Προς το περιεχόμενο

Με τη μαγεία της εικόνας IMAX έρχονται τα Magic 3 και Magic 3 Pro της Honor

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Macosj είπε

Με το galaxy λόγω S pen μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερα από τα άλλα δύο. Στο iPhone δεν έχει ούτε *50 ζουμ, στο iPhone δεν μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές εκτός store  και άλλα πολλά που δηλώνουν τις διαφορές αυτών των τριών. Ανάμεσα σε αυτά το galaxy είναι πολύ καλύτερο με τεράστια διαφορά. Τώρα κάποιος που παίρνει κινητό για κάνα ινστα και τέτοια πάει σε iPhone γιατί νομίζει ότι έγινε ο νέος Μπιλ και ας τρώει μακαρόνι να βγάλει τον μήνα 

Υπάρχουν 2 σωστά λειτουργικά στην αγορά. Android και iOS. Ή παίρνεις pixel για να έχεις την σωστή και ασφαλή εμπειρία Android ή iPhone μην ακούω για XIAOMI και άλλες ωραίες εταιρείες που ένας θεός ξέρει τι τρέχει πίσω από το λειτουργικό και πόσο εκτεθειμένος μπορείς να βρεθείς ξαφνικά. Όλα τα αλλά Android είναι ένα καλό σύνολο hardware και τίποτα άλλο. Αν θέλεις ασφάλεια και υποστήριξη μόνο αυτές οι δυο επιλογές υπάρχουν. Τα iPhone νομίζω δεν είναι μόνο για Instagram. Και στα iPhone αν θέλεις μπορείς να βάλεις εφαρμογές εκτός AppStore. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν για να μην χαλάσουν την κορυφαία για εμένα ασφάλεια που σου παρέχει το συγκεκριμένο λειτουργικό. Το spen ναι ΗΤΑΝ κάτι ξεχωριστό όσο ΗΤΑΝ εσωτερικό. Αν κατάλαβες πάει πλέον. Έγινε εξωτερικό με τον τερματισμό της σειράς note. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

25 λεπτά πριν, Xviper13 είπε

Υπάρχουν 2 σωστά λειτουργικά στην αγορά. Android και iOS. Ή παίρνεις pixel για να έχεις την σωστή και ασφαλή εμπειρία Android ή iPhone μην ακούω για XIAOMI και άλλες ωραίες εταιρείες που ένας θεός ξέρει τι τρέχει πίσω από το λειτουργικό και πόσο εκτεθειμένος μπορείς να βρεθείς ξαφνικά. Όλα τα αλλά Android είναι ένα καλό σύνολο hardware και τίποτα άλλο. Αν θέλεις ασφάλεια και υποστήριξη μόνο αυτές οι δυο επιλογές υπάρχουν. Τα iPhone νομίζω δεν είναι μόνο για Instagram. Και στα iPhone αν θέλεις μπορείς να βάλεις εφαρμογές εκτός AppStore. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν για να μην χαλάσουν την κορυφαία για εμένα ασφάλεια που σου παρέχει το συγκεκριμένο λειτουργικό. Το spen ναι ΗΤΑΝ κάτι ξεχωριστό όσο ΗΤΑΝ εσωτερικό. Αν κατάλαβες πάει πλέον. Έγινε εξωτερικό με τον τερματισμό της σειράς note. 

Αυτή η καραμέλα με τα pixel. Το λογισμικό της Samsung είναι καλύτερο, και μιλαω για την έκδοση 3.0. Από την εποχή που τελείωσε η huawai που ήταν ξεκάθαρα ότι καλύτερο σε Android η Samsung έχει ανέβει πολλά επίπεδα, από κάτι σάπια note 9 που έβγαζε τώρα τα κινητά της είναι πολύ μπροστά. Έχω περάσει από όλες τις εταιρίες, η Samsung τα δίνει όλα, ειδικά το S pen δεν υπάρχει πουθενά αλλού και αποτελεί βασικό εργαλείο, ιδίως για άμεση μετάφραση κειμένου. Δεν θα πούμε τώρα για το τι μπορείς να κάνεις στο ios, πρώτα κάνε αν μπορείς 30 αντιγραφές κειμένων ταυτόχρονα και μετά 30 επικολλήσεις, και μετά έλα να μου πεις για παραγωγικότητα. Ναι τα iPhone πολύ καλά είναι, αλλά πέρα από σοσιαλ δεν κάνουν τίποτα άλλο καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο 

Πολύ δυνατό και ολοκληρωμένο κινητό! Η Honor όσο ήταν sub-brand της huawei ήταν πολύ αξιόπιστη εταιρία τόσο σε hardware όσο και σε software. Ελπίζω να συνεχίσει να είναι το ίδιο αξιόπιστη. Το κινητό είναι ναυαρχίδα, οπότε και οι τιμές είναι τιμές ναυαρχίδας. Αν σε μερικούς μήνες πέσουν στο 500αρικο, θα είναι σούπερ επιλογή. 

Κάτοχος honor 20 pro, μακράν η καλύτερη αγορά που έκανα, αν το Magik είναι όσο κσλο φαίνεται θα το τσιμπήσω αφού πέσει η τιμή και διαβάσω κάνα review. 

Ελπίζω η honor να πάρει τη θέσει που είχε η Huawei πριν 2 χρόνια. 

Όσο περισσότερος ανταγωνισμός τόσο καλύτερα για μας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...