Hawk_K Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Αλκης K. είπε αν κοιτας και για 300αρια ριξε μια ματια σε αυτα.μιλαμε για καινουργια. βεβαια δεν ξερω την εταιρια και αν βγαζουν προβληματα. https://voge.gr/bike/300ac-e5/ https://voge.gr/bike/300ds-e5/ Αν θα έπαιρνα κάτι τέτοιο ίσως κοίταζα τα 500 μοντέλα, αλλά η επαφή με τα CF moto δεν ήταν θετική ακόμη και εμφανισιακά. Πάντως το DS που το είδα σε μια αντιπροσωπεία από μερικά μέτρα απόσταση έδειχνε αρκετά πιο ποιοτικό για να είμαι ειλικρινής αλλά δεν το περιεργάστικα. 51 λεπτά πριν, StamTheMan είπε ΟΧΙ. Δες παραπανω που εχουμε απαντησει διπλα διπλα,ανετα μπερδευεται καποιος που μπορει να μιλαμε εκεινη την ωρα. Σκεψου οτι οταν ειδα το γραπτο σου,νομιζα οτι το ειχα γραψει εγω και καηκε το μυαλο μου!!! Μάλλον το Α2 παίρνει δρόμο. Πάντως μόνο το Versys300X και το Brixton είχα κοιτάξει σε αυτή την κατηγορία. Άλλαξα και φωτο 😆 13 λεπτά πριν, lasithi12 είπε στο ξαναλέω φιλε Shiver 750, δνε υπάρχει στα χρήματα που το δίνουν και ειναι διαμάντι. Εσύ καλά τα λες, με ABS έχει 9 αγγελίες σε όλη την Ελλάδα 😄. Δεν θα είναι και το πιο εύκολο να βρεθεί ένα και να είναι και καλό. Πάντως για Ιταλικές μηχανές πριν το 2010 οι περισσότεροι τις αποφεύγουν με ένα πρόχειρο ψάξιμο. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι ισχύει βέβαια. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από Hawk_K
lasithi12 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Hawk_K είπε Αν θα έπαιρνα κάτι τέτοιο ίσως κοίταζα τα 500 μοντέλα, αλλά η επαφή με τα CF moto δεν ήταν θετική ακόμη και εμφανισιακά. Πάντως το DS που το είδα σε μια αντιπροσωπεία από μερικά μέτρα απόσταση έδειχνε αρκετά πιο ποιοτικό για να είμαι ειλικρινής αλλά δεν το περιεργάστικα. Μάλλον το Α2 παίρνει δρόμο. Πάντως μόνο το Versys300X και το Brixton είχα κοιτάξει σε αυτή την κατηγορία. Εσύ καλά τα λες, με ABS έχει 9 αγγελίες σε όλη την Ελλάδα 😄. Δεν θα είναι και το πιο εύκολο να βρεθεί ένα και να είναι και καλό. Πάντως για Ιταλικές μηχανές πριν το 2010 οι περισσότεροι τις αποφεύγουν με ένα πρόχειρο ψάξιμο. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι ισχύει βέβαια. πρώτη μηχανή την είχα, χωρίς abs. κανένα προβλημα δεν εχει το μοτέρ ειναι άσπαστο τσέκαρε και στο aprilia forum
Hawk_K Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι στο θέμα, καθώς αρχίζω και συγλίνω σε 2 μηχανές. Αν κάποιος θέλει λέει μια άποψη. Μετά από σκέψη αποφάσισα να πάω σε κάτι οικονομικό σε κτήση ώστε να μην τα κλάψω για αρχή και να πάρω και κάτι όμως αξιόλογο ώστε να μάθω να οδηγώ. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μεταξύ honda CBF500, μοντέλο με ABS 2006+ δηλαδή και kawasaki er6 n ή f ότι προκύψει. Βλέπω ότι παίζουν από 2500-3500 (το er6 με ABS πάει και 4000) και διαβάζω πως είναι αρκετά αξιόπιστα. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από Hawk_K
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα