greekbusters Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Καθότι το καβούκι του κλειδιού των οπελ χαλάει εύκολα, το έχω αλλάξει τρεις φορές. Την τελευταία φορά έκανα την βλακεια και πέταξα μαζί και την πλακέτα μαζί με το καβούκι αλλά κράτησα το κλειδί. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό, αλλά τώρα έγινε. Έχω οπελ άστρα η Και τώρα θέλω να ρωτήσω, που μπορώ να βρω την πλακέτα αυτή; σε συνεργείο η σε κλειδαραδικο; Στο ίντερνετ δεν βρήκα πολλές πληροφορίες και ο μάστορας μου λείπει όπως είναι φυσικό και ήθελα να ρωτήσω απλά να ξέρω που να απευθυνθώ από Σεπτέμβρη τώρα
meletis_m Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, greekbusters είπε Καθότι το καβούκι του κλειδιού των οπελ χαλάει εύκολα, το έχω αλλάξει τρεις φορές. Την τελευταία φορά έκανα την βλακεια και πέταξα μαζί και την πλακέτα μαζί με το καβούκι αλλά κράτησα το κλειδί. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό, αλλά τώρα έγινε. Έχω οπελ άστρα η Και τώρα θέλω να ρωτήσω, που μπορώ να βρω την πλακέτα αυτή; σε συνεργείο η σε κλειδαραδικο; Στο ίντερνετ δεν βρήκα πολλές πληροφορίες και ο μάστορας μου λείπει όπως είναι φυσικό και ήθελα να ρωτήσω απλά να ξέρω που να απευθυνθώ από Σεπτέμβρη τώρα Σε κλειδαρά , να ξέρεις θα χρειαστείς και το 4 ψηφιο κωδικό απο το car pass για να στο δηλώσει στο εγκέφαλο μέσω διαγνωστικου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα