Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, john_dr είπε

Εγώ δεν βλέπω να έχει σκουπίδια specs. Ποια είναι τα σκουπίδια specs. Μην πεις ο Mediatek. Μια χαρά θα κάνει την δουλειά του αυτός σε ένα κινητό των 150€. Αλλά λες ότι "ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ", οπότε για πες λίγο ποια specs θεωρείς σκουπίδια. Το ότι δεν έχει π.χ. 512GB αποθηκευτικού χώρου και 12GB μνήμης. Το ότι δεν έχει OLED οθόνη με 4K+ ανάλυση; 100MP κάμερα με απόδοση καλύτερη από iPhone12 π.χ.; Για πες.

Φίλε μου ποτέ δεν ακούμπησα κινητά ποιο κατω από Note -  iPhone pro Max .huawei pro . Τα ακουμπούσα μόνο γιατί δούλευα σε μαγαζί κινητής και τα προτιμούσαν για φθηνά !!! Μετά από μερικές μέρες οι περισσότεροι έλεγαν τα ίδια ότι ήταν σαράβαλα και φυσικά κολάνε . Είμαστε στο 2021 δεν νοητέ να υπάρχουν κινητά που κολανε..!!! Αν είναι να κάνω το σταυρο μου για να μην Κολλάει  τπ κινητό άστο ρε φίλε καλύτερα να τ πετάξω . Στα σκουπίδια . Και για να μην παρεξηγηθώ άνθρωπος του μεροκάματου ήμουνα και έφυγα από την πόλη μου και έχω να πατήσω το πόδι μου στο χωριό μου πάνω από 10 χρόνια οπότε δεν θέλω να ακούσω το δεν μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο.είναι σκουπίδι και τελείωσε . Επίσης να υπενθυμίσω ότι υπάρχουν iPhone μεταχειρισμένα με 150 200 € που πηγαίνουνε τάπα 

Επεξ/σία από Dmspolys
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dmspolys είπε

Φίλε μου ποτέ δεν ακούμπησα κινητά ποιο κατω από Note -  iPhone pro Max .huawei pro . Τα ακουμπούσα μόνο γιατί δούλευα σε μαγαζί κινητής και τα προτιμούσαν για φθηνά !!! Μετά από μερικές μέρες οι περισσότεροι έλεγαν τα ίδια ότι ήταν σαράβαλα και φυσικά κολάνε . Είμαστε στο 2021 δεν νοητέ να υπάρχουν κινητά που κολανε..!!! Αν είναι να κάνω το σταυρο μου για να μην Κολλάει  τπ κινητό άστο ρε φίλε καλύτερα να τ πετάξω . Στα σκουπίδια . Και για να μην παρεξηγηθώ άνθρωπος του μεροκάματου ήμουνα και έφυγα από την πόλη μου και έχω να πατήσω το πόδι μου στο χωριό μου πάνω από 10 χρόνια οπότε δεν θέλω να ακούσω το δεν μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο.είναι σκουπίδι και τελείωσε . Επίσης να υπενθυμίσω ότι υπάρχουν iPhone μεταχειρισμένα με 150 200 € που πηγαίνουνε τάπα 

Ε εντάξει υπερβολές τώρα. Εκατομμύρια κόσμου είναι ευχαριστημένος από τα κινητά του, αλλά σε σένα όλοι έρχονταν και κλαίγονταν ότι κολλάνε και είναι και σαράβαλα.

Πάντως πρέπει να είχατε εξαιρετικούς μισθούς οι υπάλληλοι της κινητής ή τρελές εκπτώσεις για να μην καταδέχεστε οτιδήποτε λιγότερο από το top μοντέλο του χιλιάρικου.

Ελπίζω να μην γράφεις το μήνυμα πάντως στο κινητό σου, το "Note -  iPhone pro Max .huawei pro" whatever έχεις τώρα. Διότι σαν να κολλάει πολύ στην πληκτρολόγηση.

Δημοσ.
6 minutes ago, Dmspolys said:

Ό,τι να ναι!

Δημοσ.
23 ώρες πριν, vaggospat13 είπε

Καλά τα xiaomi σε χαρακτηριστικά αλλά πρέπει να κάνουν κάτι με το λογισμικό (ειδοποιήσεις 2 ώρες μετά). 

Να ρωτησω κατι , τι ειναι οι ειδοποιησεις?

τα μυνηματα? (whatsapp, messenger, viber κλπ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...