NikosKallithea Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Μια ερωτηση, ας υποθέσουμε οτι κάποιος δεν θέλει να μπει στην διαδικασία να ξανα φτιαξει το σπίτι και το πουλαει, θα υπαρχει η δυνατότητα ο νεος αγοραστής να παρει την επιδότηση. Εχετε ακούσει κατι;
greekfragma Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι η επιδότηση και γενικότερα οποιαδήποτε ευνοϊκή εγκύκλιος ισχύει μόνο για εκείνον που επλήγει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Γιατί εκείνος είναι που χρειάζεται την ενίσχυση και όχι κάποιος τρίτος που θα θελήσει να εκμεταλλευτεί (έστω και καλοπροαίρετα).
NikosKallithea Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Αρα να το πουλήσει χάνεται η επιδότηση
greekfragma Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αρα να το πουλήσει χάνεται η επιδότηση δε το λέω σίγουρα αλλά μάλλον το ριψοκινδυνεύει αρκετά. η απόφαση πάντως που θέλει να πάρει είναι πολύ σοβαρή. πρώτα αρκετό ψάξιμο με άνθρωπο που γνωρίζει τη νομοθεσία ΚΑΛΑ.
andreas1gr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 47 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αρα να το πουλήσει χάνεται η επιδότηση Θα ήταν παράλογο να πουλήσω ένα καμένο σπίτι και ο αγοραστής να πάρει και επιδότηση για να φτιάξει καινούργιο σπίτι!!!!! 3 1
NikosKallithea Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Θα ήταν παράλογο να πουλήσω ένα καμένο σπίτι και ο αγοραστής να πάρει και επιδότηση για να φτιάξει καινούργιο σπίτι!!!!! Εγω δρν βλέπω κάτι παράλογο
dbrillis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δεν βλέπεις κατι παράλογο ίσως γιατί σε τυφλώνει το προσωπικό σου συμφέρον. 6 1
andreas1gr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εγω δρν βλέπω κάτι παράλογο Άρα όλοι να πάμε να αγοράσουμε για ένα κομμάτι ψωμί τα καμένα σπίτια και σαν έξυπνοι να πάρουμε και ζεστά 150.000€ για να φτιάξουμε το σπίτι των ονείρων μας.... Ναι πιο λογικό μου ακούγεται... 1
DrLo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, greekfragma είπε Νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι η επιδότηση και γενικότερα οποιαδήποτε ευνοϊκή εγκύκλιος ισχύει μόνο για εκείνον που επλήγει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Γιατί εκείνος είναι που χρειάζεται την ενίσχυση και όχι κάποιος τρίτος που θα θελήσει να εκμεταλλευτεί (έστω και καλοπροαίρετα). Δεν είναι λογική αυτό (όχι ότι πολλά πράγματα έχουν λογική στην ελλαδα). Αυτός που του αγοράζει το καμμένο σπίτι στην ουσία - εάν γίνεται - θα του προεξοφλουσε σε όρους παρούσας αξίας ότι οφέλη θα είχε στο μέλλον ο ιδιοκτήτης. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2021 από DrLo
Morosana Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 28 λεπτά πριν, nikwolf είπε Ξέρεις πόσοι θέλουν την επιδότηση στην τσέπη?? Ούτε σπίτια ούτε τίποτα Δεν είναι τόσο απλό, δεν θα πιστωθουν σε λογαριασμό θα είναι μέσω δανείου και κανένα δάνειο δεν πάει απευθείας στην τσέπη του πληγέντα.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Ακόμα δεν εχει γίνει καταγραφή και εσέις λετε για λεφτά και επιδοτήσεις.................... 1 1
DrLo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Θα ήταν παράλογο να πουλήσω ένα καμένο σπίτι και ο αγοραστής να πάρει και επιδότηση για να φτιάξει καινούργιο σπίτι!!!!! Καθόλου παράλογο δε θα ήταν. Μια τέτοια επιλογή έπρεπε να είναι αυτονόητη. Δε θα το πουλούσες στην αξία ενός καμμένου σπιτιού, αλλά μέσα στη τιμή θα υπήρχαν σε όρους παρούσας αξίας, με ότι προεξοφλητικό επιτότκιο θεωρείται κοινά αποδεκτό και από τους 2, όλα τις μελλοντικά ΠΙΘΑΝΑ (και άρα με σημαντικό premium) οφέλη του αγοραστή. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2021 από DrLo
andreas1gr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Ακόμα δεν εχει γίνει καταγραφή και εσέις λετε για λεφτά και επιδοτήσεις.................... Αφού το μυαλό του Έλληνα είναι στις αρπαχτές... 3
spectaculator Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Μου θυμίζει τις αγγελίες για ταμπλετ δω μέσα μόλις μοιράστηκαν τα vouchers των 200€... Btw, δεν πρόκειται να πάρεις τίποτα γιατί δεν είσαι ιδιοκτήτης στην εν λόγο περίοδο.
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, nikwolf είπε Ξέρεις πόσοι θέλουν την επιδότηση στην τσέπη?? Ούτε σπίτια ούτε τίποτα Καλά αυτό που λες δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να υπάρξει επιδότηση, γιατί τα ίδια άκουγα από ορισμένους και για επιδοτήσεις σε άλλα θέματα. Η επιδότηση θα πρέπει να καταβάλλεται με την μορφή δόσεων η απευθείας στον εκάστοτε επαγγελματία που έχει συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη για τις επισκευές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις