Προς το περιεχόμενο

Μέρος για σκραμπς/ιατρικές μπλούζες;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όλοι φοράνε κάτι ωραία γαλάζια που δεν θέλουν σίδερο και έχω μείνει με κάτι μαλακισμένα που δεν με τρελαίνει και η ποιότητα. Έχετε κάποιο μαγαζί να προτείνετε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου παρατηρώ κάνεις συχνά - πυκνά ερωτήσεις που άνετα απαντιούνται αν έχεις έστω έναν μικρό κύκλο 2-3 συμφοιτητών-φίλων. Δεν έχεις κανέναν που να μπορείς να ρωτάς αυτά τα πράγματα; Το λέω από την άποψη ότι είναι πολύ πιο εύκολο αυτό απ'το να ρωτάς σε ένα φόρουμ. Στο τέλος θα μας ρωτάς που είναι η αίθουσα τάδε του τάδε μαθήματος της σχολής σου. Κάνε έναν κύκλο και ανοίξου, οι σχολές μόνες τους - χωρίς παρέα - δε βγαίνουν, ή μάλλον δε βγαίνουν ευχάριστα.

• Like 2
  • Thanks 1

Αν δεν ήταν ο covid και είχα κοινωνικοποιηθεί θα μπορούσα να έχω κύκλο.  Αλλά δεν μπορώ να ενοχλώ τους 2 καημένους που ανταλλάξαμε 5 κουβέντες στα σοσιαλ. Ούτως η αλλως μαγαζιά μεσκραμπς ξερω γτ ως οδοντίατρος πήρα πολλά, απλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα.

42 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

thanks φαίνονται πολύ ωραία. Μια ερώτηση, βλέπω ότι οι περισσότερες πιο "ακριβές" ρόμπες/σκραμπς δεν έχουν βαμβάκι αλλά κυρίως πολυεστέρα. Είναι καλό για το δέρμα αυτό και για τυχόν οσμές; Αν ξέρεις βέβαια.

51 λεπτά πριν, daredevil92 είπε

thanks φαίνονται πολύ ωραία. Μια ερώτηση, βλέπω ότι οι περισσότερες πιο "ακριβές" ρόμπες/σκραμπς δεν έχουν βαμβάκι αλλά κυρίως πολυεστέρα. Είναι καλό για το δέρμα αυτό και για τυχόν οσμές; Αν ξέρεις βέβαια.

Δεν έχω κάποιο θέμα, αλλά και από κανέναν συνάδελφο δεν έχω ακούσει κάτι. 

Γενικά είναι πανάκριβα τα συγκεκριμένα, αλλά έχουν διαφορά με ένα σετ του 20€ πάνω/κάτω, ακόμη και στην όψη. 

Μπορείς να παρατηρήσεις στις κλινικές τι φοράνε και αν σου αρέσει κάτι να ρωτήσεις ή να σημειώσεις τη μάρκα.

Μόλις τώρα, djuan1988 είπε

Δεν έχω κάποιο θέμα, αλλά και από κανέναν συνάδελφο δεν έχω ακούσει κάτι. 

Γενικά είναι πανάκριβα τα συγκεκριμένα, αλλά έχουν διαφορά με ένα σετ του 20€ πάνω/κάτω, ακόμη και στην όψη. 

Μπορείς να παρατηρήσεις στις κλινικές τι φοράνε και αν σου αρέσει κάτι να ρωτήσεις ή να σημειώσεις τη μάρκα.

όταν είχα πάρει δεν ήξερα ότι είχε ποιότητες, λέω βαμβακερό θα είναι καλό. αλλά έβλεπα σε ινστα πχ κατι σκραμπς που εκανε μπαμ ότι είχαν καλύτερο ύφασμα. Δεν νομίζω ότι είναι τραγικό να δώσεις κάτι παραπάνω για σκραμπ δεν είναι μιας χρήσης είναι για πολύ καιρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...