Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, NicoleV είπε

Καλησπέρα στην ομάδα, μετά από διακοπή καπνίσματος δύο χρόνων, την πάτησα και πριν δύο εβδομάδες κάπνισα ένα τσιγάρο από ένα συνάδελφο, ζαλίστηκα με ενόχλησε το στομάχι μου αλλά κάτι ξύπνησε μέσα μου.... Την άλλη μέρα πήρα άλλο ένα κ μη σας πολυλεω αγόρασα πακέτο και καπνίζω 4-5 τσιγάρα την ημέρα, φοβάμαι πως έχω εθιστεί πάλι η ηλιθια, είμαι κ σε διακοπες και μου φαίνεται βουνο να το ξανά κόψω. Help guys! 

Κάνε τόσα και μια χαρά είσαι. Δεν παθαίνεις τίποτα με 4 5 τσιγάρα την ημέρα. Απόλαυσε το .

• Like 1
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp123 είπε

Κάνε τόσα και μια χαρά είσαι. Δεν παθαίνεις τίποτα με 4 5 τσιγάρα την ημέρα. Απόλαυσε το .

Το πιστευεις αυτο που γραφεις;

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xgol είπε

Φυσικα. 
4 - 5 τσιγάρα την ημέρα δεν βλάπτουν.πιο πολυ βλάπτουν οι σαβούρες που τρώμε παρά τα 5 τσιγάρα την ημέρα. Προσωπικα κάνω 2 πακέτα την ημέρα. Πριν δυόμιση χρόνια άρχισα γυμναστήριο και σωστή διατροφη χωρίς τηγανιτα , καθόλου κρέας με λίπος , ζημαρικα και γενικα παχυντικά φαγητά , συν καθόλου ποτό και νοιωθω αλλος άνθρωπος. Ας ξεκινήσουμε από την σαβούρα που τρώμε και πίνουμε και ας αφήσουμε τελευταίο το τσιγάρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, xgol είπε

Και εγω αυτης της αποψεως ειμαι.

Για ολα υπαρχει χωρος φιλε μου.

Και για το ποτακι, και για κανενα τσιγαρο (μετα το φαγητο ή με τον καφε)

Μην τρελαινομαστε.

(βεβαια εγω ειμαι μη καπνιστης πλεον εδω και πολλα χρονια μετα απο 20+ χρονια τσιγαρου)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε

Τρολλαρει.

Καθολου μα καθόλου.αν πας γυμναστήριο και υγειηνη διατροφη μαζί και δεν κανείς τσιγάρο τότε πάω πάσο είσαι ο καλυτερος.

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp123 είπε

Φυσικα. 
4 - 5 τσιγάρα την ημέρα δεν βλάπτουν.πιο πολυ βλάπτουν οι σαβούρες που τρώμε παρά τα 5 τσιγάρα την ημέρα. Προσωπικα κάνω 2 πακέτα την ημέρα. Πριν δυόμιση χρόνια άρχισα γυμναστήριο και σωστή διατροφη χωρίς τηγανιτα , καθόλου κρέας με λίπος , ζημαρικα και γενικα παχυντικά φαγητά , συν καθόλου ποτό και νοιωθω αλλος άνθρωπος. Ας ξεκινήσουμε από την σαβούρα που τρώμε και πίνουμε και ας αφήσουμε τελευταίο το τσιγάρο.

Ναι... αυτό δεν ισχύει.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp123 είπε

Φυσικα. 

Εμβολιο εχεις κανει ή το θεωρεις επικινδυνο;

Είναι διαφορετικά συστήματα το πεπτικό, το αναπνευστικό και το καρδιαγγειακό. 

Μη μπλεκεις την τροφή με το τσιγάρο. 

Δημοσ.

Σοβαρα έχω βαρεθεί με τα θέματα περί τσιγάρου. Σου λέει κάποιος κόψε το τσιγάρο είναι ανθυγιεινό και αυτοσ είναι υπέρβαρος τρώει και πίνει ότι σαβούρα βρει .

Ενταξη τότε ……

3 λεπτά πριν, xgol είπε

Εμβολιο εχεις κανει ή το θεωρεις επικινδυνο;

Είναι διαφορετικά συστήματα το πεπτικό, το αναπνευστικό και το καρδιαγγειακό. 

Μη μπλεκεις την τροφή με το τσιγάρο. 

Το εκανα αναγκαστικά λόγο εργασίας.Ας το αφήσουμε ασχολίαστο παρακαλώ.

Ολα παιζουν ρόλο . Μην τρελένεστε για 5 τσιγάρα.Σε λίγο θα στείλετε την ts σε κλινική απεξάρτησης . Έλεος δλδ

Δημοσ.

Ειναι οντως πιο ευκολο να κανεις 5 τσιγαρα παρα να το κοψεις. Αλλα 5, οχι 5 σημερα και 8 αυριο γιατι βγηκες για ποτο. 

Το τσιγαρο ειναι αγχολυτικό, καλυτερα να κανεις 5 να σου παιρνει λιγο απο τα προβληματα μεχρι να τα λυσεις παρα να προσπαθεις να το κοψεις και να επιβαρύνεις τον οργανισμο σου με ψυχοσωματικα. 

Και ναι με 5 τσιγαρα δεν εισαι καν καπνιστης. Εφοσον δεν εχεις υποκειμενο νοσημα

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ κάνω 3-4 την ημέρα...αλλά ο καρδιολόγος μου είπε ότι η ζημιά γίνεται απο το 1ο τσιγάρο...βέβαια σε πολύ μικρό ποσοστό το οποίο ανεβαίνει εκθετικά όσο ανεβαίνει το ποσοστό.

Τώρα είσαι διακοπές μην το σκέφτεσαι...είσαι με παρέα κτλ

Οταν γυρίσεις απλώς αναρωτήσου αν πραγματικά το χρειάζεσαι και εκεί καθόρισε πόσα και αν θα κάνεις.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

Ειναι οντως πιο ευκολο να κανεις 5 τσιγαρα παρα να το κοψεις. Αλλα 5, οχι 5 σημερα και 8 αυριο γιατι βγηκες για ποτο. 

Το τσιγαρο ειναι αγχολυτικό, καλυτερα να κανεις 5 να σου παιρνει λιγο απο τα προβληματα μεχρι να τα λυσεις παρα να προσπαθεις να το κοψεις και να επιβαρύνεις τον οργανισμο σου με ψυχοσωματικα. 

Και ναι με 5 τσιγαρα δεν εισαι καν καπνιστης. Εφοσον δεν εχεις υποκειμενο νοσημα

Και με ένα τσιγάρο καπνιστής είσαι. 

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Και με ένα τσιγάρο καπνιστής είσαι. 

Θα ξαναμαθουμε την Επιστημη εδω μεσα Βασιλη..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Σοβαρα έχω βαρεθεί με τα θέματα περί τσιγάρου. Σου λέει κάποιος κόψε το τσιγάρο είναι ανθυγιεινό και αυτοσ είναι υπέρβαρος τρώει και πίνει ότι σαβούρα βρει .

Ενταξη τότε ……

Ολα παιζουν ρόλο . Μην τρελένεστε για 5 τσιγάρα.Σε λίγο θα στείλετε την ts σε κλινική απεξάρτησης . Έλεος δλδ

Οπως το περίμενα, εσένα σε εκνευρίζει όταν σου την λένε για το τσιγάρο και επειδή δεν θες να νιώθεις ένοχος ψάχνεις να την πεις σε άλλους και να βρεις αλλα, ελαττώματα για να έχεις να λες. Εμένα με ρώτησες που μου λένε το ίδιο για την διατροφή μου συνέχεια αν μου αρέσει αυτό και πως νιώθω που με κάνουν να νιώθω λες και είμαι πρεζόνι; Τα ιδια ακριβώς λες και εσύ τώρα για τον ts ότι πανε να τον βγαλουν κάποιοι εξαρτημένο. Ας παραδεχτούμε ότι τα δύο συνήθεια /τρόποι ζωης αποτελούν πρόβλημα για την υγεία και ας μην πάμε να βγάλουμε τι είναι χειρότερο από τι για να νιώσουμε καλύτερα και λιγότερο ένοχοι. Αν σου αρέσει να καπνίζεις κάτσε να καπνίζεις, ελπίζω να το κάνεις σε ανοιχτό χώρο ή μόνος σου. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Ενταξη τότε ……

Δε μπορει να μεινει ασχολιαστο. Γιατι δινει βαρυτητα στην αποψη σου. Ή της αφαιρεί βαρύτητα, αντιστοιχα. 

Όταν λες πως τα πεντε τσιγαρα δεν παιζουν ρολο, ειτε εχεις καποια ερευνα που εμενα μου διαφευγει, οποτε θα ηθελα να την μαθω, ειτε δημιουργεις τους δικούς σου κανονες σε οτι αφορα την Ιατρική. Εξού και η ερώτηση για τα εμβόλια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...