Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Γνωρίζω οτι υπάρχει το thread για τις διακοπές αλλα για να μην χαθούν οι απαντήσεις και επειδή ειναι πιο εξιδεικευμένο αντικείμενο είπα να ανοίξω νέο θέμα. Νοέμβριο θα φύγω για διακοπές, ακόμη δεν ξέρω που, και βλέπω οτι αρκετοί προορισμοί ζητάνε ασφάλεια ταξιδιού με κάλυψει covid.. Και η ερώτηση ειναι: Ποιές ασφάλειες αξίζουν και έχουν καλύψεις για covid. Με λίγο ψάξιμο βρήκα την Allianz. Καμία ίδεα/πρόταση;
dtzgr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Τι πρέπει να καλύπτει η ασφάλεια; Τι τον νοιάζει τον προορισμό αν εσύ προσωπικά έχεις ασφάλεια ταξιδιού; Δεν αμφισβητώ, απλά αναρωτιέμαι.
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, dtzgr είπε Τι πρέπει να καλύπτει η ασφάλεια; Τι τον νοιάζει τον προορισμό αν εσύ προσωπικά έχεις ασφάλεια ταξιδιού; Δεν αμφισβητώ, απλά αναρωτιέμαι. Ειναι στα προαπαιτούμενα κάποιων χωρών για να σου επιτρέψουν την είσοδο στη χώρα. Οπως η Ρωσσία για παραδειγμα που για να βγαλεις Βιζα θελει να εχεις εισιτήριο με επιστροφή, κράτηση για διαμόνη απο οπου θα σου δωσουν voucher και ασφάλεια ωστε με ολα τα χαρτια να καταθέσεις για βιζα. Ειδικα τωρα με covid σε ενα βαθμο ειναι ισως για ευκολο χρήμα και επίσης σστην περίπτωση που γινει κατι να μην χάσουν λεφτα
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 45 λεπτά πριν, nikwolf είπε Η Ρωσία θέλει ασφάλεια ναι και όταν πήγα εγώ το 2012. Και όπως είπες βίζα από πριν και approval που θα μένεις. Αυτό που ψάχνεις εσύ είναι ανάλογα την χώρα που θα πας.θα κάνεις ένα ωραίο Google και θα αγοράζεις online με 2 κλικ. Είναι μια τυπική διαδικασία που απλώς κοιτάνε το χαρτί στον έλεγχο διαβατηρίων. Το έκανα πρόσφατα που πήγα Ουκρανία. Εσύ ποιες χώρες κοιτάς? H Ρωσια ηταν τυχαιο παραδειγμα για να απαντησω στον φιλο απο πανω. Δεν ειναι το θεμα ποιες χωρες ειναι αλλα οτι ζητανε να εχεις γιατι αλλιως δεν μπαινεις και δεν ειναι για το τυπικο γιατι στελνεις χαρτια απο πριν για να παρεις εγκριση
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Kαποιες αεροπορικές προσφερουν ασφάλιση.Αλλά αν δεν αποφασίσεις σε ποια χωρα θα πας όλα είναι φλου.
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 13 λεπτά πριν, nikwolf είπε Φίλε μιλάς με γρίφους. Σου είπα μπήκα Ουκρανία και κοιτάνε τα χαρτιά της ασφάλειας οι ίδιοι που κοιτάνε το διαβατήριο σου. Πες μου σε ποια χώρα κοιτάνε από πριν και στέλνεις χαρτιά? TCI Assured is an online portal where all international travelers (both visitors and residents) will be required to obtain certification before traveling to the Turks and Caicos. TCI Assured is also the name for the mandatory quality assurance scheme for hotels, villas, restaurants, and transportation vehicles. All businesses must be TCI Assured and display the certification sticker. The TCI Assured pre-authorization portal will require travelers to submit the following information: A negative COVID-19 test result (see below for acceptable test types). The test must be taken within 3 days prior to travel to the TCI. Children under the age of 10 are excluded from this requirement. Insurance which covers COVID-19 medical costs and full hospitalization, doctors’ visits, prescriptions and air ambulance. A completed online health screening questionnaire. Once uploaded, the documents will be verified and certification issued. 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Kαποιες αεροπορικές προσφερουν ασφάλιση.Αλλά αν δεν αποφασίσεις σε ποια χωρα θα πας όλα είναι φλου. Ξαναλεω η χωρα δεν εχει καμια σχεση αν δεν κλεισεις ασφαλιση με αεροπορικη, αν το προσφέρει. Αν εγω πχ βγαλω ασφαλεια απο Αλιανζ ειτε παω Μεξικο ειτε παω Αμερικη Ειτε παω Ουγκαντα ειμαι οκ (εφόσον η ασφαλεια σε καλυπτει σε αυτη τη χωρα γιατι σε καποιες περιπτωσεις, κυρίως για Αφρικη δεν σε καλύπτουν). Το θεμα ειναι αν καποιος ξερει καμια ασφαλιστική που να εχει δοκιμασεί ή να ξερει οτι ειναι καλη και να καλύπτει αυτα περι κοβιντ
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, Spect~ είπε TCI Assured is an online portal where all international travelers (both visitors and residents) will be required to obtain certification before traveling to the Turks and Caicos. TCI Assured is also the name for the mandatory quality assurance scheme for hotels, villas, restaurants, and transportation vehicles. All businesses must be TCI Assured and display the certification sticker. The TCI Assured pre-authorization portal will require travelers to submit the following information: A negative COVID-19 test result (see below for acceptable test types). The test must be taken within 3 days prior to travel to the TCI. Children under the age of 10 are excluded from this requirement. Insurance which covers COVID-19 medical costs and full hospitalization, doctors’ visits, prescriptions and air ambulance. A completed online health screening questionnaire. Once uploaded, the documents will be verified and certification issued. Ξαναλεω η χωρα δεν εχει καμια σχεση αν δεν κλεισεις ασφαλιση με αεροπορικη, αν το προσφέρει. Αν εγω πχ βγαλω ασφαλεια απο Αλιανζ ειτε παω Μεξικο ειτε παω Αμερικη Ειτε παω Ουγκαντα ειμαι οκ (εφόσον η ασφαλεια σε καλυπτει σε αυτη τη χωρα γιατι σε καποιες περιπτωσεις, κυρίως για Αφρικη δεν σε καλύπτουν). Το θεμα ειναι αν καποιος ξερει καμια ασφαλιστική που να εχει δοκιμασεί ή να ξερει οτι ειναι καλη και να καλύπτει αυτα περι κοβιντ H χωρα παιζει ρόλο.Πχ να έρθεις Αγγλία δεν απαιτεί ασφάλιση.Να πας Ελλάδα,τόσοι τουρίστες, δεν απαιτεί ασφάλιση.
dtzgr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Εγώ το χάνω στο εξής: Απ' όσο ξέρω η ασφάλεια δεν είναι κάτι στάνταρντ που έχεις ή δεν έχεις. Έχει διαφόρων ειδών καλύψεις, με διάφορους όρους και διάφορα όρια. Δεν νομίζω ότι μπορείς να πας σε μια ασφαλιστική και να πεις έτσι απλά "γεια σας, θέλω τη φθηνότερη ασφάλεια". Πρέπει να υπάρχει κάποιο μίνιμουμ καλύψεων που πρέπει να καλύπτει.
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 14 hours ago, Spect~ said: Ειναι στα προαπαιτούμενα κάποιων χωρών για να σου επιτρέψουν την είσοδο στη χώρα. Οπως η Ρωσσία για παραδειγμα που για να βγαλεις Βιζα θελει να εχεις εισιτήριο με επιστροφή, κράτηση για διαμόνη απο οπου θα σου δωσουν voucher και ασφάλεια ωστε με ολα τα χαρτια να καταθέσεις για βιζα. Ειδικα τωρα με covid σε ενα βαθμο ειναι ισως για ευκολο χρήμα και επίσης σστην περίπτωση που γινει κατι να μην χάσουν λεφτα στην ρωσσια ασφαλεια μπορεις να βγαλεις εκει που θα βγαλεις και visa(καταθετεις τα χαρτια) επισηε ειναι μια χωρα μονη της η ρωσσια γιατι θελει διαφορα για να πας.παθων οταν πηγα elbrus.
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Στις 14/8/2021 στις 9:38 ΜΜ, dtzgr είπε Εγώ το χάνω στο εξής: Απ' όσο ξέρω η ασφάλεια δεν είναι κάτι στάνταρντ που έχεις ή δεν έχεις. Έχει διαφόρων ειδών καλύψεις, με διάφορους όρους και διάφορα όρια. Δεν νομίζω ότι μπορείς να πας σε μια ασφαλιστική και να πεις έτσι απλά "γεια σας, θέλω τη φθηνότερη ασφάλεια". Πρέπει να υπάρχει κάποιο μίνιμουμ καλύψεων που πρέπει να καλύπτει. Αν διαβάσεις και στο αγγλικο κείμενο ζητάνε να καλύπτει νοησηλια, γιατρόυς κλπ και για covid. Δηλαδή δεν θέλουν απλά να έχεις ασφάλεια ταξιδιού αλλα. Να καλύπτει και covid σε περίπτωση που κολλήσεις Στις 14/8/2021 στις 8:30 ΜΜ, Ukforthemoment είπε H χωρα παιζει ρόλο.Πχ να έρθεις Αγγλία δεν απαιτεί ασφάλιση.Να πας Ελλάδα,τόσοι τουρίστες, δεν απαιτεί ασφάλιση. Ναι το ξέρω αλλά προφανώς ρωτάω γιατι στις περισσότερες που κοιτάω ζητάνε. Αν και θα βγάλω έτσι και αλλιώς ασφάλεια. 18 ώρες πριν, poulinos είπε στην ρωσσια ασφαλεια μπορεις να βγαλεις εκει που θα βγαλεις και visa(καταθετεις τα χαρτια) επισηε ειναι μια χωρα μονη της η ρωσσια γιατι θελει διαφορα για να πας.παθων οταν πηγα elbrus. Ναι το ξέρω. Εμείς ευτυχώς επειδή ήμασταν Εσθονία τα δώσαμε σε γραφείο και τα έκαναν όλα αυτοί.
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 On 15/08/2021 at 21:50, Spect~ said: Αν διαβάσεις και στο αγγλικο κείμενο ζητάνε να καλύπτει νοησηλια, γιατρόυς κλπ και για covid. Δηλαδή δεν θέλουν απλά να έχεις ασφάλεια ταξιδιού αλλα. Να καλύπτει και covid σε περίπτωση που κολλήσεις Ναι το ξέρω αλλά προφανώς ρωτάω γιατι στις περισσότερες που κοιτάω ζητάνε. Αν και θα βγάλω έτσι και αλλιώς ασφάλεια. Ναι το ξέρω. Εμείς ευτυχώς επειδή ήμασταν Εσθονία τα δώσαμε σε γραφείο και τα έκαναν όλα αυτοί. γενικως σε χωρες που υπαρχουν παραξενα καθεστωτα για να πας ,υπαρχουν και εταιρειες με το αζημιωτο για να σου κανουν την δουλεια. εξτραδακι για αυτους.ρωσσια πχ που ανεφερα μπορεις να πας πρεσβεια( αν τα καταφερεις) αλλιως 2 km πιο περα εχουν γραφειο που κανει τα παντα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Επαναφέρω το θέμα γιατι με λίγο ψαξίμο δεν βρήκα κατι εμπιστοσύνης. Ειδα τη Mondial και στο φβ ολοι ελεγνα τα χειροτερα.. Καμια ιδεα; ασφαλεια ταξιδιου που να καλύπτιε και περιπτώσεις covid. Ο προορισμος δεν μας ενδιαφέρει αλλα δεν μιλάμε για Ευρώπη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα