adi32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Ριχτε καμια ταινια για απολυτη ευχαριστηση σε projector Φυσικα νομιζω πρεπει να εχουν καλα εφε πολλα εξωτερικα πλανα ωραια χρωματα .....
epote Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 matrix, lotr, spiderman, jurasic park, RAN you name it to kalo me to projectori einai oti mporeis na deis OTI THES kai tha gamei:P
theobabis Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 να 'ναι καλα το techikdirect ε epote? Πως και δεν ανεφερες το apollo 13 ? :wink:
crAss Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 To agapimeno mou The Big Blue... tha xatheis sta katagalana nera tou aigaiou... crAss
Γατόπαρδος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Eγώ θα ψηφίσω Lawrence of Arabia Πέρα του ότι έχει παρει και Oscar καλύτερης φωτογραφίας το έχουν μεταφέρει στο DVD σε απίστευτη ποιότητα. Πάρτο να το δεις και αθ με θυμηθείς. Θα νοιώσεις σα να είσαι ΕΣΥ στην έρημο....
midnight_man Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 mulholland drive, αλλά θέλει και καλό surround...
vagpap Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 T2... Η πρώτη μου εμπειρία με Barco προβολικό (3 crt) με πηγή McIntosh Laserdisc και διπλασιαστή γραμμών Faroudja... Έχασα την μπάλα και ακόμα ψάχνω να την βρω!!! Και όλα αυτά με Dolby Prologic μόνο...
adi32 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 eyxaristw gia tis protaseis tha tis dw tis tainies pantws to monomaxo pou eida xtes de me enthousiase den kserw pws to eidate eseis alla poly skotadi re paidi mou
adi32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Ειδα το The Big Blue Απο υποθεση οχι σπουδαια πραγματα αλλα απο εικονα πλανα και χρωμα πολυ καλο
vagpap Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 To Big Blue σίγουρα δεν λέει και πολλά από υπόθεση, αλλά είναι γεγονός ότι σκίζει από εικόνα και από soundtrack που πάει τόσο πακέτο όσο και μόνο του. Δεν το έχω δει ακόμα σε σπίτι αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα φτάσει ποτέ την κινηματογραφική απόλαυση του να σε λούζουν τα νερά του Αιγαίου (IDEAL 10 σειρές από την οθόνη...)... Συνέχισε και μετέφερέ μας εντυπώσεις (lucky you ;-))
SGP Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Το Gladiator, ίδίως οι αρχικές σκηνές, είναι κορυφαία δοκιμασία για τον οποιονδήποτε βιντεοπροβολέα.
adi32 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 xtes eida to spiderman 1 isws h kalyterh eikona pou exw dei mexri twra
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Χωρίς να έχω βιντεοπροβολέα, λέγεται ότι το The Fifth Element που μόλις βγήκε με ελληνικούς υπότιτλους είναι από τις κορυφαίες εκδόσεις DVD σε θέμα εικόνας και ήχου. Πάλι καλά - γιατί από ταινία...
Cue Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Armageddon, Independance Day, συμφωνώ και επαυξάνω για Lawrence (και ας μη το έχω δει ακομα :oops: )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.