Προς το περιεχόμενο

Τηλεφωνικός κατάλογος ΟΤΕ?

spirosb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμ δεν είναι εκεί

"κατεβάσεις"=download :D

και όχι να βρω καποιο συγκεκριμένο τηλέφωνο μέσω ιντερνετ

Δημοσ.

Η σιγουριά σας μου αρέσει :D

Υπάρχε να τον κατεβάσεις αλλά το θέμα είναι ότι είναι παλιός (1999 ή κάτι τέτοιο) και εγώ θέλω πιο προσφατο

Δημοσ.
Η σιγουριά σας μου αρέσει :D

Υπάρχε να τον κατεβάσεις αλλά το θέμα είναι ότι είναι παλιός (1999 ή κάτι τέτοιο) και εγώ θέλω πιο προσφατο

Προφανως εννοεις αυτον του Γιαννη Κοκκινακη που ειναι σε access και για να σου κανει ευρεση θελει παρα πολυ χρονο.Και ειναι και παλιος οπως λες.Δεν νομιζω να ειναι χρησιμος σαν τηλεφωνικος καταλογος.Αντιθετα το προγραμμα caller ID που τον χρησιμοποιει ειναι παρα πολυ καλο και free. :D :D :D

Δημοσ.

Είδες που τελικά το ξέρεις και σε πληροφορώ ότι το χρησιμοποιώ και είναι πολυ καλό (όπως είπες) το πρόγραμμα αλλά και ο τηλ. κατάλογος μέσω του προγράμματος γίνεται πολύ γρήγορος ώς CLID. Με έχει γλυτώσει από διαφημιστές κ.λ.π ουκ ολιγες φορές. Σε κάθε περίπτωση αν έχει πάρει το ματι κάποιου κάτι τότε ας κάνει ένα ποστ

Δημοσ.

Genikotera yparxei...Twra apo pou mporeis na ton katebaseis den 3erw...Ton exei enas filos mou tou 2002 i 2003 bebaia kai einai sxedon ena cd olokliro..Den ton exw parei akoma alla pou tha mou paei tha ton tsimpisw...Mia matia pou eixa ri3ei einai apisteytos... :)

Δημοσ.

Κάθε χρόνο τα 2 προηγούμενα χρόνια ένα περιοδικό (pcmag νομίζω) έδινε δωρεάν το Hellas Navigator. Το οποίο είχε και άλλες λειτουργίες εκτός απο τηλ. κατάλογο του.Οτε. Ομως ακόμα δεν εχει κυκλοφορήσει η έκδοση του 2004 :(

Δημοσ.

έχω την τελευταία έκδοση του ΟΤΕ 2002 αν θυμάμαι καλά. απο τότε δεν έχει βγάλει άλλον γιατί λέει χρησιμοποιόυν όλοι την σελίδα.. http://www.whitepages.gr.. Κολοκύθια δηλαδή. Όποιος τον θέλει για download μέσω dc++ ας αφήσει memo να συνενοηθούμε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...