Προς το περιεχόμενο

POS VIVA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έκανα σήμερα πληρωμή με κάρτα και το POS  ήταν viva...δεν μου έβγαλε χαρτί απόδειξης και όταν ρώτησα τί και πώς μου είπε ότι θα μου εμφανιστεί στο κινητό η συναλλαγή αλλά δε κατάλαβα περαιτέρω... ξέρει κανείς να με διαφωτίσει τί ακριβώς παίζει?

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Makismourou είπε

Καλησπέρα. Έκανα σήμερα πληρωμή με κάρτα και το POS  ήταν viva...δεν μου έβγαλε χαρτί απόδειξης και όταν ρώτησα τί και πώς μου είπε ότι θα μου εμφανιστεί στο κινητό η συναλλαγή αλλά δε κατάλαβα περαιτέρω... ξέρει κανείς να με διαφωτίσει τί ακριβώς παίζει?

Σε τι ακριβώς να σε διαφωτίσουμε, στο πως μπορείς να δεις από το κινητό σου το ιστορικό της κάρτας σου?

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τι να σου πουμε;Εσύ είδες αν εμφανίστηκε η συναλλαγή στο e banking?

Εκεί ναι,το είδα... απλά εννοώ αν εμφανίζεται και πουθενά αλλού πχ στο σύστημα της viva.

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Makismourou είπε

Εκεί ναι,το είδα... απλά εννοώ αν εμφανίζεται και πουθενά αλλού πχ στο σύστημα της viva.

Τι σε νοιάζει τι θα εμφανιστεί στο πος του εμπόρου;

Εσυ πληρωσες,χρεωθηκες κανονικά,τέλος.Τι άλλο ψάχνεις;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Makismourou είπε

Κατά πάσα πιθανότητα ναι, δεν καταλαβαίνω όμως γιατί σε απασχολεί αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Μια φορά που είχα πληρώσει σε κατάστημα με POS Viva, μου ζήτησε ο ταμίας email και κινητό, και μετά από λίγο ήρθε ειδοποίηση με SMS και απόδειξη στο email.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...