Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση, ας υποθέσουμε οτι κάποιος δεν θέλει να μπει στην διαδικασία να ξανα φτιαξει το σπίτι και το πουλαει, θα υπαρχει η δυνατότητα ο νεος αγοραστής να παρει την επιδότηση. Εχετε ακούσει κατι;

Δημοσ.

Νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι η επιδότηση και γενικότερα οποιαδήποτε ευνοϊκή εγκύκλιος ισχύει μόνο για εκείνον που επλήγει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Γιατί εκείνος είναι που χρειάζεται την ενίσχυση και όχι κάποιος τρίτος που θα θελήσει να εκμεταλλευτεί (έστω και καλοπροαίρετα).

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αρα να το πουλήσει χάνεται η επιδότηση

δε το λέω σίγουρα αλλά μάλλον το ριψοκινδυνεύει αρκετά.

η απόφαση πάντως που θέλει να πάρει είναι πολύ σοβαρή. πρώτα αρκετό ψάξιμο με άνθρωπο που γνωρίζει τη νομοθεσία ΚΑΛΑ.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αρα να το πουλήσει χάνεται η επιδότηση

Θα ήταν παράλογο να πουλήσω ένα καμένο σπίτι και ο αγοραστής να πάρει και επιδότηση για να φτιάξει καινούργιο σπίτι!!!!! 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Θα ήταν παράλογο να πουλήσω ένα καμένο σπίτι και ο αγοραστής να πάρει και επιδότηση για να φτιάξει καινούργιο σπίτι!!!!! 

Εγω δρν βλέπω κάτι παράλογο

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Εγω δρν βλέπω κάτι παράλογο

Άρα όλοι να πάμε να αγοράσουμε για ένα κομμάτι ψωμί τα καμένα σπίτια και σαν έξυπνοι να πάρουμε και ζεστά 150.000€ για να φτιάξουμε το σπίτι των ονείρων μας.... 

Ναι πιο λογικό μου ακούγεται... 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

Νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι η επιδότηση και γενικότερα οποιαδήποτε ευνοϊκή εγκύκλιος ισχύει μόνο για εκείνον που επλήγει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Γιατί εκείνος είναι που χρειάζεται την ενίσχυση και όχι κάποιος τρίτος που θα θελήσει να εκμεταλλευτεί (έστω και καλοπροαίρετα).

Δεν είναι λογική αυτό (όχι ότι πολλά πράγματα έχουν λογική στην ελλαδα). Αυτός που του αγοράζει το καμμένο σπίτι στην ουσία - εάν γίνεται - θα του προεξοφλουσε σε όρους παρούσας αξίας ότι οφέλη θα είχε στο μέλλον ο ιδιοκτήτης.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, nikwolf είπε

Ξέρεις πόσοι θέλουν την επιδότηση στην τσέπη??  Ούτε σπίτια ούτε τίποτα

Δεν είναι τόσο απλό, δεν θα πιστωθουν σε λογαριασμό θα είναι μέσω δανείου και κανένα δάνειο δεν πάει απευθείας στην τσέπη του πληγέντα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Καθόλου παράλογο δε θα ήταν. Μια τέτοια επιλογή έπρεπε να είναι αυτονόητη. Δε θα το πουλούσες στην αξία ενός καμμένου σπιτιού, αλλά μέσα στη τιμή θα υπήρχαν σε όρους παρούσας αξίας, με ότι προεξοφλητικό επιτότκιο θεωρείται κοινά αποδεκτό και από τους 2, όλα τις μελλοντικά ΠΙΘΑΝΑ (και άρα με σημαντικό premium) οφέλη του αγοραστή.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Ακόμα δεν εχει γίνει καταγραφή και εσέις λετε για λεφτά και επιδοτήσεις....................

Αφού το μυαλό του Έλληνα είναι στις αρπαχτές... 

• Like 3
Δημοσ.

Μου θυμίζει τις αγγελίες για ταμπλετ δω μέσα μόλις μοιράστηκαν τα vouchers των 200€...

Btw, δεν πρόκειται να πάρεις τίποτα γιατί δεν είσαι ιδιοκτήτης στην εν λόγο περίοδο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikwolf είπε

Ξέρεις πόσοι θέλουν την επιδότηση στην τσέπη??  Ούτε σπίτια ούτε τίποτα

Καλά αυτό που λες δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να υπάρξει επιδότηση, γιατί τα ίδια άκουγα από ορισμένους και για επιδοτήσεις σε άλλα θέματα. Η επιδότηση θα πρέπει να καταβάλλεται με την μορφή δόσεων η απευθείας στον εκάστοτε επαγγελματία που έχει συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη για τις επισκευές. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...