Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, razorblade334 είπε

ΑΝΟΙΞΑ Τ0 ΚΟΥΤΙ ΨΕΚΑΣΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΤΙΣ ΨΥΚΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑ.60 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΒΑ2Κ21 ΜΕ 40% ΧΡΗΣΗ! ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΥΜΠΩΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ χ3 ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΑΝΕ Χ2 PCI EXPRESS!!! ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!!! ΠΑΣΤΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ!!!!!!

Να υποθεσω οτι φυσηξες ενω το pc δουλευε και εφ'οσον τρεχει τωρα x3 απο x2 που ηταν πριν , ολα καλα αφου δεν ανατιναχθηκες κιολας.

Τελικα εδω μεσα καθε μερα οποιος μπαινει γινεται σοφοτερος.

how-why.gif.a9509bcaef4d6e20715b84fac72a1072.gif

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

Να υποθεσω οτι φυσηξες ενω το pc δουλευε και εφ'οσον τρεχει τωρα x3 απο x2 που ηταν πριν , ολα καλα αφου δεν ανατιναχθηκες κιολας.

δεν έχει να κάνει με το να είναι ανοιχτό το pc...αν δεν έχει κουμπώσει καλά στην pci  να σου δείχνει λιγότερο και αν την βγάλεις και την ξαναβάλεις να διορθωθεί  αφού θα κουμπώσει σωστά

με ανοιχτό pc δεν νομίζω να έβγαλε την κάρτα γραφικών...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, sozz είπε

δεν έχει να κάνει με το να είναι ανοιχτό το pc...αν δεν έχει κουμπώσει καλά στην pci  να σου δείχνει λιγότερο και αν την βγάλεις και την ξαναβάλεις να διορθωθεί  αφού θα κουμπώσει σωστά

με ανοιχτό pc δεν νομίζω να έβγαλε την κάρτα γραφικών...

Ποτέ μη λες ποτέ , ολα ειναι πιθανα εδω μεσα.

Επεξ/σία από triplex1
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 16/8/2021 στις 3:32 ΜΜ, triplex1 είπε

Όχι δε φύσημα ενώ το pc δούλευε πως σου ήρθε αυτο;roll είσαι???

Μόλις τώρα, razorblade334 είπε

Όχι δε φύσημα ενώ το pc δούλευε πως σου ήρθε αυτο;roll είσαι???

Τολλαρετε τέρμα. Σιγά μην έβγαζα την κάρτα με ανοικτό πισίνα υπόθεση που κάνατε εσείς έτσι απλά για τρολ.14 χρόνων ειστε;

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα. Σήμερα διαπίστωσα ξαφνικά μετά από 10 μέρες λόγο διακοπών ότι στα games (wot call of duty ) είχα FPS κάτω από 20!!!!!!  Κατεβάζω το cpu temp και βλέπω ότι οι θερμοκρασίες είναι 98 βαθμούς.πάντα ειχα μέχρι 70. Πάστα άλλαξα τον Ιανουάριο γιατί αγόρασα καινούργιο tower full . Υποπτεύομαι ότι είναι ή η πάστα επειδή την είχα 5/6 χρόνια ή η υδροψηξη που την έχω 7 χρόνιε .είναι coolermaster που δεν θυμάμαι ολόκληρη περιγραφή. Και ερωτώ !!! Να αγοράσω καινούργια πάστα ή καινούργια ψυχάρα;;; Το κουτί και γενικά όλα τα parts από το pc είναι πεντακάθαρα. Το κουτί είναι αυτό. https://www.e-shop.gr/case-cougar-panzer-max-g-full-tower-p-PER.645198 .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

30 βαθμούς πάνω από αυτό που έβλεπες = κάτι τρέχει με την υδρόψυξη ή τους ανεμιστηρες

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/8/2021 στις 9:53 ΜΜ, eros7 είπε

ή υδροψηξη που την έχω 7 χρόνιε

Είναι αρκετά χρόνια. Η πάστα από τη μια μέρα στην άλλη δεν κάνει τόσο μεγάλη διαφορά (εκτός αν είναι από εκείνες που μόλις ζεσταθούν λίγο εξαϋλώνονται, που στη περίπτωσή μας μάλλον δεν ισχύει). 

Το ψυγείο της υδρόψυξης τι θερμοκρασία έχει; Αν είναι κρύο βγάλτε την υδρόψυκτη, αφαιρέστε το 8πινο του επεξεργαστή και βάλτε μπρος το σύστημα. Με συνδεδεμένη τη τροφοδοσία της αντλίας βάλτε την αντλία κοντά στο αυτί. Αν δεν ακούγεται τίποτα τότε πάτε για άλλη. (Αν κάνετε τη δοκιμή θα μείνετε χωρίς PC μέχρι να αγοράσετε πάστα ή και νέα ψύκτρα αν έχει θέμα).

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Είναι αρκετά χρόνια. Η πάστα από τη μια μέρα στην άλλη δεν κάνει τόσο μεγάλη διαφορά (εκτός αν είναι από εκείνες που μόλις ζεσταθούν λίγο εξαϋλώνονται, που στη περίπτωσή μας μάλλον δεν ισχύει). 

Το ψυγείο της υδρόψυξης τι θερμοκρασία έχει; Αν είναι κρύο βγάλτε την υδρόψυκτη, αφαιρέστε το 8πινο του επεξεργαστή και βάλτε μπρος το σύστημα. Με συνδεδεμένη τη τροφοσία της αντλίας βάλτε την αντλία κοντά στο αυτί. Αν δεν ακούγεται τίποτα τότε πάτε για άλλη. (Αν κάνετε τη δοκιμή θα μείνετε χωρίς PC μέχρι να αγοράσετε πάστα ή και νέα ψύκτρα αν έχει θέμα).

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Πάω για ύπνο. Ούτε σε νυχτομάγαζο να δούλευα...

πώς την παλεύεις και τους απαντάς φίλε μου αφού ξέρουν από μόνοι τους τι φταίει,σου βγάζω το καπέλο .

• Like 2
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...