Makismourou Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα. Έκανα σήμερα πληρωμή με κάρτα και το POS ήταν viva...δεν μου έβγαλε χαρτί απόδειξης και όταν ρώτησα τί και πώς μου είπε ότι θα μου εμφανιστεί στο κινητό η συναλλαγή αλλά δε κατάλαβα περαιτέρω... ξέρει κανείς να με διαφωτίσει τί ακριβώς παίζει?
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Τι να σου πουμε;Εσύ είδες αν εμφανίστηκε η συναλλαγή στο e banking?
Joshua21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 44 λεπτά πριν, Makismourou είπε Καλησπέρα. Έκανα σήμερα πληρωμή με κάρτα και το POS ήταν viva...δεν μου έβγαλε χαρτί απόδειξης και όταν ρώτησα τί και πώς μου είπε ότι θα μου εμφανιστεί στο κινητό η συναλλαγή αλλά δε κατάλαβα περαιτέρω... ξέρει κανείς να με διαφωτίσει τί ακριβώς παίζει? Σε τι ακριβώς να σε διαφωτίσουμε, στο πως μπορείς να δεις από το κινητό σου το ιστορικό της κάρτας σου?
Makismourou Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 50 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι να σου πουμε;Εσύ είδες αν εμφανίστηκε η συναλλαγή στο e banking? Εκεί ναι,το είδα... απλά εννοώ αν εμφανίζεται και πουθενά αλλού πχ στο σύστημα της viva. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Makismourou είπε Εκεί ναι,το είδα... απλά εννοώ αν εμφανίζεται και πουθενά αλλού πχ στο σύστημα της viva. Τι σε νοιάζει τι θα εμφανιστεί στο πος του εμπόρου; Εσυ πληρωσες,χρεωθηκες κανονικά,τέλος.Τι άλλο ψάχνεις; 1
Joshua21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Makismourou είπε Εκεί ναι,το είδα... απλά εννοώ αν εμφανίζεται και πουθενά αλλού πχ στο σύστημα της viva. Κατά πάσα πιθανότητα ναι, δεν καταλαβαίνω όμως γιατί σε απασχολεί αυτό. 1
giwrgostr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μια φορά που είχα πληρώσει σε κατάστημα με POS Viva, μου ζήτησε ο ταμίας email και κινητό, και μετά από λίγο ήρθε ειδοποίηση με SMS και απόδειξη στο email.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα