razorblade334 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, TEOKOS είπε Όχι δεν είναι φυσιολογικό. Πρώτα από όλα δες τι ρεύμα δίνει στην cpu Σ ευχαριστω που απαντησες γιατι οι αλλοι ειναι πιτσιρικαδες κι εχουν ορεξη γι αστεια και τρολαρισμα. θα κατεβασω το cpu z να δω τι ρευμα δινει. με το εργαλειο intel diagnostic tool παντως μου λεει pass. ισως φταιει οτι κανει ζεστη εδω μεσα αλλα ισως κι οχι γιατι τωρα επεσε η θερμοκρασια του δωματιου. οσο για την παστα που ρωτανςε ολοι ας διαβαζουν πρωτα, μου ειπε το παιδι οτι ειχε βαλει προσφατα. ισως δεν ειναι καλο το airflow του κουτιου. ανεβαζω φωτο τωρα. Αυτό ριναι το case Τώρα σε idle έχει 43° 20 ώρες πριν, triplex1 είπε Οσα εχουν εμπρος γυαλι ειναι λιγο χαλια στο airflow και λες για ψυκτρα ''δικο του coolermaster '' τι εννοεις , επειτα ο 7700κ που εχεις δεν ειναι και οτι πιο κρυο , ασχετα αν δεν εχεις oc ,γινε λιγο πιο σαφης στα πραγματα που εχεις στο κουτι , δωσε καμια φωτο , μηπως βγαλουμε κανενα συμπερασμα και σε βοηθησουμε Ανέβασα και φώτο και εννοώ αυτήν που έχει πάνω ο επεξεργαστής δεν ειναι δύσκολο να το καταλάβεις.αμα πρέπει να διυλιζουμε και τον κονωπα για να γινόμαστε αντιληπτοί καήκαμε...βασικά 2γω καιγομουν τις προηγούμενες μέρες μες το σπίτι. Τώρα κατεβάζω τους νέους drivers της Nvidia κι έχει 38 με 40° Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2021 από razorblade334
triplex1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 16 λεπτά πριν, razorblade334 είπε Σ ευχαριστω που απαντησες γιατι οι αλλοι ειναι πιτσιρικαδες κι εχουν ορεξη γι αστεια και τρολαρισμα. θα κατεβασω το cpu z να δω τι ρευμα δινει. με το εργαλειο intel diagnostic tool παντως μου λεει pass. ισως φταιει οτι κανει ζεστη εδω μεσα αλλα ισως κι οχι γιατι τωρα επεσε η θερμοκρασια του δωματιου. οσο για την παστα που ρωτανςε ολοι ας διαβαζουν πρωτα, μου ειπε το παιδι οτι ειχε βαλει προσφατα. ισως δεν ειναι καλο το airflow του κουτιου. ανεβαζω φωτο τωρα. Αυτό ριναι το case Τώρα σε idle έχει 43° Ανέβασα και φώτο και εννοώ αυτήν που έχει πάνω ο επεξεργαστής δεν ειναι δύσκολο να το καταλάβεις.αμα πρέπει να διυλιζουμε και τον κονωπα για να γινόμαστε αντιληπτοί καήκαμε...βασικά 2γω καιγομουν τις προηγούμενες μέρες μες το σπίτι. Τώρα κατεβάζω τους νέους drivers της Nvidia κι έχει 38 με 40° Ενταξει σιγουρα παιζει ρολο η θερμοκρασια του δωματιου , αλλα και το case που εχεις πολυ σφραγισμα εμπρος φιλε μου , παστα αντε ν'αλλαξουμε μια φορα το χρονο , αντε 2η δια καποιον που παιζει καθε μερα παιχνιδια , ο σοβαροτερος υπαιτιος για μενα ειναι το airflow που παρεχει το καθε case σε συνδιασμο με τους ανεμιστηρες (πες μου ποιους ακριβως φορας) και μετα παω στην ψυκτρα. Αν και ειμαι απο πολυ παλια υπερ της Corsair & Thermaltake , αν θα αλλαζα αυτη τη στιγμη κουτι θα πηγαινα σε ενα απ'αυτα τα δυο. https://www.skroutz.gr/s/25745466/Be-Quiet-Silent-Base-802-Window-Black.html https://www.skroutz.gr/s/27207451/Phanteks-Eclipse-P500A-NON-RGB-Black.html 1
razorblade334 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 56 λεπτά πριν, triplex1 είπε Ενταξει σιγουρα παιζει ρολο η θερμοκρασια του δωματιου , αλλα και το case που εχεις πολυ σφραγισμα εμπρος φιλε μου , παστα αντε ν'αλλαξουμε μια φορα το χρονο , αντε 2η δια καποιον που παιζει καθε μερα παιχνιδια , ο σοβαροτερος υπαιτιος για μενα ειναι το airflow που παρεχει το καθε case σε συνδιασμο με τους ανεμιστηρες (πες μου ποιους ακριβως φορας) και μετα παω στην ψυκτρα. Αν και ειμαι απο πολυ παλια υπερ της Corsair & Thermaltake , αν θα αλλαζα αυτη τη στιγμη κουτι θα πηγαινα σε ενα απ'αυτα τα δυο. https://www.skroutz.gr/s/25745466/Be-Quiet-Silent-Base-802-Window-Black.html https://www.skroutz.gr/s/27207451/Phanteks-Eclipse-P500A-NON-RGB-Black.html ευχαριστω για την απαντηση.... θα το σκεφτωγ το επομενο καλοκαιρι...τωρα που επεσε η θερμοκρασια παιζει στους 60 με 70 βαθμους...για 7700κ πολυ καλη θερμοκρασια... αλλα εχεις δικαιο αυτο το κουτι ειναι ολο γυαλι μπροστα και κατω εχει ενα κομματι για αερα μονο....οι ωυκτρες μου ειναι NZXT
triplex1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, razorblade334 είπε ευχαριστω για την απαντηση.... θα το σκεφτωγ το επομενο καλοκαιρι...τωρα που επεσε η θερμοκρασια παιζει στους 60 με 70 βαθμους...για 7700κ πολυ καλη θερμοκρασια... αλλα εχεις δικαιο αυτο το κουτι ειναι ολο γυαλι μπροστα και κατω εχει ενα κομματι για αερα μονο....οι ωυκτρες μου ειναι NZXT Θα σε συμβουλευα να παρεις 3 120αρηδες Arctic καποια στιγμη και να κανεις μια δοκιμη (για εμπρος) 1
alexcrx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, razorblade334 είπε οσο για την παστα που ρωτανςε ολοι ας διαβαζουν πρωτα, μου ειπε το παιδι οτι ειχε βαλει προσφατα παστα μπορει να εβαλε ο,τι να'ναι και οπως να'ναι οποτε δε σου λενε κατι λαθος(ασχετα τον τροπο που το λενε, αν και λογικα με χουμορ 🙂) 2 ώρες πριν, razorblade334 είπε Ανέβασα και φώτο και εννοώ αυτήν που έχει πάνω ο επεξεργαστής δεν ειναι δύσκολο να το καταλάβεις ο επεξεργαστης αυτος δεν εχει ψυκτρα απο την μανα του οποτε κατι δεν σου λεει καλα αυτος που σου εδωσε το pc........ 2 πραγματα εχει χαλια απο την μανα του αυτο το cpu..........μπορεις το 1 να το φτιαξεις ευκολα και το αλλο θελει χειρουργιο το cpu παμε στο ευκολο που ειναι το ρευμα που δινει η μητρικη...............αμα δινει 1.4 volt τοτε πρεπει να το χαμηλωσεις.......... φαντασου εμενα στα μαμα που ειναι 4.5 θελει 1.15 volt , καθε cpu ομως θελει ψαξιμο το ποσο κατω θα πας σε ρευμα........αμα το παρακανεις θα δεις μπλε οθονες............ το 2 που σου ειπα ειναι αυτο αλλα πας αλλου μετα............. ο,τι αλλο θες ρωτα σου βρηκα και εναν οδηγο του insomnia για το 2 εχουν και ενα δικιο για το airflow αλλα το κυριοτερο ειναι το delid σ'αυτο το cpu(το 2 που ειπαμε) κανε το 1 και βλεπουμε........ σορυ για το σεντονι 1 1
Kthulhou Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, razorblade334 είπε θα κατεβασω το cpu z να δω τι ρευμα δινει καλησπέρα λογικά θα το βρεις κ μέσα στο bios της μητρικής σου. 1
triplex1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 εδω θα το δεις καλυτερα αυτο που λεει ο alexcrx δινει και λινκ στο amazon για το tool
ICE-T Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 άλλαξε το κουτί,και μην κάνεις delid, ειδικά αν δεν το έχεις ξανακάνει,άσε τον stock στα ρολόγια μέχρι να πέσουν οι θερμοκρασίες έχει κουτάκια μέχρι 80 ευρώ με πολύ καλό airflow. 1 1
leros2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 23 ώρες πριν, razorblade334 είπε Σ ευχαριστω που απαντησες γιατι οι αλλοι ειναι πιτσιρικαδες κι εχουν ορεξη γι αστεια και τρολαρισμα. θα κατεβασω το cpu z να δω τι ρευμα δινει. με το εργαλειο intel diagnostic tool παντως μου λεει pass. ισως φταιει οτι κανει ζεστη εδω μεσα αλλα ισως κι οχι γιατι τωρα επεσε η θερμοκρασια του δωματιου. οσο για την παστα που ρωτανςε ολοι ας διαβαζουν πρωτα, μου ειπε το παιδι οτι ειχε βαλει προσφατα. ισως δεν ειναι καλο το airflow του κουτιου. ανεβαζω φωτο τωρα. Αυτό ριναι το case Τώρα σε idle έχει 43° Ανέβασα και φώτο και εννοώ αυτήν που έχει πάνω ο επεξεργαστής δεν ειναι δύσκολο να το καταλάβεις.αμα πρέπει να διυλιζουμε και τον κονωπα για να γινόμαστε αντιληπτοί καήκαμε...βασικά 2γω καιγομουν τις προηγούμενες μέρες μες το σπίτι. Τώρα κατεβάζω τους νέους drivers της Nvidia κι έχει 38 με 40° Κάνε μια δοκιμή με ανοιχτό το πλαϊνό καπάκι και δες τι θερμοκρασίες έχεις . Επίσης δεν ξέρω αν το ξανά έγραψες και μου ξέφυγε, ποια ψύκτρα έχεις ? 1
razorblade334 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, leros2004 είπε Κάνε μια δοκιμή με ανοιχτό το πλαϊνό καπάκι και δες τι θερμοκρασίες έχεις . Επίσης δεν ξέρω αν το ξανά έγραψες και μου ξέφυγε, ποια ψύκτρα έχεις ? To ξαναέγραψα ναι μια cooler master θηρίο ολόκληρο....5ο πλαϊνό καπάκι δυσκολεύομαι να το βγάλω.ειναι tempered glass και δεν έχω το ειδκο αλλενακι που θέλει. Πάντως τώρα που δεν κάνει καύσωνα έχω φυσιολογικές θερμοκρασίες...με λίγο καθάρισμα που έριξα κιολας στα σημεία που μπορούσα... Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από razorblade334
triplex1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, leros2004 είπε Κάνε μια δοκιμή με ανοιχτό το πλαϊνό καπάκι και δες τι θερμοκρασίες έχεις . Επίσης δεν ξέρω αν το ξανά έγραψες και μου ξέφυγε, ποια ψύκτρα έχεις ? 9 λεπτά πριν, razorblade334 είπε To ξαναέγραψα ναι μια cooler master θηρίο ολόκληρο....5ο πλαϊνό καπάκι δυσκολεύομαι να το βγάλω.εινα7 tempered glass και δεν 3χω το 3ιδκο αλλενακι που θέλει. Πάντως τώρα που δεν κάνει καύσωνα έχω φυσιολογικές θερμοκρασίες...με λίγο καθάρισμα που έριξα κιολας στα σημεία που μπορούσα... παρε εγιατι θα πρεπει ν'αλλαξεις παστα και θα το χρειαστεις , λογικα καμια coolermaster 212φορας https://www.skroutz.gr/s/23940364/F-F-Group-Σετ-Allen-1-5-10mm-34754-10τμχ.html?from=recommendations Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από triplex1 1
razorblade334 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 θα τα παρω τ αλενακια και θα βαλω παστα εχω μια της cooler master...σημερα μου ανεβασε παλι στο bV απλα ειδα στο παιχνιδι στα 75 hz υωηλη χρηση του cpu και δεν βγαζει νοημα...το V το επαιζε με 40 -45% κι οχι κατι 90 ρια που ειδα....malware δεν εχω...τι στο καλο... 1 λεπτό πριν, razorblade334 είπε θα τα παρω τ αλενακια και θα βαλω παστα εχω μια της cooler master...σημερα μου ανεβασε παλι στο bV απλα ειδα στο παιχνιδι στα 75 hz υωηλη χρηση του cpu και δεν βγαζει νοημα...το V το επαιζε με 40 -45% κι οχι κατι 90 ρια που ειδα....malware δεν εχω...τι στο καλο... στο bios 1.008volts του δινει αν θυμαμαι καλα
triplex1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 39 λεπτά πριν, razorblade334 είπε θα τα παρω τ αλενακια και θα βαλω παστα εχω μια της cooler master...σημερα μου ανεβασε παλι στο bV απλα ειδα στο παιχνιδι στα 75 hz υωηλη χρηση του cpu και δεν βγαζει νοημα...το V το επαιζε με 40 -45% κι οχι κατι 90 ρια που ειδα....malware δεν εχω...τι στο καλο... στο bios 1.008volts του δινει αν θυμαμαι καλα χαμηλα καπου εκει ειναι τα βολτ , αλλα 99% χρειαζεσαι παστα , δεν δικαολογουνται τα 80+ που ειχες αναφερει παστα εδω αν ανεβαζες μια φωτο παντως απο την πλαινη μερια θα βλεπαμε και την ψυκτρα ποια ειναι
nikniknikniknik Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 εφοσον δουλευε καλα, μια παστα και καλο φυσημα η ψυκτρα. και 100% να δουλευε η cpu δεν δικαιολογει 80 βαθμους. (ουτε να κανεις undervolt/delid δικαιολογειται, επ' ουδενι) και εγω με 33,2 βαθμους μεσα στο σπιτι, ο 5600x δουλευει στους 50-55, με τα ακραια boost peaks που κανει στιγμιαια πιανει 60-65 αλλα απο την αρχη πηρα μια Noctua nh-u12s. Την εβαλα χριστουγεννα, τον ιουνιο του χρονου θα αλλαξω παστα+καθαρισμα, ετσι για το καλο.
razorblade334 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, nikniknikniknik είπε εφοσον δουλευε καλα, μια παστα και καλο φυσημα η ψυκτρα. και 100% να δουλευε η cpu δεν δικαιολογει 80 βαθμους. (ουτε να κανεις undervolt/delid δικαιολογειται, επ' ουδενι) και εγω με 33,2 βαθμους μεσα στο σπιτι, ο 5600x δουλευει στους 50-55, με τα ακραια boost peaks που κανει στιγμιαια πιανει 60-65 αλλα απο την αρχη πηρα μια Noctua nh-u12s. Την εβαλα χριστουγεννα, τον ιουνιο του χρονου θα αλλαξω παστα+καθαρισμα, ετσι για το καλο. ΑΝΟΙΞΑ Τ0 ΚΟΥΤΙ ΨΕΚΑΣΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΤΙΣ ΨΥΚΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑ.60 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΒΑ2Κ21 ΜΕ 40% ΧΡΗΣΗ! ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΥΜΠΩΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ χ3 ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΑΝΕ Χ2 PCI EXPRESS!!! ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!!! ΠΑΣΤΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα