Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο την μια αν κανεις ενα κοινο, εχεις προσβαση σε καθε εφαρμογη που χει αγορασει, απο την αλλη εχεις κοινο 5gb storage και μπερδευονται παργματα με τους συγχρονσιμους. ΜΕχρι στιγμης εχω ενα παλιο iphone (5s) ενα παλιο ipad (2017) και σημερα πηρα το νεο Ipad (2021). Ουτως η αλλως οι αλλες συσευες ειναι παλιες, και να θελω να χρησιμοποιησω εφαρμογες που θα αγορασω δε θα δουλευουν σε αυτες. Εδω στο ipad που το ειχα στην Ios10 οτι και να θελα να εγκαταστησω ζηταγε ios 11 Και 12 minimum. Απλα το κραταγα στην 10 γιατι εχω jailbreak καθως ηθελα κατι tweaks και εφαρμογες σα το Kodi που δεν υπαρχουν μεσα απο appstore.

Εν ολιγοις λεω να κανω νεο account, απλα ρωταω μηπως υπαρχει καποια σκεψη που δεν εκανα σωστα και υπαρχει λογος να ειναι κοινο το account με αυτο απο το παλιο Ipad

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, therock said:

απο την μια αν κανεις ενα κοινο, εχεις προσβαση σε καθε εφαρμογη που χει αγορασει, απο την αλλη εχεις κοινο 5gb storage και μπερδευονται παργματα με τους συγχρονσιμους. ΜΕχρι στιγμης εχω ενα παλιο iphone (5s) ενα παλιο ipad (2017) και σημερα πηρα το νεο Ipad (2021). Ουτως η αλλως οι αλλες συσευες ειναι παλιες, και να θελω να χρησιμοποιησω εφαρμογες που θα αγορασω δε θα δουλευουν σε αυτες. Εδω στο ipad που το ειχα στην Ios10 οτι και να θελα να εγκαταστησω ζηταγε ios 11 Και 12 minimum. Απλα το κραταγα στην 10 γιατι εχω jailbreak καθως ηθελα κατι tweaks και εφαρμογες σα το Kodi που δεν υπαρχουν μεσα απο appstore.

Εν ολιγοις λεω να κανω νεο account, απλα ρωταω μηπως υπαρχει καποια σκεψη που δεν εκανα σωστα και υπαρχει λογος να ειναι κοινο το account με αυτο απο το παλιο Ipad

Αν είναι να μην χρησιμοποιείς τις παλιές συσκευές, πέτα απ' το iCloud τα backups τους για να εξοικονομήσεις χώρο και κράτα τον υπάρχων λογαριασμό ώστε να έχεις και όλες τις εφαρμογές που έχεις (αν έχεις) ήδη αγοράσει.

Αν τα 5gb δεν σου φτάνουν (π.χ. αν θέλεις να ανοίξεις το iCloud Photos) μπορείς να δίνεις το ευτελές πόσο του ενός ευρώ/μήνα και να έχεις 50gb.

Δεν βλέπω λόγο να κάνεις νέο λογαριασμό και να μεταφέρεις contacts (αν έχεις), keychain κλπ στον νέο. 

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...