Ribopaido Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Καλησπερα σε όλους, Έχοντας κάνει μεταπτυχιακό στο κλάδο μου και εργαζόμενος , σκέφτομαι να κάνω το mba του ΠΑ.Δ.Α. Ειμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός Τ.Ε απο ασπαίτε. Πόσο δύσκολο πιστεύετε θα είναι για κάποιον που δεν έχει καμια σχέση με διοίκηση-οικονομικά?
MiKe-Dee Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Στις 12/8/2021 στις 6:59 ΜΜ, Ribopaido είπε Καλησπερα σε όλους, Έχοντας κάνει μεταπτυχιακό στο κλάδο μου και εργαζόμενος , σκέφτομαι να κάνω το mba του ΠΑ.Δ.Α. Ειμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός Τ.Ε απο ασπαίτε. Πόσο δύσκολο πιστεύετε θα είναι για κάποιον που δεν έχει καμια σχέση με διοίκηση-οικονομικά? Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ και εδώ, με μεταπτυχιακό περίπου στον κλάδο μου. Πρόσφατα ολοκλήρωσα το ΜΒΑ του ΕΑΠ, δυσκολεύτηκα πολύ με ορισμένα μαθήματα αλλά γενικά δεν είναι ακατόρθωτο. Σίγουρα θα πρέπει να κάνεις κάποια προσπάθεια παραπάνω, κυρίως για τα αντικείμενα που είναι "κινέζικα", πχ. μικροοικονομία, μακροοικονομία, λογιστική και χρηματοοικονομία. Η δυσκολία επίσης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον χρόνο που έχεις διαθέσιμο και τις υποχρεώσεις σου. 2
QuantumWanderer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποια γενίκευση που να μπορεί να δώσει μια ασφαλή απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα. Το παν είναι το άτομο και ο τρόπος που σκέφτεται. Για παράδειγμα, κάποιοι τα άγνωστα αντικείμενα τα βλέπουν ως εμπόδια και κάποιοι ως προκλήσεις. Η αίσθησή μου είναι ότι αν το δει κάποιος ως πρόκληση, μπορεί να συγκεντρωθεί να υπερπηδήσει τα τυχόν εμπόδια και θα απολαύσει τη μάθηση νέων πραγμάτων. Αν κάποιος το δει διεκπεραιωτικά για να βάλει «άλλο ένα χαρτί στη φαρέτρα», θα βαρεθεί εκεί που θα ζορίσει λίγο το πράγμα και θα κλαίει τη μοίρα του. Αυτό δηλαδή που συμβαίνει σε όλα τα πράγματα στη ζωή. Για να συνοψίσω, αν θέλεις πραγματικά να μάθεις τα μαθήματα του συγκεκριμένου προγράμματος σπουδών, προχώρα άφοβα.
Ribopaido Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Παιδια σας ευχαριστώ ΠΟΛΥ για το χρόνο που διαθέσατε και μου απαντήσατε. Η αλήθεια ειναι οτι με ενδιαφέρει παρα πολυ , ειδα και τα μαθήματα και ανυπομονώ. Παράλληλα κάνω και άλλα πράγματα αλλα οταν εχεις διάθεση για ολα βρισκεις χρονο. Να ειστε καλα! 1
velociraptoras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 ΜΒΑ εχουν κανει γνωστοί μου από εντελως ασχετες με οικονομικά σπουδες, γεωπόνοι, χημικοί, φιλολογοι, μηχανικοί. αν σου αρέσει το αντικείμενο και εχεις όρεξη για διαβασμα, βουρ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα