Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, nvel είπε

Ο τρόπος λήψης του δείγματος είναι διαφορετικός,  στο rapid η λήψη είναι η ίδια με το pcr και μπορεί να την κάνει μόνο εκπαιδευμένος και σε άλλο ενώ στο. self μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε και στο εαυτό του

Το μονο διαφορετικό είναι οτι ο εκπαιδευμένος δεν αναγουλιάζει και δακρύζει οταν σου γυρνάει την μπατονέτα στο ρουθούνι και στο στόμα.

Kαι φυσικά και στο pcr μπορείς να πάρεις μονος σου το δείγμα αλλά θελει εργαστήριο απο εκεί και μετά.

• Like 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όποιος έχει κάνει pcr ή rapid και self γνωρίζει καλά την διαφορά στον τρόπο λήψης του δείγματος, όποιος δεν έχει κάνει μπορεί απλά να διαβάσει τις οδηγίες του rapid και του self και να βρει τις διαφορές.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nvel είπε

Όποιος έχει κάνει pcr ή rapid και self γνωρίζει καλά την διαφορά στον τρόπο λήψης του δείγματος, όποιος δεν έχει κάνει μπορεί απλά να διαβάσει τις οδηγίες του rapid και του self και να βρει τις διαφορές.

Στα πόσα γίνεσαι εξπερτ;

Εγω εχω κάνει 5  pcr σε κλινική (3 Ελλαδα και 2  Αγγλία ) και 2 self swab ρης καραντίνας ,επίσης εχω κάνει πάνω απο 21 self  test  .Kανένα δεν βγήκε inconclusive. 

Kαι self και rapid,δύο σε ένα.

_117896995_gettyimages-1306511865.jpg

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε

δεν είναι το ίδιο ο εμβολιασμός και η  νοσηση του ιού.

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό δεδομένου ότι η επιστημονική γνώση για την πανδημία είναι ακόμη πολύ περιορισμένη.

Θα πίστευα ότι τα φυσικά αντισώματα είναι πιο ανθεκτικά από τα τεχνητά. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Γιατί όμως το πιστοποιητικό νόσησης έχει ισχύ 6 μήνες, ενώ το πιστοποιητικό εμβολιασμού έχει απεριόριστη ισχύ?

Για να επιδιωξουν εμβολιασμο φυσικα ...

1 ώρα πριν, κουξκουκ είπε

είναι αρχείο με αυτούς που έχουν νοσήσει και με αυτούς που έχουν εμβολιαστεί η πρώτη κατηγορία αποκτά αντισώματα μέχρι και έξι μήνες και η δεύτερη μάλλον ως έναν χρόνο δεν είναι το ίδιο ο εμβολιασμός και η  νοσηση του ιού.

Το οτι τα εμβολια αποδεδειγμενα  δεν κρατανε πανω απο 6μηνες δεν το εχεις δει η ακουσει πουθενα ;

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, leolipop είπε

Για να επιδιωξουν εμβολιασμο φυσικα ...

Το οτι τα εμβολια αποδεδειγμενα  δεν κρατανε πανω απο 6μηνες δεν το εχεις δει η ακουσει πουθενα ;

Που το έχεις δει εσύ;

Δημοσ.

Υποθέσεις και συζητήσεις είναι μάταιο να κάνουμε μιας και δεν έχουμε καμία ειδικότητα που να εξετάζει τα δεδομένα οπότε εμπιστευόμαστε έγκυρα στοιχεία από τους ειδικούς που έχουν αναλάβει το θέμα και όχι από πολιτικούς/γιατρούς (που δεν έχουν καμία γνώση πάνω στον ιό)/ δημοσιογράφους/ ραδιοεκπομπες κλπ πάντα από πίσω θα υπάρχουν κίνητρα και οφέλη που δεν βλέπουμε

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Θα πίστευα ότι τα φυσικά αντισώματα είναι πιο ανθεκτικά από τα τεχνητά. 

Το ίδιο πράγμα είναι , κατά την δική μου άποψη πάντα , ένα απλό εμβόλιο είναι ένας ουσιαστικά εξασθενημένος ιός που ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό και αυτό με τη σειρά του παράγει αντισώματα (με απλά λόγια) γι'αυτό και μερικές φορές αφού εμβολιαστείς παρουσιάζεις πυρετό όπως ακριβώς θα γινόταν αν νοσούσες ( σε άτομο με φυσιολογικό ανοσοποιητικό και χωρίς άλλα προβλήματα.

Από την άλλη μεριά έχουμε τα εμβόλια τύπου mRNA με τα οποία "προγραμματίζεις" το ανοσοποιητικό να αναλάβει δράση κατά το δοκούν.  Στην περίπτωση του COVID προγραμματίζεις τους "στρατιώτες" σου (ανοσοποιητικό) να αναλάβουν δράση μόλις ανιχνεύσουν το "όπλο" (Covid Spike Protein) και όχι ολόκληρο τον εχθρό (COVID).

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Το ίδιο πράγμα είναι , κατά την δική μου άποψη πάντα

Την ίδια άποψη έχω και γω.

Γι' αυτό με προβληματίζει το ότι αντιμετωπίζουν διαφορετικά έναν που έχει νοσήσει από κάποιον που έχει εμβολιαστεί...

22 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε

οπότε εμπιστευόμαστε έγκυρα στοιχεία από τους ειδικούς που έχουν αναλάβει το θέμα

Έτσι θα έπρεπε ναι, αλλά ποιοί είναι αυτοί?

Αυτοί που έλεγαν ότι η μάσκα δεν απαιτείται, ότι τα παιδιά δεν κολλάνε, ότι ο ιός δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο?

• Like 1
Δημοσ.

Πρίν από 2 χρόνια ούτε στην νοσηρή φαντασία του καθενός δεν θα υπήρχε αυτή η σκέψη.

- Το πρόβλημα δεν είναι τα Τεστ αλλά ότι έχουν βάλει στο " τρυπάκι " όλο τον κόσμο να ασχολείται με αυτό το θέμα .

- Και μόνο που υπάρχει Topic παράδειγμα ανοιγμένο εδώ με το συγκεκριμένο θέμα είναι η επιτυχία του Ψάχνεις το Νόημα αλλά χάνεις το Δάσος !!! . Απλά ( και κατανοητά βέβαια γιατί παίζουν στην κυριολεξία με τον πόνο και τις ανάγκες των ανθρώπων ) αντί να τους διάολο στείλουμε όλοι μαζί όπου και εκεί θα είναι αδύναμοι μπροστά σε όλο τον κόσμο εμείς κάνουμε το αντίθετο και μοιρολατρούμε. 

- Ολόκληρα σεντόνια κάθε μέρα ...τσακωμοί ανθρώπων οι μέν με τους Δέ και αυτοί κάθονται πάνω από τα κεφάλια μας και " Γελάνε " με εμάς και την κατάντια της ανθρωπότητας την οποία καθοδηγούν.

- Από την επόμενη μέρα πάνε στα παιδιά μας - σας εκεί να σας δώ τους γονείς ( εγώ προσωπικά ξέρω τι θα κάνω ) !!! 

• Like 3
  • Thanks 2
  • Confused 3
Δημοσ.

Υπάρχει η άποψη πως υπάρχει κάποια διαφορά σε κάποιον εμβολιασμένο και στον ανεμβολίαστο σε περίπτωση που κολλήσει.

Ο εμβολιασμένος έχει ήδη αναπτύξει αντισώματα, ενώ ο ανεμβολίαστος, ίσως να μην προλάβει να τα αναπτύξει μέχρι ο ιός να κάνει ήδη ζημιά σε ζωτικά όργανα.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, turbat0s είπε

Την ίδια άποψη έχω και γω.

Γι' αυτό με προβληματίζει το ότι αντιμετωπίζουν διαφορετικά έναν που έχει νοσήσει από κάποιον που έχει εμβολιαστεί...

Έτσι θα έπρεπε ναι, αλλά ποιοί είναι αυτοί?

Αυτοί που έλεγαν ότι η μάσκα δεν απαιτείται, ότι τα παιδιά δεν κολλάνε, ότι ο ιός δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο?

Ναι αυτοί ,αυτό κάνει  η επιστήμη ,εξελίσσεται .Πόσο μάλλον σε κάτι πρωτόγνωρο όπως είναι αυτός ο ιός.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Ναι αυτοί ,αυτό κάνει  η επιστήμη ,εξελίσσεται .Πόσο μάλλον σε κάτι πρωτόγνωρο όπως είναι αυτός ο ιός.

Σωστό, άρα λοιπόν όφειλαν να μην είναι δογματικοί και απόλυτοι στις ανακοινώσεις τους, διότι κατάφεραν και απώλεσαν την εγκυρότητα και την αξιοπιστία τους.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, κουξκουκ είπε

είναι αρχείο με αυτούς που έχουν νοσήσει και με αυτούς που έχουν εμβολιαστεί η πρώτη κατηγορία αποκτά αντισώματα μέχρι και έξι μήνες και η δεύτερη μάλλον ως έναν χρόνο δεν είναι το ίδιο ο εμβολιασμός και η  νοσηση του ιού.

Δεν ισχυει αυτο. Εγω εχω ιδια αντισωματα μετα απο 8 μηνες, οσα ειχα και στους 4 μηνες. Αλλα δεν μπορω να βγαλω πιστοποιητικο γιατι περασαν 6 μηνες...... (ενω εχω οπως λεω τα ιδια αντισωματα)

• Like 1
Δημοσ.

Τα αντισώματα έχουν να κάνουν πολύ με το πως το περνάς 

Συνάδελφο τον σακάτεψε, αλλά είχε αντισώματα πάνω από ένα χρόνο μετά από τη νοσηση 

Η γυναίκα του που το πέρασε πολύ πιο ελαφρά, είχε για κανα εξάμηνο 

Ηταν από τους πρώτους ασθενείς, και τους έκαναν συνέχεια μετρήσεις στον ευαγγελισμό 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...