Προς το περιεχόμενο

Ανεξήγητα μεγάλη αναμονή για επίλυση βλάβης μετα από αλλαγή παρόχου και αναβάθμιση σε VDSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και μένα σε αναβάθμιση από adsl σε vdsl χωρίς αλλαγη παρόχου(συνδρομητης nova) ο τεχνικός ΟΤΕ δεν είχε συνδέσει σωστά το καλώδιο Ιντερνετ οπότε είχα τηλέφωνο αλλά όχι Ϊντερνετ για 15 μερες. Η νοβα ισχυριζόταν και σε μένα ότι ο ΟΤΕ δεν απαντούσε στα αιτήματα αλλά και γω μέσω γνωστού στον ΟΤΕ έμαθα ότι αίτημα για μένα δεν είχε πάει.Όταν έφτασε το αίτημα την επόμενη μέρα είχα ιντερνετ. Δεν πιστευω ότι voda /nova/wind είναι αθώες για αυτές τις καθυστερήσεις. Προφανώς έχουν τους λόγους τους που καθυστερούν να δηλώσουν βλάβες και υποψιάζομαι έχει να κάνει με τη  μείωση κόστους στο πακέτο υποστήριξης που πληρώνουν στον ΟΤΕ. Δηλαδή εμείς είμαστε στο έλεος όλων αυτών το καταλαβαίνω αλλά να έχει συμβόλαιο η vodafone με τον ΟΤΕ και ο ΟΤΕ να μην το τηρεί μάλλον ο τελευταίος θα είχε πληρώσει τρελή αποζημίωση αφού θα είχε φάει μι ακαταγγελία και από τους τρεις . Οπότε το ότι "ο ΟΤΕ ξύνεται" εγώ δεν το πιστεύω. Το ότι έχει πέσει η ποιότητα των υπηρεσιών του προς του συνδρομητές του οφείλεται στο ότι βγάζει από τη μύγα ξύγκι και δεν έχει τον κόσμο που χρειάζεται.Δεν είναι δημόσιο και σίγουρα αυτοί που τρέχουν στις καμπίνες δεν έχουν το προνόμιο των παλιών συμβάσεων για να τους παίρνει να είναι χαλαροί.

Δικαιούσαι αποζημίωση επί του παγίου σου για όσες μέρες δεν είχες τη συμφωνημένη υπηρεσία η οποία όμως καθόλου δεν είναι ανάλογη της ταλαιπωρίας σου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φίλε μου, μιας που έχω κάνει την συγκεκριμένη δουλειά, ο ΟΤΕ είναι το @δι της υπόθεσης, γιατί παίρνουν μια βλάβη και δεν δίνουν καν σημασία.

Πολλές φορές επίσης πάνε ΚΑΙ ΚΑΛΑ στα σπίτια για αποκατάσταση, και λένε πως δεν ήταν κανείς σπίτι και τέτοιες παπάτζες.

Και προφανώς ξέρουμε και τον λόγο που το κάνουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, DWinchester είπε

Θα σου πω ενα περιστατικο/ιστορια για να γελασεις .

Εν συντομια:

Ειμαι 3 μετρα αποσταση απο την καμπινα που δινει vdsl στην περιοχη μου, και κλειδωνω τερμα με τελειο snr, ιχνος λαθους στην γραμμη μου κλπ, ολα υπεροχα σαν να ερχεται με οπτικη μεσα στο σπιτι και οχι χαλκο, ειχα μια μερα αποσυνδεσεις σε βαθμο να μην μπορω να κανω τιποτα , συνεχιζε το προβλημα και δινω βλαβη, μου στειλαν μνμ μετα απο μερες οτι θα περασει τεχνικος γιατι δεν λυνεται απομακρυσμενα(ωστοσο το προβλημα συνεχιζε), παιρνω αδεια απο την δουλεια, περιμενω, δεν ερχεται κανεις.

Παιρνω να τους βρισω, δεν ξεραν και αυτοι τι και πως και λεγαν οτι τους κατεβει. Μου ερχεται μνμ μετα την επομενη νομιζω και μου ελεγε οτι οι τεχνικοι που ηρθαν βρηκαν ανεφικτοτητα λογου αποστασεως απο την καμπινα(χαχαχαχαχα)

Παιρνω και τους λεω, ξερεται ειμαι στα τρια μετρα μακρυα απο την καμπινα, για πια αποσταση μου μιλατε?Με δουλευεται? Η Βαριεστε να κουνηθειτε ? Αν ειναι το δευτερο πειτε μου να σας στειλω και καφε.  Και μου ελεγε, ναι το βλεπω και εγω αυτο που μου λετε για την καμπινα, και προσπαθουσε να δικαιολογηθει μετα..

Τοσο τεμπελια μιλαμε.....

PS: Και εννοειται οτι μου προτειναν κιολας οτι λογου ανεφικτοτητας(3 μετρα αποσταστη) να υποβαθμισω σε adsl αν θελω 😛 

(συγνώμη για το κάπως αργό της απάντησης, αλλα και η έλλειψη internet δεν βοηθάει)

Τι τραγελαφικές καταστάσεις που ζούμε στην μπανανία μας θεέ μου…. Μάλλον δεν υπάρχει σωτήρια (για το ζήτημα των τηλεπικοινωνίων τουλάχιστον), θα μας περνάνε μια ζωη χώρες όπως το Μπανγκλαντές και η Τζαμάικα (source: www.speedtest.net/global-index).  Πάντως να σε καλά με έκανες και γέλασα λύγο.

12 ώρες πριν, bill27 είπε

Να συμπληρωσω......και ως δια μαγειας μετα αν πας στον ΠΟΤΕ λυνεται το θεμα...το εχω δει-διαβασει και αυτο

5 ώρες πριν, malias4 είπε

Γιαυτο το καλυτερο ειναι να πας στην εταιρεια που εχει τις καμπινες στην περιοχη σου. Εμας εδω πχ τις εχει ο οτε. Οποτε να κ ειναι λιγο κοροιδια προτιμω να δινω λιγα € παραπανω το χρονο κ να γλυτωνω βλαβες τυπου εμεις το ειπαμε αλλα αυτοι κτλ κτλ.

2 ώρες πριν, tcktcktck είπε

Και μένα σε αναβάθμιση από adsl σε vdsl χωρίς αλλαγη παρόχου(συνδρομητης nova) ο τεχνικός ΟΤΕ δεν είχε συνδέσει σωστά το καλώδιο Ιντερνετ οπότε είχα τηλέφωνο αλλά όχι Ϊντερνετ για 15 μερες. Η νοβα ισχυριζόταν και σε μένα ότι ο ΟΤΕ δεν απαντούσε στα αιτήματα αλλά και γω μέσω γνωστού στον ΟΤΕ έμαθα ότι αίτημα για μένα δεν είχε πάει.Όταν έφτασε το αίτημα την επόμενη μέρα είχα ιντερνετ. Δεν πιστευω ότι voda /nova/wind είναι αθώες για αυτές τις καθυστερήσεις. Προφανώς έχουν τους λόγους τους που καθυστερούν να δηλώσουν βλάβες και υποψιάζομαι έχει να κάνει με τη  μείωση κόστους στο πακέτο υποστήριξης που πληρώνουν στον ΟΤΕ. Δηλαδή εμείς είμαστε στο έλεος όλων αυτών το καταλαβαίνω αλλά να έχει συμβόλαιο η vodafone με τον ΟΤΕ και ο ΟΤΕ να μην το τηρεί μάλλον ο τελευταίος θα είχε πληρώσει τρελή αποζημίωση αφού θα είχε φάει μι ακαταγγελία και από τους τρεις . Οπότε το ότι "ο ΟΤΕ ξύνεται" εγώ δεν το πιστεύω. Το ότι έχει πέσει η ποιότητα των υπηρεσιών του προς του συνδρομητές του οφείλεται στο ότι βγάζει από τη μύγα ξύγκι και δεν έχει τον κόσμο που χρειάζεται.Δεν είναι δημόσιο και σίγουρα αυτοί που τρέχουν στις καμπίνες δεν έχουν το προνόμιο των παλιών συμβάσεων για να τους παίρνει να είναι χαλαροί.

Δικαιούσαι αποζημίωση επί του παγίου σου για όσες μέρες δεν είχες τη συμφωνημένη υπηρεσία η οποία όμως καθόλου δεν είναι ανάλογη της ταλαιπωρίας σου.

1 ώρα πριν, HateMe είπε

Φίλε μου, μιας που έχω κάνει την συγκεκριμένη δουλειά, ο ΟΤΕ είναι το @δι της υπόθεσης, γιατί παίρνουν μια βλάβη και δεν δίνουν καν σημασία.

Πολλές φορές επίσης πάνε ΚΑΙ ΚΑΛΑ στα σπίτια για αποκατάσταση, και λένε πως δεν ήταν κανείς σπίτι και τέτοιες παπάτζες.

Και προφανώς ξέρουμε και τον λόγο που το κάνουν.

Το δια ταύτα σε αυτά που γράψατε οι @bill27, @malias4, @tcktcktck, @HateMe είναι ότι ΟΤΕ γ******. Αν και οι δημοσιεύσεις των @tcktcktck και @Orestis_G δείχνουν ότι φταίνε και οι υπόλοιποι πάροχοι. Σε ότι αναφορα το πρόβλημα μου όμως, δεν εχω καταλήξει αν τελικά το καλύτερο είναι να αλλάξω πάροχο, μιας και δεν ξέρω πως μπορώ να κανω μια αλλαγή με την βλάβη να «τρέχει» (δλδ να πάω στον πΟΤΕ επειδή δεν κάνει σωστά την δουλειά του😥, και να πληρώνω χρυσή την 50ρα). Ή αν τελικά είναι καλύτερο να πιέσω την Vodafone (με ποιον τροπο δεν ξερω, για αρχή πως μαθαίνω αν δηλώθηκε βλάβη στον ΟΤΕ, μέσο γνωστού; ).

Σε αλλα νέα της περιπέτειας μου, δεν εχω μάθει αν μπορώ να φύγω αζημίως από την Vodafone γιατι εδώ και δυο μέρες το ένα τμήμα με στέλνει σε άλλο πιο «Αρμόδιο» τμήμα (εχω αλλάξει 4 μεχρι στιγμής, γιατι δεν ξερω, προσπαθούν να κερδίσουν χρονο ή απλα μαλακ*******;). Σε γενικές γραμμές όμως γίνεται αυτό που ζητάω (δλδ να φύγω αζήμιος αφού δεν μου λύνουν την βλάβη ούτε με ενημερώνουν για αυτή), ή λεω εγω αυτή την φορά παράλογα πράγματα;

Πάντως σας ευχαριστώ όλους εγκάρδια για την υποστήριξη, δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση. Κάθε εμπειρία/γνώση με βοηθάει για να καταλάβω πως πρέπει να κινηθώ.

Επεξ/σία από Sudowoodo

12 λεπτά πριν, Sudowoodo είπε

(δλδ να πάω στον πΟΤΕ επειδή δεν κάνει σωστά την δουλειά του😥, και να πληρώνω χρυσή την 50ρα).

Αυτός είναι ο σκοπός τους. 
Περισσότεροι πελάτες για αυτούς, επειδή οι υπόλοιποι "δεν είναι αξιόπιστοι και δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω για αυτούς"

• Like 1

4 ώρες πριν, HateMe είπε

Αυτός είναι ο σκοπός τους. 
Περισσότεροι πελάτες για αυτούς, επειδή οι υπόλοιποι "δεν είναι αξιόπιστοι και δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω για αυτούς"

Συμφωνώ ότι αυτός (δυστυχώς) είναι ο σκοπός τους. Από την άλλη όμως δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τους κάνω να δουλεύουν όπως πρεπει.

Και αφου οι περισσότεροι στο τέλος της ημέρας θέλουν απλα να κανουν την δουλειά τους, ακομα και αν αυτό σημαίνει να «υποκύψουν» στον ΟΤΕ (που εκεί ποντάρει), τότε απλα το αποδέχονται. Προσωπικά θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη με την Voda για λύγο ακόμα.

15 λεπτά πριν, Sudowoodo είπε

Συμφωνώ ότι αυτός (δυστυχώς) είναι ο σκοπός τους. Από την άλλη όμως δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τους κάνω να δουλεύουν όπως πρεπει.

Και αφου οι περισσότεροι στο τέλος της ημέρας θέλουν απλα να κανουν την δουλειά τους, ακομα και αν αυτό σημαίνει να «υποκύψουν» στον ΟΤΕ (που εκεί ποντάρει), τότε απλα το αποδέχονται. Προσωπικά θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη με την Voda για λύγο ακόμα.

Δυστυχώς αυτό γίνεται χρόνια και δεν είναι κάτι που θα αλλάξει σύντομα, είμαι χρόνια στον χώρο και στο λέω.

ΜΟΝΟ αν έχεις γνωστό μπορεί να σου κάνει την καλή. 

Αν έχεις γνωστό σου στον ΟΤΕ, χώστον :P 

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update 10/9/2021: Δεν υπάρχει καμία σημαντική εξέλιξη (μάλλον επειδή δεν βρήκα γνωστό στον ΟΤΕ, ζήτω η μπανανία μας!), απλα γραφώ για να ενημερώσω και οποιωνδήποτε πιθανών ενδιαφέρετε. Στην κατάσταση μου δεν μπορώ ούτε να φύγω αζημίως από την Vodafone και να  «υποκύψω» στον πΟΤΕ ώστε να μπορέσω και εγω να δουλέψω σαν άνθρωπος. Καθώς το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μου λέει ότι εχω κάθε δικαίωμα να φύγω αζημίως αφου ουδέποτε είχα υπηρεσία (το άκουσα από στόματα πολλών υπαλλήλων κιόλας). Αλλα το τμήμα της τεχνικής υποστήριξης μπαίνει στην μέση, διαφωνώντας κάθετα και μη επιτρέποντας μου να αποχωρίσω χωρίς να πληρώσω το τέλος πρόωρης αποχώρισης (παρόλο που η Vodafone δεν μου προσφέρει τις υπηρεσίες που έχουμε «συμφωνήσει»).

Απάντηση σε κάποια από τις καταγγελίες που εχω κανει σε Vodafone/ΟΤΕ/ΕΕΤΤ εννοείτε πως δεν εχω λάβει, ζήτω η μπανανία μας για ακόμα μια φορά!

Επεξ/σία από Sudowoodo

• 2 εβδομάδες αργότερα...

αγαπητέ φίλε, είμαι σε φάση αλλαγής adsl nova σε vodafone vdsl 50 .Ελπίζω ολα να πάνε καλά στην περίπτωσή σου κι εγώ να έχω ομαλή μετάβαση. Θα ενημερώσω πάντως...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, nikodemus είπε

αγαπητέ φίλε, είμαι σε φάση αλλαγής adsl nova σε vodafone vdsl 50 .Ελπίζω ολα να πάνε καλά στην περίπτωσή σου κι εγώ να έχω ομαλή μετάβαση. Θα ενημερώσω πάντως...

Καλησπέρα, σε ευχαριστώ, και εύχομαι να μην τραβήξεις ότι τραβάω εγω.

Πάντος αν στην περιοχή σου εχει καμπίνες η Vodafone και παίρνεις από κάποια από αυτές, δεν νομίζω να εχεις θέμα. Αν δεν έχει, ελπίζω να σταθείς τυχερός και να μην σου κανουν και εσένα καψόνια. Πάντος για να καταλάβεις ότι ζούμε στην εποχή του χαλκού θα σου πω πρόσφατη εμπειρία σε κατάστημα Vodafone:

Εγω: Ναι αλλα 2 μήνες τωρα δεν εχω internet

Υπάλληλος: Μην υπερβάλεις, δεν μπορεί να είναι 2 μήνες

Εγω: Γράψε το τηλέφωνο στο σύστημα να δεις

Υπάλληλος (φωνάζει τον συνάδελφο από δίπλα): Έλα να δεις εδώ, 2 μήνες βλάβη και είναι ακομα εκκρεμής.

Διπλανός υπάλληλος: Καλά μιλάμε αυτό δεν το εχω ξαναδεί, αλλα εντάξει λίγη υπομονή ακόμα κάνε και κάποια στιγμή θα το φτιάξουν.

Εγω: Εδώ το εχω ξαναδεί εγω που δεν δουλεύω στην Vodafone και δεν το εχεις δει εσύ.

(πάνω στην κουβέντα με κατι γνωστούς έμαθα ότι με wind και Vodafone, κάνανε γύρο στον 1,5 μηνά, και μάλιστα ο δεύτερος δούλευε στην Vodafone😂)

Και ο πρώτος υπάλληλος με κοιτάει με ένα βλέμμα, δίκιο εχεις ότι συμβαίνει αλλα δεν μπορώ να το παραδεχθώ.

(Δεν θυμάμαι κατά λέξη την συζήτηση, αλλα το δια ταύτα ηταν αυτό)

Επεξ/σία από Sudowoodo
emoji

24 λεπτά πριν, Sudowoodo είπε

αυτά, γιατί δεν τα έκανες γραπτώς, μεσω chat του παρόχου όπου έρχονται κ σε email σε σένα?

θα τους είχες δεμένους χειροπόδαρα

4 λεπτά πριν, Kthulhou είπε

αυτά, γιατί δεν τα έκανες γραπτώς, μεσω chat του παρόχου όπου έρχονται κ σε email σε σένα?

θα τους είχες δεμένους χειροπόδαρα

Εννοείς την συζήτηση που είχα στο κατάστημα Vodafone; Για άλλο λογο είχα παει απλα τους είπα και το πρόβλημα στο σταθερό και εξελίχθηκε η συζήτηση. Αλλα και γραπτός να είχα αυτή την κουβέντα δεν νομίζω να άλλαζε κατι, δεν είπαν και κατι που θα μπορούσα να τους δέσω. Είτε το έχουν δει τέτοια καθυστέρηση είτε όχι, αυτοί θα ισχυρίζονται ότι φταίει ο ΟΤΕ και θα βγαίνουν καθαροί.

Εκτός και αν εννοείς να είχα γραπτώς αυτό που είπαν για την αποχώρηση ατελώς, αυτή η ιστορία εχει άλλη συνέχεια.

12 ώρες πριν, Sudowoodo είπε

Πάντος αν στην περιοχή σου εχει καμπίνες η Vodafone και παίρνεις από κάποια από αυτές, δεν νομίζω να εχεις θέμα. Αν δεν έχει, ελπίζω να σταθείς τυχερός και να μην σου κανουν και εσένα καψόνια. Πάντος για να καταλάβεις ότι ζούμε στην εποχή του χαλκού θα σου πω πρόσφατη εμπειρία σε κατάστημα Vodafone:

καμπίνες έχει η vodafone περίπου στο 1 χλμ μακρυά απο το σπίτι μου. ΟΤΕ στα 40 μέτρα. Πάντως τους εξήγησα πως έχω ενα 24 αρι που τρέχει με...6 (ενσύρματα) κι οτι δε θα ήθελα το 50 άρι να τρέχει με 15 ας πούμε. Έδωσα διεύθυνση και μετά απο έλεγχο (όπως μου είπε η υπάλληλος) μου δήλωσε : χαμηλότερη 47 , μέσος όρος που τρέχει στην περιοχή μου : 51,3 , μέγιστη : 51,3 .Προς έκπληξή μου, αυτές οι ταχύτητες αναφέρονται στο συμβόλαιο. Είδωμεν!

Πάντως απ'ότι έχω καταλάβει όλες τα ίδια σκ@τ@ είναι οι εταιρείες .Κι απο cosmote ακούω παράπονα. Μη σου κάτσει είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, nikodemus είπε

καμπίνες έχει η vodafone περίπου στο 1 χλμ μακρυά απο το σπίτι μου. ΟΤΕ στα 40 μέτρα. Πάντως τους εξήγησα πως έχω ενα 24 αρι που τρέχει με...6 (ενσύρματα) κι οτι δε θα ήθελα το 50 άρι να τρέχει με 15 ας πούμε. Έδωσα διεύθυνση και μετά απο έλεγχο (όπως μου είπε η υπάλληλος) μου δήλωσε : χαμηλότερη 47 , μέσος όρος που τρέχει στην περιοχή μου : 51,3 , μέγιστη : 51,3 .Προς έκπληξή μου, αυτές οι ταχύτητες αναφέρονται στο συμβόλαιο. Είδωμεν!

Πάντως απ'ότι έχω καταλάβει όλες τα ίδια σκ@τ@ είναι οι εταιρείες .Κι απο cosmote ακούω παράπονα. Μη σου κάτσει είναι.

Αν η κοντινότερη καμπίνα της Vodafone είναι στο 1χλμ, δεν νομίζω να πάρεις από εκεί vdsl. Και να έπαιρνες δηλαδή μάλλον θα έχεις αποσυνδέσεις και χαμηλή ταχύτητα.

Τώρα όσο για την "εγγυημένη" ταχύτητα λογικά στην βάλανε και στο συμβόλαιο γιατί στις vdsl συνδέσεις είναι υποχρεωμένη να το κάνουν. Παρόλα αυτά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν υπερβολικά πολύ συνδρομητές που δεν πιάνουν ούτε καν κοντά στην ταχύτητα που εγγυούνται, συγκεκριμένα η Vodafone για αυτή την ταλαιπωρία σου θα σου κάνει έκπτωση παγίου 1-2 ολόκληρα ευρό! 🤣. Φυσικά εύχομαι όλα να πάνε καλά με εσένα και να στην συνδέσουν άμεσος, και να συγχρονίζεις σε σωστή ταχύτητα.

Πάντως ναι, γενικά όλοι είναι για τα πανηγύρια. Αλλα και από γνωστούς που ρώτησα οι περισσότεροι είπαν ότι από άποψη βλαβών και καθυστερήσων καλύτερα να είσαι στον ΟΤΕ γιατί απλά δίνει προτεραιότητα στους δικούς του πελάτες και οι άλλοι να πάνε να πνίγουν.

Επεξ/σία από Sudowoodo

3 ώρες πριν, Sudowoodo είπε

Αν η κοντινότερη καμπίνα της Vodafone είναι στο 1χλμ, δεν νομίζω να πάρεις από εκεί vdsl. Και να έπαιρνες δηλαδή μάλλον θα έχεις αποσυνδέσεις και χαμηλή ταχύτητα.

Τώρα όσο για την "εγγυημένη" ταχύτητα λογικά στην βάλανε και στο συμβόλαιο γιατί στις vdsl συνδέσεις είναι υποχρεωμένη να το κάνουν. Παρόλα αυτά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν υπερβολικά πολύ συνδρομητές που δεν πιάνουν ούτε καν κοντά στην ταχύτητα που εγγυούνται, συγκεκριμένα η Vodafone για αυτή την ταλαιπωρία σου θα σου κάνει έκπτωση παγίου 1-2 ολόκληρα ευρό! 🤣. Φυσικά εύχομαι όλα να πάνε καλά με εσένα και να στην συνδέσουν άμεσος, και να συγχρονίζεις σε σωστή ταχύτητα.

Πάντως ναι, γενικά όλοι είναι για τα πανηγύρια. Αλλα και από γνωστούς που ρώτησα οι περισσότεροι είπαν ότι από άποψη βλαβών και καθυστερήσων καλύτερα να είσαι στον ΟΤΕ γιατί απλά δίνει προτεραιότητα στους δικούς του πελάτες και οι άλλοι να πάνε να πνίγουν.

πάντως πήρα προσφορά 21,73€ το γνωστό πακέτο με τα απεριόριστα προς σταθερά και τις 6 ωρες (αν θυμάμαι καλά) προς κινητά. Στη nova για το adsl που τρέχει με 5,5-6 έδινα 21,8. Θεωρητικά όπως και να'χει το πράγμα κερδισμένος θα βγω. Απλά επειδή έχουν αρχίσει και μαζεύονται πολλές έξυπνες συσκευές στο σπίτι (λάμπες ,κουδούνι, TV κλπ ) κι έπεται συνέχεια, τα 6 down και 0,8 up έχουν ήδη γονατίσει.

4 ώρες πριν, nikodemus είπε

πάντως πήρα προσφορά 21,73€ το γνωστό πακέτο με τα απεριόριστα προς σταθερά και τις 6 ωρες (αν θυμάμαι καλά) προς κινητά. Στη nova για το adsl που τρέχει με 5,5-6 έδινα 21,8. Θεωρητικά όπως και να'χει το πράγμα κερδισμένος θα βγω. Απλά επειδή έχουν αρχίσει και μαζεύονται πολλές έξυπνες συσκευές στο σπίτι (λάμπες ,κουδούνι, TV κλπ ) κι έπεται συνέχεια, τα 6 down και 0,8 up έχουν ήδη γονατίσει.

Και εγώ ακριβός στην ίδια φάση, συγκεκριμένα με 7 down αλλά δεν την πάλευα. Βέβαια τώρα οι έξυπνες συσκευές δεν δουλεύουν πλέον γιατί το router δεν έχει internet 😂 αλλά υγεία.

Όπως και να έχει καλή αναβάθμιση και ανώδυνη να έχεις φίλε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...