panoulis56 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Βοήθεια! Εκεί που πάω να επιλέξω σε ποιο δίσκο θα βάλω τα windows μου βγαζει το παρακάτω προβλημα: Windows can't be installed on this drive. (Show details) Το πατάω και λέει: Windows cannot be installed to this disk. This computer's hardware may not support booting to this disk. Ensure that the disk's controller is enabled in the computer's BIOS menu Ο δίσκος είναι αυτος: https://www.skroutz.gr/s/13235265/Toshiba-TR200-SSD-240GB-2-5-THN-TR20Z2400U8.html
Kthulhou Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) δες λίγο το boot order Κλπ στο bios σου, δες το UEFI να είναι enabled, δες αν παίζει κάτι στις ρυθμίσεις του controller γιατί προφανώς είναι ΟΝ ο controller, αφού τον βλέπει το δίσκο, πχ AHCI ,compatibility, legacy/ IDE mode κλπ μέσα στο boot order , έχεις τον δίσκο αυτό? Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2021 από Kthulhou 1
panoulis56 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Παιδιά ευχαριστώ, τελικά έφταιγε ο δίσκος. Χάλασε. Κλείνω 3 χρόνια τωρα που τον έχω. Τον πήγα πίσω στο μαγαζί και μου έκαναν αντικατάσταση. 1
Kthulhou Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) επίσης, μπορεί να φταίει ο δίσκος σου Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2021 από Kthulhou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα