Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω ένα κομπρεσέρ αέρα 24 λίτρων αλλά έχω μια απορία αεροκλειδο για ελαφριά χρήση και κανα πιστόλι βάψιμος θα τα σήκωνει η πρέπει να πάρω 50 λίτρων επειδή έχω βρει το 24 λίτρα σε προσφορά

Δημοσ.

Σε 24 εχω βαλει πιστολι βαψιματος και εκανε δουλεια αλλα μετα απο λιγο δουλευε συνεχως γιατι δεν προλάβαινε να γεμισει αλλα δουλευε οποτε φαντάζομαι και το αεροκλειδο το ιδιο θα κανει. διαφορα δεν θα δεις σε24/50 απλα το 50 θα αργήσει λιγο να δουλεψει γιατι εχει περισσοτερη αποθηκη αερα. Αν ξεκινήσει ομως δεν θα σταματήσει. Οπως και το 24.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lefterispod7 είπε

Σκέφτομαι να πάρω ένα κομπρεσέρ αέρα 24 λίτρων αλλά έχω μια απορία αεροκλειδο για ελαφριά χρήση και κανα πιστόλι βάψιμος θα τα σήκωνει η πρέπει να πάρω 50 λίτρων επειδή έχω βρει το 24 λίτρα σε προσφορά

Άμα το βρήκες σε προσφορά, πάρτο.

Δημοσ.

Για τι δουλειά θα χρησιμοποιείς το αεροκλειδο; και εγώ 24αρι έχω και του βάζω και αεροκλειδο αλλά άμα το χρησιμοποιώ, έστω και λίγο, δουλεύει συνέχεια. Τα ίδια ισχύουν και με το πιστόλι για βάψιμο αλλά εκεί είναι μεγαλύτερη η ταλαιπωρία γιατί πρέπει να σταματάς για να γεμίζει το καζάνι. 

Δημοσ.

Τα εργαλεία αέρα γράφουν επάνω τι παροχή θελουν.Από εκει θα έπρεπε να ξεκινήσεις.

Εγω παντως θα αγόραζα ενα μπουλονόκλειδο μπαταρίας απο το λιντλ.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Τα εργαλεία αέρα γράφουν επάνω τι παροχή θελουν.Από εκει θα έπρεπε να ξεκινήσεις.

Εγω παντως θα αγόραζα ενα μπουλονόκλειδο μπαταρίας απο το λιντλ.

Έχω πάρει  σε σταυρό που μαζεύουν τα δύο πολύ βολικό και δυνατό συγχρόνως γιατί αυτά τα μονά που δίνουν οι εταιρείες αν τα ζορίσεις λίγο στραβώνουν και τέρμα. Όσοι έχουν τέτοιο μονό καλό είναι να το αλλάξουν γιατί έμεινα στο δρόμο από λάστιχο στράβωσε και έψαχνα να βρω κλειδί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...