NickTG Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 6 minutes ago, Arkin said: Το έχει 732 το imob άμεσα διαθέσιμο μέσα από το καλάθι του skroutz χωρίς μεταφορικά με 2 χρόνια εγγύηση επίσημη. Οι διαφορές είναι αυτές που είπα το mi11 είναι καλύτερο στα σημεία που ανέφερα το magic στα άλλα που ανέφερα. Στην οθόνη που είναι το βασικό δυστυχώς το magic είναι αρκετά πιο κάτω. Αρχική είχε 899 και πάλι η διαφορά είναι 600 ευρώ που το κινητό βγαίνει σήμερα και θα συγκριθεί με τις σημερινές τιμές. Όπως είπα στα 700 βαριά 800 θα πουλήσει από εκεί και πέρα παίζουν κινητά πολύ ανώτερα. Ευτυχώς θα πέσει πολύ γρήγορα η τιμή του. Το μέλλον βέβαια είναι κινητά όπως το mix 4 axon 30 χωρίς τρύπα στην οθόνη γιατί αυτό έχει 2 και ίσως είναι από τα πιο άσχημα κινητά σκέψου να βλέπεις βίντεο και να έχεις πάντα τις 2 κάμερες να σε καταστρέφουν την εμπειρία η σε κάποιο παιχνίδι που θα πηγαίνει όλο εκεί το χέρι. Δυστυχώς η honor γέμισε χαρακτηριστικά στο κινητό και στα σημεία που έπρεπε να κάνει την υπέρβαση έμεινε στο 2018 πέρα από την τιμή που εκεί το κατέστρεψε και σε όλα τα μέσα έχει φάει το κράξιμο της χρονιάς και όχι άδικα. Θέλουν να βγάλουν τα σπασμένα της Huawei που έχει χάσει αρκετές δεκάδες δις. Ο κόσμος δεν είναι χαζός όμως. Έχει δηλαδή 2 χρόνια εγγύηση από infoquest? Η οθόνη οως ακριβώς βγήκε καλύτερη? Έχουμε κάποια σύγκριση? Οχι, δεν είναι αυτές οι διαφορές. Το Magic έχει διπλάσια εσωτερική μνήμη, περισσότερη RAM, καλύτερο ultra wide φακό, έξτρα μονόχρωμο καθώς και OIS στον telephoto. Επίσης εκτός και αν είναι λάθος τα specs που διαβάζω το Magic έχει γρηγορότερη φόρτιση. Ακόμα έχει πιστοποίηση ip68, κεραμική πλάτη και έξτρα επίστρωση στην οθόνη. Προσωπικά δεν με ενοχλούν οι κάμερες μπροστά αλλά αυτά είναι γούστα. Όμως χάρη στον έξτρα αισθητήρα προσφέρει και καλύτερη αναγνώριση προσώπου για κλείδωμα του κινητού. Γενικά δεν είναι ανταγωνιστής του Mi11 το Pro+ όσο και αν προσπαθείς για το αντίθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, NickTG είπε Έχει δηλαδή 2 χρόνια εγγύηση από infoquest? Η οθόνη οως ακριβώς βγήκε καλύτερη? Έχουμε κάποια σύγκριση? Οχι, δεν είναι αυτές οι διαφορές. Το Magic έχει διπλάσια εσωτερική μνήμη, περισσότερη RAM, καλύτερο ultra wide φακό, έξτρα μονόχρωμο καθώς και OIS στον telephoto. Επίσης εκτός και αν είναι λάθος τα specs που διαβάζω το Magic έχει γρηγορότερη φόρτιση. Ακόμα έχει πιστοποίηση ip68, κεραμική πλάτη και έξτρα επίστρωση στην οθόνη. Προσωπικά δεν με ενοχλούν οι κάμερες μπροστά αλλά αυτά είναι γούστα. Όμως χάρη στον έξτρα αισθητήρα προσφέρει και καλύτερη αναγνώριση προσώπου για κλείδωμα του κινητού. Γενικά δεν είναι ανταγωνιστής του Mi11 το Pro+ όσο και αν προσπαθείς για το αντίθετο. Η εγγύηση είναι 2 χρόνια από το ίδιο το skroutz επειδή την χρειάστηκα πριν κάτι βδομάδες έκανα αίτημα μέσα από την εφαρμογή έστειλαν κουριερ πήραν το προϊόν δωρεάν το επισκευασαν και το έστειλαν μέσα σε 5 μέρες μακάρι να είχε και η info quest τέτοια εγγύηση 2 μήνες με παίδεψε με κάρτα γραφικών πριν 2 χρόνια για να καλύψουν το πρόβλημα. Η φόρτιση έχεις δίκιο το ένα είναι 55 το άλλο 66. Η οθόνη στο mi11 είναι 515ppi στο άλλο 456 και στη φωτεινότητα το πρώτο έχει 1500+ nits Το magic δεν έχει Galileo στο GPS δεν ξέρω γιατί δεν έβαλαν αλλά είναι μεγάλο μείον έτσι τουλάχιστον αναφέρει το gsmarena Ois έχει το mi11 στην βασική κάμερα δεν έχει στην ultrawide Η μπροστινή κάμερα είναι ανώτερη στο mi11 20mp f2.2 έναντι 13 f2.4 Το magic δεν έχει υπέρυθρες must εδώ και χρόνια σου λύνει τα χέρια πάντα Για τα υπόλοιπα ναι το magic βγαίνει με 12αρα ραμ και 512 χώρο έναντι 256 και 8αρα ραμ Στα αρνητικα του magic θα βάλω το τεράστιο βάρος 236γρ που είναι αρκετά βαρύ έναντι τα 196 του 11 είναι η μέρα με τη νύχτα. Το καθένα έχει τα συν και τα πλην έτσι το βλέπω σεβαστή η άποψη σου και οι επόμενοι μήνες θα δείξουν πόσο καλά θα πάει στα 1500 που βγήκε γιατί αν βάλουμε στην εξίσωση s21 ultra iPhone 12 που σήμερα είναι αρκετά φθηνότερα δεν ξέρω τι ελπίδες έχει. Το απλό magic που έχει 900 έχει περισσότερες ελπίδες όταν πέσει στα 600 δεν θα αργήσει όπως και τα Huawei έτσι και τα honor και γενικά τα Android χάνουν αξία τους πρώτους μήνες και κάθονται στην τιμή που έπρεπε πραγματικά να είναι Day one ώστε να τα αγοράσει ο κόσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, Craven είπε Εντάξει.. από την άλλη εγώ σαν εμμονή θα περιέγραφα το να πετάγεται ένας σε ΚΑΘΕ θέμα να μας ζαλίζει για τα iphone. Είδες; ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά τα πράγματα.. Παλικάρι μου καλό επειδή η γλώσσα μας και η προτάσεις μας έχουν εικόνα του τη λέμε το αρχικό σχόλιο ήταν άκυρο γιατί μιλάμε για ένα κινητό νέο. Πάμε παρακάτω και μετά γίνετε αναφορά σε ναυαρχίδες και λέει τα δικά του. Μην λέμε χαζά μην γράφεις άκυρα πράγματα σε προσβάλει στην σκέψη. Και για να στο κλείσω έχω ένα android. Κινητό . Και δεν έχω παντρευτεί καμία apple καμία εταιρία απλά το αρχικό μήνυμα ήταν ένα λάθος εγωιστικό μήνυμα. 9 ώρες πριν, konandrio είπε Καλά δεχτείτε και καμία αλήθεια εσείς με τα iphone δεν είναι κακό, δεν θα χάσετε μετοχές, κακό σε εσάς κάνετε, θα σε χάλαγε ας πούμε να έβαζαν καμία μπαταρία 4500 mah στο 12 pro plus και να σου έφτανε την αυτονομία στο θεο. Τούμπανο είναι το honor, από εμφάνιση δεν είναι ότι ποιο όμορφο, με χαλάει γενικά η πλάτη με τις γραμμώσεις, θα το προτιμούσα φλατ. Η τιμή ξέφυγε εντελώς, σε λίγο θα ανταλλάσσετε κινητό με αυτοκίνητο + τη διαφορά. Καλά άστο για αυτό μιλάω για το φόρουμ είμαι εδώ από τότε που πιθανόν εσύ και άλλοι έτσι με παρόμοιο κομπλεξ δεν είχατε γεννηθεί. Πρέπει για να κρατηθεί σωστά μια συζήτηση και με ωραία σχόλια να υπάρχει ένα όμορφο επίπεδο. Αν διαβάσεις φίλε μου τη έγραψε τη απάντησα τότε θα καταλάβαινες πολλά . Εγώ δεν έχω iphone παλικάρι μου και κύριος δεν πήγα να αγοράσω κινητό απλά για να λέω ότι έχω ναυαρχίδα. Υπάρχουν. Τέτοια θύματα πολλά. Απάντησα σε ένα καθαρά κουφό μήνυμα. Στην ελλαδα και σε αντιλήψεις τέτοιες έχουμε τέτοιες απαντήσεις. Στο πλανήτη παλικάρι μου υπάρχουν 5 εταιρείες που κινούν τα πάντα. Ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη χρησιμοποιεί την Apple για λόγους δικούς του είναι δισεκατομμύρια και όχι ένας 2 σαν και εσάς. Η εταιρία έχει κρατήσει τα δικά της επίπεδα δεν σε αρέσουν οκ. Αλλά να απαντάει ο άλλος ότι δεν υπάρχει καν apple στο ανταγωνισμό τότε το θέμα πάει αλλού . Υπάρχει πρόβλημα το πώς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα γύρο μας. Το κινητό μου είναι ένα Xiaomi. Και είμαι μια χαραΤο insomnia και ο διαχειριστής του θέματος έπρεπε εδώ να το σταματήσει γιατί το θέμα το πάτε αλλού. Και αν το παρακολουθεί καλά είναι να το σταματήσει τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konandrio Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, basileios είπε Καλά άστο για αυτό μιλάω για το φόρουμ είμαι εδώ από τότε που πιθανόν εσύ και άλλοι έτσι με παρόμοιο κομπλεξ δεν είχατε γεννηθεί. Πρέπει για να κρατηθεί σωστά μια συζήτηση και με ωραία σχόλια να υπάρχει ένα όμορφο επίπεδο. Αν διαβάσεις φίλε μου τη έγραψε τη απάντησα τότε θα καταλάβαινες πολλά . Εγώ δεν έχω iphone παλικάρι μου και κύριος δεν πήγα να αγοράσω κινητό απλά για να λέω ότι έχω ναυαρχίδα. Υπάρχουν. Τέτοια θύματα πολλά. Απάντησα σε ένα καθαρά κουφό μήνυμα. Στην ελλαδα και σε αντιλήψεις τέτοιες έχουμε τέτοιες απαντήσεις. Στο πλανήτη παλικάρι μου υπάρχουν 5 εταιρείες που κινούν τα πάντα. Ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη χρησιμοποιεί την Apple για λόγους δικούς του είναι δισεκατομμύρια και όχι ένας 2 σαν και εσάς. Η εταιρία έχει κρατήσει τα δικά της επίπεδα δεν σε αρέσουν οκ. Αλλά να απαντάει ο άλλος ότι δεν υπάρχει καν apple στο ανταγωνισμό τότε το θέμα πάει αλλού . Υπάρχει πρόβλημα το πώς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα γύρο μας. Το κινητό μου είναι ένα Xiaomi. Και είμαι μια χαραΤο insomnia και ο διαχειριστής του θέματος έπρεπε εδώ να το σταματήσει γιατί το θέμα το πάτε αλλού. Και αν το παρακολουθεί καλά είναι να το σταματήσει τώρα. 'Έχεις δίκιο, σε πήρε η μπάλα λόγω της απάντησης που έδωσε ο επόμενος, μην το παίρνεις κατάκαρδα, πάντα VS γίνεται με τους πωρωμένους της κάθε πλευράς 😐 Μου ρίχνεις και 1,5 χρόνο παλαιότητας στο forum οπότε υποκλίνομαι 🤝 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JonnyBoy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι κινητό με καλή κάμερα είναι οι νυχτερινές του επιδόσεις αφού θα έχει μεγαλύτερο αισθητήρα από την point and shoot φωτογραφική μηχανή μου. Όμως όταν ανεβαίνουν τόσο πολύ οι τιμές τους προβληματίζομαι. Σε τέτοια χρήματα αγοράζω και full frame ή APS-C φωτογραφική. Με τον μπελά βέβαια του να κουβαλάω όσο πιο συχνά μπορώ δύο φωτογραφικές μαζί. Ή μπορεί να περιμένω να πέσουν οι τιμές τους σε ένα πιο λογικό επίπεδο (600-700€). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Craven Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, basileios είπε Παλικάρι μου καλό επειδή η γλώσσα μας και η προτάσεις μας έχουν εικόνα του τη λέμε το αρχικό σχόλιο ήταν άκυρο γιατί μιλάμε για ένα κινητό νέο. Πάμε παρακάτω και μετά γίνετε αναφορά σε ναυαρχίδες και λέει τα δικά του. Μην λέμε χαζά μην γράφεις άκυρα πράγματα σε προσβάλει στην σκέψη. Και για να στο κλείσω έχω ένα android. Κινητό . Και δεν έχω παντρευτεί καμία apple καμία εταιρία απλά το αρχικό μήνυμα ήταν ένα λάθος εγωιστικό μήνυμα. Δεν είμαι παλικάρι σου, είμαι 43. Αυτά τα παλικάρι μου ακούγονται το λιγότερο άκομψα. Εγώ γράφω άκυρα και ο άλλος εγωιστικό μήνυμα όταν ο μόνος που ανέφερε την λέξη "Apple" είσαι εσύ που θίχτηκες γιατί δεν αναφέρθηκε στην σύγκριση με τα κορυφαία πχ της Samsung. Μάλιστα... Θες πραγματικά "εγωιστικό" (όπως θα το έβλεπε μόνο ένα fanboy) μήνυμα; Πάρε ένα.. εδώ και πολλά χρόνια η Apple ΔΕΝ έχει ναυαρχίδα που να συγκρίνεται με τα κορυφαία των άλλων εταιρειών όσο και αν χτυπιέστε. Πως σου φαίνεται αυτό; Με το ζόρι κάτι επειδή το έχεις εσύ φτιαγμένο κάπως στο μυαλό σου, δεν μπορεί να γίνει. Η μόνη σύγκριση είναι στις πωλήσεις και στις τιμές και κακώς για αυτό το λόγο και οι ίδιες οι εταιρείες κάνουν μόνες τους συγκρίσεις των προϊόντων τους με τα προϊόντα της Apple και τροφοδοτούν αυτό το μύθευμα (επειδή είδα την παρουσίαση live και το έκανε συνεχώς και η honor). Έχεις μπερδέψει εντελώς την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ σύγκριση με τις πωλήσεις. Τα midrange λοιπόν πουλάνε περισσότερο και από τα Iphone.. άρα; να τα ορίσουμε αυτά σαν ναυαρχίδες; Τα "έχω android" τα ακούω βερεσέ.. και εγώ είχα iphone ένα φεγγάρι, αυτό τι σημαίνει πως πρέπει να μαλώσω με την λογική ή ότι ο λόγος μου αποκτά ξαφνικά βαρύτητα ότι και αν πω; Το ίδιο ισχύει και για το "από πότε είμαι εδώ".. ωραία και εγώ είμαι 2 χρόνια πριν από εσένα.. μήπως ξαφνικά εγώ είμαι σοφότερος για αυτό το λόγο; Αν μετά έρθει κάποιος που είναι από το 2001 τότε θα έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία ο λόγος του; Τι το αναφέρεις; Να σοβαρευτούμε λίγο ρε παιδιά.. ψαρώνει και ο φίλος και σου ζητάει και συγνώμη που του λες να διαβάσει τι έγραψαν και τι απάντησες.. Τι σου έγραψαν και το λες και το ξαναλες έτσι. Δεν σου ανέφεραν την apple; είπαν "απο τα Κινέζικα.." και δεν ανέφεραν και απο τα Αμερικάνικα; Γιατί εγώ που το διαβάζω το μήνυμα δεν βλέπω τα κόμπλεξ και τις κακές απαντήσεις που βλέπεις εσύ στο μυαλό σου. Θα πρέπει επιτέλους κάποιοι να καταλάβετε πως ο επιτηδευμένος λόγος και οι φανταζί κουβέντες αλλά και ο χρόνος σε αυτό το forum δεν κάνουν λιγότερο ανούσια τα σχόλια σας. Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση ένας που θα πάρει πχ το S21 Ultra ή το M11 Ultra ή άλλη παρόμοια ναυαρχίδα να έχει την ίδια ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ αξία με έναν που θα δώσει τα ίδια ή και περισσότερα λεφτά για να πάρει το αντίστοιχο ακριβότερο Iphone όπως και δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση όλοι οι άλλοι να έχουν την ίδια άποψη με εσένα.. Αυτό και αν είναι εγωιστικό! Δεν είμαστε στο 2007 ούτε στο 2010. Να σαι καλά και πάμε παρακάτω γιατί κούρασε κάθε φορά σε κάθε θέμα ένα ποσοστό των μηνυμάτων να είναι για την Apple (είτε θετικά είτε αρνητικά)... το θέμα αφορά την Honor όχι την Apple Στην τελική όσο έναν iphone χρήστη δεν τον νοιάζουν τα android κινητά, το ίδιο συμβαίνει και ανάποδα. Γιατί έχεις την απαίτηση οι άλλοι να έχουν στο μυαλό τους την Apple επειδή την έχεις εσύ; Ας μάθουμε να σεβόμαστε λίγο τα θέματα και τους αναγνώστες. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2021 από Craven Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 17 ώρες πριν, basileios είπε Πραγματικά με τα λόγια σου έπρεπε να είχε κλείσει όλο το άρθρο. Ένταξη με το έλεγαν ότι υπάρχουν σοβαρές εμμονές αλλά δεν το πίστευα. Διάβασα τα σχόλια και είπα στο δικό σου κάτσε να το ρωτήσω .εσύ έχεις ολόκληρη επιχειρηματολογία . Πραγματικά Respect. Πες μου σε παρακαλώ ποια τεχνολογία έφερε η Apple στα iPhones τα τελευταία 5 χρόνια που δεν υπήρχε ήδη στο Android 2 με 3 χρόνια ή περισσότερα. Τις οθόνες Amoled; Το frame rate πάνω από 60Hz; Τις διπλές - τριπλές κάμερες; Το 5G; Τους αισθητήρες TOS; Τα μεγάλα μεγέθους pixels στους αισθητήρες της κάμερας; Τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος κάτω από την oθόνη; Πες μου σε παρακαλώ τι για να ξέρω και εγώ. Γιατί για μένα ναυαρχίδα είναι ένα smartphone που ενσωματώνει την αιχμή της παρούσης τεχνολογίας με την καλύτερη υλοποίηση. Εάν για σένα ναυαρχίδα smarthpone είναι κάτι που ενσωματώνει τεχνολογίες που οι άλλες εταιρίες τις δουλεύουν 2 και 3 χρόνια δικαίωμά σου, αλλά για αυτούς που δουλεύουν Android αυτού του είδους τα smarthpones είναι πλέον αντίκες στον κόσμο τις τεχνολογίας. Υπερεκτιμημένες ως επί το πλείστον. Και εάν είχα εμμονές δεν θα ξεχώριζα το SoC στο οποίο όντως η Apple είναι μπροστά από τις υλοποιήσεις των υπόλοιπων κατασκευαστών και προηγείται σταθερά. Τι να την κάνεις όμως πες μου σε παρακαλώ την καλύτερη απόδοση στα γραφικά π.χ. του επεξεργαστή όταν σου κόβει τα frames λόγο του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης στα 60Hz. Για αυτό δεν έχει ναυαρχίδα η Apple κατά την δική μου γνώμη. Από εκεί και πέρα όλες οι προσωπικές απόψεις είναι καθαρά υποκειμενικές, δεν είναι δόγματα, συζήτηση κάνουμε, άλλος συμφωνεί μαζί μου άλλος διαφωνεί. Δόξα τω Θεώ ακόμα δεν υπάρχει politically correct για τα συγκεκριμένα ζητήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Craven Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Για να επιστρέψουμε στο θέμα, δεν θα περίμενα κάτι που φέρνει μια τόσο καλή κάμερα (ΑΝ είναι τόσο καλή όσο λέει) λιγότερο από 1000 την σημερινή εποχή... αλλά 1500 ρε παιδιά (αν έρθει εδώ τόσο και όχι παραπάνω ή καλύτερα... ΑΝ έρθει γενικά)... κάπου έχει χαθεί η μπάλα. Προσωπικά κατά την παρουσίαση πριν δώσει τις τιμές στο μυαλό μου λόγω Honor έλεγα "γύρω στα 699 το μικρό, 899 το pro και 1099 με 1199 το pro+" και μου έπεσαν τα σαγόνια. Μιλάμε για Honor που βγήκα σαν η "φτηνή" θυγατρική της Huawei (σαν να λέμε Redmi για την Xiaomi). Κάπου ώπα δηλαδή Εδώ και χρόνια το σπορ "ναυαρχίδες" το έχω παρατήσει καθώς οι τιμές έχουν ξεφύγει, πάντα έλεγα όμως πως αν βγει κάτι με τρομερά καλή κάμερα τότε μετά απο κάποιους μήνες που θα έχει πέσει η τιμή, ίσως κάνω την υπέρβαση. Ακόμα όμως και να περιμένει κάποιος μήνες να πέσει η τιμή, αυτή θα πάει στην καλύτερη στο 1000ρικο δηλαδή. Κάποια στιγμή πρέπει να βάλουν φρένο οι εταιρείες στην άνοδο των τιμών δεν γίνεται κάθε χρόνο το τοπ μοντέλο να έχει 100-200 ευρώ παραπάνω από την προηγούμενη χρονιά. Σε 2-3 χρόνια δηλαδή τα αντίστοιχα "pro+" των εταιρειών θα έχουν 2000 και τα απλά pro 1500?.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konandrio Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Παίζει να συνεχίζει καμία κρυφοσυνεργασία από πίσω με huawei; Δύσκολο ; Έχει άραγε irda το συγκεκριμένο; Δεν έβγαλα άκρη με ψάξιμο. Καλό είναι να βγαίνουν ναυαρχίδες αλλά κάθε χρόνο να ταβανιάζει στα +200 +300 ευρώ έχω αρχίσει να ανησυχώ. 'Έλεος με τα iphone.🤬 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorddeimos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 https://www.phonearena.com/news/best-selling-phones-q1-2021_id132273 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Craven Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, lorddeimos είπε https://www.phonearena.com/news/best-selling-phones-q1-2021_id132273 Μάλλον ταιριάζει και σε εσένα αυτό που είχα γράψει πιο πάνω γιατί προφανώς υπάρχει γενικευμένο θέμα αντίληψης εδώ... Αναφορά σε κείμενο Έχεις μπερδέψει εντελώς την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ σύγκριση με τις πωλήσεις Άρα σύμφωνα με την τρομερή λογική σου.. το redmi 9A είναι ανώτερο από το M11 ultra της ίδιας στην ουσία εταιρείας και προφανώς πρόκειται για κάποια ανώτερη "ναυαρχίδα" απλά γιατί έχει περισσότερες πωλήσεις. Εδώ η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά ρε παίδες πραγματικά... Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2021 από Craven Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα