το front panel δίνει; Αν όχι, μήπως παίζουν λάθος drivers;
triplex1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 απενεργοποιεις ολες τις πηγες εκτος απο την μητρικη , αν δεν εχει περασμενα audio driver της μητρικης τα βαζεις αν δε σε παιξει τοτε εχει προβλημα η μητρικη σου , καθαρα θεμα drivers ειναι η περιπτωση σου
Kthulhou Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτά τα ίδια ηχεία, λειτουργούσαν στην ίδια μητρική? ΑΝ ΟΧΙ, πες μας ποια μητρική είναι κ στείλε καλού κακού κ μια φωτό του Jack, meaning είναι το κλασσικό με 3 μεταλλικά κομμάτια (γείωση, δεξί κανάλι, αριστερό κανάλι) που θα κουμπώσει στην πράσινη έξοδο ή είναι στυλ ακουστικών κινητού ή τα νέα laptop με τα 4 μεταλλικά τμήματα , γιατί στην ίδια υποδοχή είναι κ το μικρόφωνο? μην τυχόν βραχυκυκλώνει κάτι. Επίσης, μήπως υπάρχει 2η σύνδεση, πχ αν τα κουπώσεις στην πίσω μεριά της μητρικής παίζουν εντάξει , αλλά η μπροστινή έξοδος ήχου στο κουτί δε λειτουργεί? φυσικά κοιτάς drivers, πας στις ιδιότητες ήχου να δεις τι λέει ως έξοδο ήχου, δοκιμάζεις κ τα ηχεία αλλού, να επιβεβαιώσουμε πως δε φταίνε τα ηχεία Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από Kthulhou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα