skimnos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σας, στο χώρο μου έχω σύνδεση ίντερνετ Vodafone adsl 24 και οι συσκευές που συνδέονται στο οικιακό δίκτυο διακρίνονται σε 2 κατηγορίες: μία που λαμβάνουν ίντερνετ μέσω wifi και μια που λαμβάνουν ίντερνετ μέσω πρίζας. Έχω παρατηρήσει ότι μόνο στην πρώτη κατηγορία υπάρχουν αποσυνδέσεις ενώ στην δεύτερη όχι. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο ρούτερ zte zxhn h108n? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jos3ph Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 αν έχεις κάποιο smartphone , κατέβασε κάποιο wifi scanner και μετά ρύθμισε το ρούτερ σε συγκεκριμένο κανάλι. Επίσης τι αποστάσεις είναι τα ασύρματα ; αν είναι 30 μέτρα με πολλούς τοίχους , είναι πολύ λογικό να έχεις αποσυνδέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skimnos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 14 ώρες πριν, Jos3ph είπε αν έχεις κάποιο smartphone , κατέβασε κάποιο wifi scanner και μετά ρύθμισε το ρούτερ σε συγκεκριμένο κανάλι. Επίσης τι αποστάσεις είναι τα ασύρματα ; αν είναι 30 μέτρα με πολλούς τοίχους , είναι πολύ λογικό να έχεις αποσυνδέσεις. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα κοιτάξω την εφαρμογή στο κινητό και θα ενημερώσω. Οι αποστάσεις δεν είναι παραπάνω από 10 μέτρα, ούτε παρεμβάλλονται πολλοί τοίχοι. Επίσης παρατηρώ ότι το πρωί δεν έχει αποσυνδέσεις οι οποίες γίνονται το απόγευμα/βράδυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 εφοσον οι αποσυνδεσεις ειναι μονο απο το wifi τοτε οπως ειπε και ο φιλος πριν αλλαζεις καναλι και ξαναδοκιμαζεις η αγοραζεις ενα acess point που θα διαχειρηζετε το wifi,αλλα καλου κακου δοκιμασε και με ενα αλλο ρουτερ μηπως εχει προβλημα αυτο που εχεις η ζητα αντικατασταση ρουτερ απο την vodafone λογο βλαβης του wifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα