lefterispod7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Σκέφτομαι να πάρω ένα κομπρεσέρ αέρα 24 λίτρων αλλά έχω μια απορία αεροκλειδο για ελαφριά χρήση και κανα πιστόλι βάψιμος θα τα σήκωνει η πρέπει να πάρω 50 λίτρων επειδή έχω βρει το 24 λίτρα σε προσφορά
gorge18 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Σε 24 εχω βαλει πιστολι βαψιματος και εκανε δουλεια αλλα μετα απο λιγο δουλευε συνεχως γιατι δεν προλάβαινε να γεμισει αλλα δουλευε οποτε φαντάζομαι και το αεροκλειδο το ιδιο θα κανει. διαφορα δεν θα δεις σε24/50 απλα το 50 θα αργήσει λιγο να δουλεψει γιατι εχει περισσοτερη αποθηκη αερα. Αν ξεκινήσει ομως δεν θα σταματήσει. Οπως και το 24.
thanasisxask Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, lefterispod7 είπε Σκέφτομαι να πάρω ένα κομπρεσέρ αέρα 24 λίτρων αλλά έχω μια απορία αεροκλειδο για ελαφριά χρήση και κανα πιστόλι βάψιμος θα τα σήκωνει η πρέπει να πάρω 50 λίτρων επειδή έχω βρει το 24 λίτρα σε προσφορά Άμα το βρήκες σε προσφορά, πάρτο.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Θα δεις τι λεει το αερόκλειδο,τι απαιτήσεις έχει.Δεν νομίζω πάντως το 24 αρι να κάνει.
thanasisxask Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Για τι δουλειά θα χρησιμοποιείς το αεροκλειδο; και εγώ 24αρι έχω και του βάζω και αεροκλειδο αλλά άμα το χρησιμοποιώ, έστω και λίγο, δουλεύει συνέχεια. Τα ίδια ισχύουν και με το πιστόλι για βάψιμο αλλά εκεί είναι μεγαλύτερη η ταλαιπωρία γιατί πρέπει να σταματάς για να γεμίζει το καζάνι.
lefterispod7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Για λύσιμο καμιά ρόδα σε αυτοκίνητο Το πολυ 4-5 μπουλόνια
thanasisxask Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, lefterispod7 είπε Για λύσιμο καμιά ρόδα σε αυτοκίνητο Το πολυ 4-5 μπουλόνια Μια χαρά είναι. Αεροκλειδο έχεις;
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Τα εργαλεία αέρα γράφουν επάνω τι παροχή θελουν.Από εκει θα έπρεπε να ξεκινήσεις. Εγω παντως θα αγόραζα ενα μπουλονόκλειδο μπαταρίας απο το λιντλ.
lefterispod7 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Ξέρουμε πόσο κυμαίνεται η τιμή στο μπουλονοκλειδο μπαταρίας και μέχρι πόσα κιλά μπορεί να λύσει?
papoys1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Τα εργαλεία αέρα γράφουν επάνω τι παροχή θελουν.Από εκει θα έπρεπε να ξεκινήσεις. Εγω παντως θα αγόραζα ενα μπουλονόκλειδο μπαταρίας απο το λιντλ. Έχω πάρει σε σταυρό που μαζεύουν τα δύο πολύ βολικό και δυνατό συγχρόνως γιατί αυτά τα μονά που δίνουν οι εταιρείες αν τα ζορίσεις λίγο στραβώνουν και τέρμα. Όσοι έχουν τέτοιο μονό καλό είναι να το αλλάξουν γιατί έμεινα στο δρόμο από λάστιχο στράβωσε και έψαχνα να βρω κλειδί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα