Προς το περιεχόμενο

Με τη μαγεία της εικόνας IMAX έρχονται τα Magic 3 και Magic 3 Pro της Honor

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

24 minutes ago, Xviper13 said:

Όταν όμως κάποιος έχει ένα iPhone 6 το μόνο που θα χρειαστεί να κάνει είναι να αλλάξει την μπαταρία και το κινητό θα του βγάλει αλλά δυο χρόνια με αξιοπρεπή λειτουργία.

Εγώ πάλι άνοιξα πριν κάνα μήνα το ΜΧ4 Pro που έχω στην ντουλάπα και αν εξαιρέσεις την μπαταρία του προφανώς μια χαρά αξιοπρεπή λειτουργία έχει. 

Αν θυμάμαι καλά ίδια περίοδο περίπου με το iPhone 6 πρέπει να βγήκε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1 ώρα πριν, Xviper13 είπε

Κάποτε έκραζαν όλοι την apple για τις τιμές της. Ειλικρινά για πιο λόγο να επιλέξω ένα από τα τελευταία high end android και να μην πάρω το περσινό iPhone 12 Pro Max που έχει σχεδόν την ίδια τιμή με όλα τα νέα Android; Είναι τούμπανο σε όλα τα χαρακτηριστικά και αν αποφασίσω να το κρατήσω 4 χρόνια δεν θα κάνει πίσω πουθενά και θα έχω και υποστήριξη. Δεν ήμουν ποτέ fun της apple. Είχα Android κινητό από τότε που πρωτοεμφανίστηκε το λειτουργικό μέχρι και πριν 6 μήνες. Αλλά δυστυχώς το μόνο που κατάφεραν τα Android είναι να φτάσουν την apple στις τιμές. 

Μόνο που δε βρίσκεις Apple κάτω από 700-800 €, ενώ Android δεκάδες και εξαιρετικής ποιότητας.

1 ώρα πριν, Nspider είπε

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά το s2 με το iPhone 6 έχουν κάτι χρόνια διαφορά μεταξύ τους, και για καλύτερα αποτελέσματα θα μπορούσες να συγκρίνεις το iPhone με ένα Sony Ericsson

Οκ συγνώμη. Πάρε ένα iPhone 5 και ένα galaxy S3 που κυκλοφόρησαν την ίδια χρόνια. Και τα 2 να έχουν την ίδια μπαταρία. Γέμισε την εσωτερική μνήμη και των δυο με διάφορες εφαρμογές σε ποσοστό πάνω από το 90% και προσπάθησε να ανοίξεις κανένα game, κανένα browser κλπ κλπ στο κάθε ένα και ξανά επιστρέφουμε στο θέμα. 

3 λεπτά πριν, Xviper13 είπε

Οκ συγνώμη. Πάρε ένα iPhone 5 και ένα galaxy S3 που κυκλοφόρησαν την ίδια χρόνια. Και τα 2 να έχουν την ίδια μπαταρία. Γέμισε την εσωτερική μνήμη και των δυο με διάφορες εφαρμογές σε ποσοστό πάνω από το 90% και προσπάθησε να ανοίξεις κανένα game, κανένα browser κλπ κλπ στο κάθε ένα και ξανά επιστρέφουμε στο θέμα. 

Τα iphones πράγματι έχουν καλύτερη αντοχή στον χρόνο και ανάλογα την περίπτωση θα πάρουν και Updates πιο πολλά χρόνια, στην πράξη όμως ποιος σήμερα κρατάει τηλέφωνο πάνω από 2 χρόνια??? Σχεδόν κανένας, δες και έξω εδώ στην Ελλάδα πόσοι κυκλοφορούν με Iphone 6s-7 κλπ??? Σχεδόν κανένας όλοι 11αρια και 12αρια έχουν που θα αλλαχτούν με το 13 σε λίγους μήνες. Προφανώς αν κάποιος έχει σκοπό να πάρει τηλέφωνο και να το κρατήσει 4-5 χρόνια είναι σαφώς καλύτερη περίπτωση να πάρει Iphone. Να προσθέσουμε πλέον ότι σχεδόν όλα τα καλά τηλέφωνα Android παίρνουν Updates και δουλευουν αξιοπρεπέστατα για τουλάχιστο 2,5-3 χρόνια.

• Confused 1

2 ώρες πριν, ~mxls~ είπε

Γιατί μπορεί να τη προτιμάει ως brand, γιατί έχει καλύτερο προϊον για τα δικά του κριτήρια κτλ

Έγραψα: "Γιατί να πάρω", όχι "Γιατί να πάρει κάποιος"... μίλησα για μένα, όχι για άλλους. Αλλά μιας και το ανέφερες,

αυτός που έπαιρνε το καλύτερο της Honor με 500€, τώρα θα πάει στα 800€ και 1000€; Τι πιστεύεις;

2 ώρες πριν, NickTG είπε

Από πότε η μεταπωλητική αξία είναι το κύριο κριτήριο αγοράς κινητού? 

Αν σε επηρεάζει τόσο ίσως θα έπρεπε να κοιτάς φθηνότερα κινητά. 

Επίσης το iPhone τελευταία φορά που κοίταξα έχει άλλο λειτουργικό. Για πολλούς αυτό αρκεί ώστε να μην το προτιμήσουν. 

Εγώ δε την κοιτάω, μην αγχώνεσαι για μένα... Δεν έχω βάλει ποτέ αγγελία για πώληση κινητού αν ψάξεις. Το πετάω κατευθείαν (στην ανακύκλωση).

Αλλά, από όλες τις αγγελίες αν δεις οι μισές είναι για Iphone και το άλλο 40% για Samsung... Μάλλον αυτούς τους ενδιαφέρει... λέω εγώ τώρα...

2 ώρες πριν, alexioannou είπε

Σε θέμα της honor κλαίει ένας iphonakias......

Δεν υπάρχει σύγκριση android με apple σε κανένα επίπεδο.

Η apple είναι πάντα 2 χρόνια πίσω ...

*Βέβαια μόλις η honor ξεπεράσει την apple,η δεύτερη θα βγάλει το δυνατο της χαρτι........

Το αμερικανικό κράτος.........

😂🤣😅😂🤣😅😂🤣😅

Επειδή έχω 2 τηλέφωνα στην κατοχή μου και τα χρησιμοποιώ καθημερινά,  καλό Android (Xiaomi Mi10) και Iphone (12 mini) δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό που γράφεις, κάπου είναι καλύτερο το ένα κάπου το άλλο. Το μόνο που θα πω ότι αν πιάσεις και δουλέψεις καιρό ένα σύγχρονο Iphone δύσκολα ξαναεπιστρέφεις σε Android.

9 λεπτά πριν, mohic4n είπε

Έγραψα: "Γιατί να πάρω", όχι "Γιατί να πάρει κάποιος"... μίλησα για μένα, όχι για άλλους. Αλλά μιας και το ανέφερες,

αυτός που έπαιρνε το καλύτερο της Honor με 500€, τώρα θα πάει στα 800€ και 1000€; Τι πιστεύεις;

Εγώ δε την κοιτάω, μην αγχώνεσαι για μένα... Δεν έχω βάλει ποτέ αγγελία για πώληση κινητού αν ψάξεις. Το πετάω κατευθείαν (στην ανακύκλωση).

Αλλά, από όλες τις αγγελίες αν δεις οι μισές είναι για Iphone και το άλλο 40% για Samsung... Μάλλον αυτούς τους ενδιαφέρει... λέω εγώ τώρα...

Πολύς κόσμος αγοράζει το νέο Samsung, Iphone κλπ. το κρατάει 1 χρόνο και στην συνέχεια το πουλάει για να πάρει το νέο μοντέλο, οπότε προφανώς πολύς κόσμος εκει έξω ενδιαφέρεται για την μεταπωλητική αξία, είναι σημαντικό κριτήριο αγοράς τηλεφώνου για αρκετό κόσμο. 

3 ώρες πριν, Xviper13 είπε

Κάποτε έκραζαν όλοι την apple για τις τιμές της. Ειλικρινά για πιο λόγο να επιλέξω ένα από τα τελευταία high end android και να μην πάρω το περσινό iPhone 12 Pro Max που έχει σχεδόν την ίδια τιμή με όλα τα νέα Android; Είναι τούμπανο σε όλα τα χαρακτηριστικά και αν αποφασίσω να το κρατήσω 4 χρόνια δεν θα κάνει πίσω πουθενά και θα έχω και υποστήριξη. Δεν ήμουν ποτέ fun της apple. Είχα Android κινητό από τότε που πρωτοεμφανίστηκε το λειτουργικό μέχρι και πριν 6 μήνες. Αλλά δυστυχώς το μόνο που κατάφεραν τα Android είναι να φτάσουν την apple στις τιμές. 

mate 20 pro ,

από android 9 σε 10 και παίρνει ακόμα ενημερώσεις ασφαλείας, θα πάρει και τη "11" με το harmony os και ενημερώσεις ασφαλείας και άλλο. Τι άλλο θες ακριβώς από android μεριά; υπάρχει κανόνας που λέει android 100€ iphone 1.000;

13 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Επειδή έχω 2 τηλέφωνα στην κατοχή μου και τα χρησιμοποιώ καθημερινά,  καλό Android (Xiaomi Mi10) και Iphone (12 mini) δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό που γράφεις, κάπου είναι καλύτερο το ένα κάπου το άλλο. Το μόνο που θα πω ότι αν πιάσεις και δουλέψεις καιρό ένα σύγχρονο Iphone δύσκολα ξαναεπιστρέφεις σε Android.

Πολύς κόσμος αγοράζει το νέο Samsung, Iphone κλπ. το κρατάει 1 χρόνο και στην συνέχεια το πουλάει για να πάρει το νέο μοντέλο, οπότε προφανώς πολύς κόσμος εκει έξω ενδιαφέρεται για την μεταπωλητική αξία, είναι σημαντικό κριτήριο αγοράς τηλεφώνου για αρκετό κόσμο. 

Τα καινούργια κινητά δε βγαίνουν με τιμές για μεταπώληση σε 1 χρόνο. Βγαίνουν για αυτούς που έχουν καιρό να πάρουν συσκευή. Τα υπόλοιπα είναι υπερκαταναλωτισμός δικός μας

Ποια η διαφορα αυτων των τριων?

Galaxy S21 Ultra 5G

iPhone 12 Pro

Xiaomi Mi 11 Ultra

Υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κανεις με καποιο απο τα τρια?

33 λεπτά πριν, hellghan είπε

mate 20 pro ,

από android 9 σε 10 και παίρνει ακόμα ενημερώσεις ασφαλείας, θα πάρει και τη "11" με το harmony os και ενημερώσεις ασφαλείας και άλλο. Τι άλλο θες ακριβώς από android μεριά; υπάρχει κανόνας που λέει android 100€ iphone 1.000;

Τα καινούργια κινητά δε βγαίνουν με τιμές για μεταπώληση σε 1 χρόνο. Βγαίνουν για αυτούς που έχουν καιρό να πάρουν συσκευή. Τα υπόλοιπα είναι υπερκαταναλωτισμός δικός μας

Δεν διαφωνώ, το θέμα είναι ότι ζούμε σε μια καταναλωτική κοινωνία και μια μεγάλη μερίδα του κόσμου κάθε χρόνο αγοράζει νέο και ακριβό κινητό πουλώντας το παλιό, δες εδώ το τι θα γίνει με τις αγγελίες σε Iphone τον Σεπτέμβρη που θα βγει το Iphone 13. Αυτή την καταναλωτική μας μανία εκμεταλλεύονται οι εταιρίες για αυτό φτάσαμε να πουλάνε κινητά στα 1.500 ευρώ.

22 λεπτά πριν, intensobank είπε

Galaxy S21 Ultra 5G

iPhone 12 Pro

Xiaomi Mi 11 Ultra

Οχι, απλά ο καθένας έχει άλλες ανάγκες, άλλη αισθητική κλπ. και επιλέγει και ανάλογα συσκευή. Στην πράξη όποιο από αυτά που ανέφερες και αν πάρει κάποιος θα είναι Super για τα επόμενα 2-3 χρόνια τουλάχιστον.

• Like 1

3 ώρες πριν, mohic4n είπε

Θες να μου πεις μήπως ότι η Honor αγοράζει πιο ακριβά μήπως από τη Xiaomi, γιατί δεν είδα την τελευταία να φτάνει τις τιμές της στο Θεό... 

Γιατι η ναυαρχιδα της  xiaomi ειναι φθηνή;  Εκτος αν συγκρίνεις τα redmi και τα poco με τα νεα Honor Magic...

• Like 1

23 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Δεν διαφωνώ, το θέμα είναι ότι ζούμε σε μια καταναλωτική κοινωνία και μια μεγάλη μερίδα του κόσμου κάθε χρόνο αγοράζει νέο και ακριβό κινητό πουλώντας το παλιό, δες εδώ το τι θα γίνει με τις αγγελίες σε Iphone τον Σεπτέμβρη που θα βγει το Iphone 13. Αυτή την καταναλωτική μας μανία εκμεταλλεύονται οι εταιρίες για αυτό φτάσαμε να πουλάνε κινητά στα 1.500 ευρώ.

Οχι, απλά ο καθένας έχει άλλες ανάγκες, άλλη αισθητική κλπ. και επιλέγει και ανάλογα συσκευή. Στην πράξη όποιο από αυτά που ανέφερες και αν πάρει κάποιος θα είναι Super για τα επόμενα 2-3 χρόνια τουλάχιστον.

Εκμετάλλευση να ξέρεις γίνεται ποιο πολύ από ιδιώτες και μαγαζιά παρά από τις εταιρείες που βγάζουν τα τηλέφωνα. Το 12 είναι ίδια τιμή με το 11 τι άλλαξε στην τιμή για την Apple. Να πας να δώσεις σε μαγαζί το 11αρι να δεις τιμές να λιώσεις από τα γέλια 

1 ώρα πριν, Xviper13 είπε

Με τη μόνο διαφορά οτι στο samsung μπορεις να περασεις custom rom και να του δωσεις πάλι "ζωή" . Προσφατα έβαλα custom rom με android 11 σε παλιο android κινητο του 2016 και λειτουργει καλυτερα απο πριν. 

• Like 2

58 λεπτά πριν, intensobank είπε

Galaxy S21 Ultra 5G

iPhone 12 Pro

Xiaomi Mi 11 Ultra

Με το galaxy λόγω S pen μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερα από τα άλλα δύο. Στο iPhone δεν έχει ούτε *50 ζουμ, στο iPhone δεν μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές εκτός store  και άλλα πολλά που δηλώνουν τις διαφορές αυτών των τριών. Ανάμεσα σε αυτά το galaxy είναι πολύ καλύτερο με τεράστια διαφορά. Τώρα κάποιος που παίρνει κινητό για κάνα ινστα και τέτοια πάει σε iPhone γιατί νομίζει ότι έγινε ο νέος Μπιλ και ας τρώει μακαρόνι να βγάλει τον μήνα 

• Like 1

2 ώρες πριν, karamela693 είπε

Ακριβώς αυτό εννοούσα, αλλά, μάλλον δε το διάβασες όλο το νήμα από την αρχή...

Ποιος θα δώσει 600€ για ενα Honor μετά από δυο χρόνια που θα θέλει να το πουλήσει ο άλλος που το πήρε 1200€;

Ωραία τα android phones και με πολλές καινοτομίες αλλά τον επεξεργαστή της Apple σε επιδόσεις, GPU, διαχείριση μπαταρίας και σε επεξεργασία φωτογραφίας - βίντεο απλά αδυνατούν ακόμη να τον φτάσουν. Βλέπουμε την Qualcom να βγάζει κάτι άκυρα soc με προβλήματα με υπερθερμάνσεις κλπ ενώ ο Bionic A14 ακόμη είναι άπιαστος. (android κινητό έχω btw).

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...