pj2501 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 ενα raspberry pi ειναι σε ωραιο 3D print κουτακι.. 3
manousos82003 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Υπομονη μεχρι την δευτερη εκδοση που θα ειναι μεγαλυτερη με πληκτρολογιο που δουλευει....
aliakas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) amiga χωρις lemmings rick dangerous και shadow of the beast ? Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2021 από aliakas 7 1
Exoskeletor Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 6 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Μόνο εγώ είχα 1200 με AGA Chipset; Εγω την εχω ακόμα 4
Bspus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Να ψάξουμε σε κάνα μαγαζί στη Σουλτάνη ή τα γύρω στενά, μήπως και έβρουμε 😉 Πώς τονε λέγανε τον παίκτη ρε παιδιά; Τόμασοφτ; 😂 Thomas soft, στην Τσαμαδου κοντα στη Στουρναρη Ακομα θυμαμαι τα δικα τους crack intros που βαζανε σε σπασμενα amigo-παιχνιδια 5 ώρες πριν, PLHROPPP είπε shadow of the beast δεν έχει;;;;;;;;;;;;;;;;;;; θα μπορει να γινει κανενα χακαρισμα να βαζουμε οτι παιχνιδια θελουμε εμεις; ;;;;;; To γραφει οτι μπορεις με το WHLoad. Βεβαια οποιος μπορει να το κανει αυτο, ηδη εχει τα παντα και τα τρεχει μια χαρα ακομα και σε PC 15ετιας. Δεν ξερω σε ποιους απευθυνεται αυτο το πραγμα. Υποθετω θα εχει παρομοια πορεια με ολες τις Retro-κονσολες που βγαλανε σε εκδοση μπιμπελο. 2
giannakos100 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 ακομα ακουω την μανα μου στο κεφαλι μου μεσα να φωνάζει ''ΝΙΚΟΟΟΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΑ ΣΤΟ ΣΠΑΣΩ''...θα το παρω χθες!!! 1
toples50 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Προσωπικά προτιμώ το real hardware(14 Amiga) οπότε κάτι τέτοιες υλοποιήσεις θεωρώ πως είναι πεταμένα λεφτά. 3
duende Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 το μηχανακι ειναι ο,τι πρεπει για plug n play εμπειρια, χωρις να παιδευεσαι με ρυθμισεις, kickstart roms και πληκτρολογια. το βαζεις διπλα στη τηλεοραση, φορτωνεις και παιζεις kickoffακι ελληνικο 3
gramacar Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Ποια η διαφορά με κάτι τέτοιο? https://retropicases.com/products/commodore-amiga-500-retro-raspberry-pi-case-for-retropie-and-emulation-station Και γιατί να πληρώσεις 140€ όταν με ούτε τα μισα παίρνεις το παραπάνω και ένα μεταχειρισμένο raspberry pi και κάνεις την ίδια δουλειά? 1
masteripper Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Είναι στα όρια του "απίθανου" πως 1 μηχάνημα 30ετίας ακόμα μπορεί και προκαλεί ενδιαφέρον...υπόψιν και εγώ fan είμαι...περιμένω να σεττάρω το Pi400 με το τελευταίο Pimiga..μόλις περάσει αυτό το κλίμα διακοπών. Κρίμα που ακόμα δυστυχώς έχουν ξεμείνει σε "παιχνίδια" του τύπου παίρνω 1 SBC κοτσάρω κάποιο emulator που οι δημιουργοί του ΔΕΝ πληρώνονται και αρμέγω κοσμάκη (για να μην αναφέρουμε το άρμεγμα απο τα Kickstart+OS) Με το τόσο fan club κάλλιστα θα μπορούσαν να αγοράσουν αυτά τα έρμα δικαιώματα που περιπλανώνονται εδώ και 2 δεκαετίες , να πάρουν μια πλατφόρμα "στιβαρή" όπως το Raspberry και να δημιούργήσουν μια native έκδοση που θα ήταν backwards compatible και παράλληλα να ανοίγει πόρτες και στο μέλλον Το Amiga OS αν και δεκαετίας '80 ακόμα αντέχει και γίνονται με τον 1 ή τον άλλο τρόπο παπάδες...και σαν λειτουργικό φαίνεται απίστευτα ευέλικτο ,ελαφρύ και προσαρμόσιμο. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2021 από masteripper 4 1
konstantinos77g Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 13 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Μόνο εγώ είχα 1200 με AGA Chipset; Αυτό ακριβώς γράφω εγώ!! 😂😋 Ούτε καν ρε... Το καλύτερο μηχάνημα της Commodore!! Και με το πιο ωραίο design!! Το design της περνάει και σήμερα άνετα!! Για εμένα στο κανονικό μέγεθος της 1200 έπρεπε να το κάνουν, εξάλλου είναι full compact!! 😉 2
tsarouc Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Πέφτει δούλεμα κάργα... με 150 ευρώ παίρνεις Xbox και έχει ένα σκασμό παιχνίδια παλιά να παίξεις αν είσαι νοσταλγός. Εγώ θα έβγαζα το καπέλο να έβγαζαν μια ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ Amiga και μάλιστα σε όλες τις εκδόσεις δίχως ΚΑΜΙΑ αλλαγή ούτε σε hardware Ούτε σε εμφάνιση ούτε σε λογισμικό. Τα μινι και οι παπαριές είναι κουτό μάρκετινγκ .... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα