Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Πλέον δεν ασχολούμαι καν τους έχει πάρει τα σοβρακα η ms. Αν δεν αλλάξει κάτι με την ποιότητα η την λειτουργικότητα του Windows defender εγώ ο high end user ΟΎΤΕ που θα ασχοληθώ να βάλω άλλες Βλακειες στο πισι μου. 

για πλύσιμο τα πήρε ....

antimalware service executable ,  lag ,battery drain ,performance hit κτλ κτλ

1 ώρα πριν, alexisnik19911 είπε

το avast ηταν για τα σκουπιδια ανεκαθεν.

τα παλιά χρόνια ήταν ότι καλύτερο πάντως (συνήθως έπαιζε κόντρα με avira αν θυμάμαι καλά :) )

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, korakios είπε

για πλύσιμο τα πήρε ....

antimalware service executable ,  lag ,battery drain ,performance hit κτλ κτλ

τα παλιά χρόνια ήταν ότι καλύτερο πάντως (συνήθως έπαιζε κόντρα με avira αν θυμάμαι καλά :) )

Όλα τα antivirus δεν έχουν κάποιου είδους executable και δεν καταναλώνουν πόρους; Αλλιώς δεν είναι antivirus, είναι διακοσμητικό εικονίδιο στο tray.

Σε αργά PC που έβαλα Avast οι επιδόσεις έπιασαν πάτο, με το BitDefender ξεκίνησε ΟΚ αλλά κάθε μέρα γινόταν και πιο αργό. Χώρια οι ιδιοτροπίες του κάθε third-party AV, πχ το Avast με τα pop ups του και το BitDefender που βγάζει τα third-party cookies ως threats παρόλο που πρόκειται για αρχεία κειμένου.

Επεξ/σία από kurkosdr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο παρελθόν έχω περάσει με όλα τα γνωστά anti-virus της αγοράς. Τόσο free όσο και σπασμένα η αγορασμένα. Τα περισσότερα χρόνια μου με έναρξη από το 2003, τα πέρασα με Avira, μετά από πολλές αλλαγές προβλήματα και δοκιμές, κατέληξα σε Kaspersky security cloud free, οτι καλύτερο και πληρέστερο υπάρχει, στην περιπτωση που πληρώσεις για premium version ακομα καλύτερα. 

Όσο για Norton avast. Ουδέτερη αποψη. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 4
Δημοσ.

Έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω το Norton αλλά δεν το έχω σε εκτίμηση, το δε Avast ούτε σαν free επιλογή δεν κάνει. Εδώ και δέκα χρόνια NOD32 και αν το άλλαζα με κάτι θα ήταν το Kaspersky.

• Like 2
Δημοσ.

Το nod32 είχε μια μεγάλη αναγνώριση στα μέσα του 2005-2010, πολύς κόσμος το προτίμησε επειδή έχει εξαιρετικά καλά εργαλεία στην ανίχνευση αγνώστων απειλών αλλά δεν ήταν και βαρύ όπως τα υπόλοιπα λογισμικά για υπολογιστές ήπιων δυνατοτήτων και παλιά συστήματα. 

• Like 2
Δημοσ.

Πλέον νομίζω το Norton είναι το καλύτερο antivirus. Μπορεί να του έχει μείνει η ρετσινια ότι είναι βαρύ πρόγραμμα αλλά δεν ισχύει άλλο πια. Το μοναδικό μείον είναι το απαρχαιωμένο -dummy interface που έχει που το κάνει να φαίνεται λιγότερο αποτελεσματικό από άλλα.

• Like 1
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το norton τα τελευταία χρόνια, είναι από τις καλύτερες επιλογές.

Επίσης στο forum στις προσφορές έχουμε αναφέρει που μπορεί κάποιος να το αγοράσει - νομιμότατα - σε τιμή σκότωμα. Τώρα π.χ. το Norton 360 Premium έχει  27€, 10 συσκευές (λειτουργικά τα πάντα όλα εκτός Linux) για 2 χρόνια.

Επίσης: δεν είναι βαρύ εδώ και πολλά χρόνια.

Δημοσ.

Bitdefender , 20 ευρω για 5 συσκευες.

Τωρα ειναι καλο δεν ειναι..δεν ξερω.

Δημοσ.

Σαν την Ρωσίδα δεν έχει . Χρησιμοποιώ kaspersky από ο 2005 και ήταν το μόνο antivirus που με ξελάσπωνε σε δύσκολες στιγμές, κάτι mcafee-avira-nod δεν μετρούσαν μπροστά του . 

• Like 1
Δημοσ.

Φαίνεται πώς θά πάει περίπατο η δωρεάν έκδοση τού AVAST καί θά ψάχνουμε γιά εναλλακτικό λογισμικό....

Δημοσ.

To Avast ήταν κάλο τότε που θύμιζε mp3 player και ειδικά μετά το σοβαρά προβήματα που προκάλεσε μετά απο ενημέρωση του, οδηγώντας αρκετούς στο να κάνουν foρmat καθώς ήταν η μοναδική λύση, μπήκε στη μαύρη λίστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...