Basilhs23___ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 55 λεπτά πριν, petasis είπε Οι θερμοκρασίες δεν είναι σωστές. Μπορεί το ψυγείο να σου λέει θερμοκρασία κατάψυξης -19, λες όλα εντάξει, και αν βάλεις θερμόμετρο μπορεί να δεις -16/-15. Με το ένα μοτέρ, αναγκαστικά θα μοιράσει τον χρόνο ψύξης μεταξύ κατάψυξης και συντήρησης. Τι να σου πώ, έχω ένα miele μάλλον από το τέλος του 1980 (αγοράστηκε μεταχειρισμένο), με συντήρηση επάνω και κατάψυξη κάτω, και έχει 2 μοτέρ (εξακριβωμένο, φαίνονται στο πίσω μέρος). Δεν ήταν όλα έτσι; Το συμπλήρωσα (δηλαδή έβαλα και 2ο ψυγείο) πριν 11 χρόνια, με δυστυχώς 1 μοτέρ, από αυτά τα Α++++, και όχι, δεν είναι το ίδιο. Το νέο ψυγείο ήθελε επίσης 2 μοτέρ. Οχι δεν είναι όλα έτσι σε καμία περίπτωση, ίσως μόνο τα επαγγελματικά ψυγεία. Τα δύο μοτέρ δηλαδή, δουλεύουν ξεχωριστά το καθένα οπότε έχει ανάγκη το ψυγείο; Η εργάζονται και τα δύο μαζί; Είναι μήπως ένα για κατάψυξη και ένα για ψυγείο;
a_f_a Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Σονυ τηλεοραση που ειχα θέμα, καλεσα αυτους (απο τη Σονυ μου ειπαν να παρω αυτους) και έμεινα πολυ ευχαριστημένος https://serviceonline.gr/service-siskeuon/service-psigeiou/ Επισκευάζουν και Σαμσουνγκ ψυγεία Αν θεωρείται διαφήμιση, διαγράψτε το σχόλιο.
petasis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Στις 12/8/2021 στις 10:23 ΜΜ, Basilhs23___ είπε Οχι δεν είναι όλα έτσι σε καμία περίπτωση, ίσως μόνο τα επαγγελματικά ψυγεία. Τα δύο μοτέρ δηλαδή, δουλεύουν ξεχωριστά το καθένα οπότε έχει ανάγκη το ψυγείο; Η εργάζονται και τα δύο μαζί; Είναι μήπως ένα για κατάψυξη και ένα για ψυγείο; Υποθέτω ένα για την κατάψυξη και ένα για την συντήρηση. Το ένα που έχουν τα τωρινά δεν αρκεί και για τα δύο.
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, petasis είπε Υποθέτω ένα για την κατάψυξη και ένα για την συντήρηση. Το ένα που έχουν τα τωρινά δεν αρκεί και για τα δύο. Είναι σπάνιο αυτό να το βρεις σε ψυγείο. Σχεδόν όλα τα οικιακά έχουν ένα μοτέρ, η ψύξη κατευθύνεται πρώτα προς τον ενσλλσκτη που είναι μεγαλύτερος στην κατάψυξη ενώ στο ψυγείο είναι μικρότερος. Μια χαρά επαρκεί και ο ένας συμπιεστής αν το σύστημα είναι σωστά σχεδιασμένο. Στους δύο συμπιεστες αυτοί θα πρέπει να είναι μικρότεροι σε ισχύ, αλλά συνεπάγεται υψηλότερο κόστος. Μάλλον επειδή είχες Miele ήταν έτσι, καλή και ακριβή εταιρεία. 1
papoys1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Μαστόροι που να ασχολούνται με τέτοια ψυγεία ελάχιστοι και πρέπει να πέσεις στην περίπτωση. Πριν 7-8 χρόνια είχα ένα χαλασμένο το είδαν δύο μαστόροι μου έδωσαν τιμή κοντά στα 200 ευρώ. Το είδε ένας άλλος μου λέει με 80 ευρώ θα στο κάνω τούρμπο αν όχι δεν με πληρώνεις. Το έφτιαξε και ακόμη δουλεύει όντως σαν σκυλί. Είναι Αθήνα έχει πει σε γύφτους ότι παλιά μαζεύουν τα περνάνε από εκεί κρατάει όποια αξίζουν επισκευή ή βγάζει ανταλλακτικά που θα του χρησιμεύσουν και μετά στην ανακύκλωση. 3
_Biohazard_ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 31 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Είναι σπάνιο αυτό να το βρεις σε ψυγείο. Σχεδόν όλα τα οικιακά έχουν ένα μοτέρ, η ψύξη κατευθύνεται πρώτα προς τον ενσλλσκτη που είναι μεγαλύτερος στην κατάψυξη ενώ στο ψυγείο είναι μικρότερος. Μια χαρά επαρκεί και ο ένας συμπιεστής αν το σύστημα είναι σωστά σχεδιασμένο. Στους δύο συμπιεστες αυτοί θα πρέπει να είναι μικρότεροι σε ισχύ, αλλά συνεπάγεται υψηλότερο κόστος. Μάλλον επειδή είχες Miele ήταν έτσι, καλή και ακριβή εταιρεία. Δεν είναι μόνο η Miele, πολλές μάρκες είχαν κι εχουν δύο μοτέρ, ακόμα κι έναν καινούριο Körting ψυγειοκαταψυκτη που είχαμε αγοράσει για το εξοχικό πριν 20+ χρόνια, δύο είχε. Κάποια στιγμή κάτι χάλασε, αγοράστηκε άλλο ψυγείο και τον έβγαλαν έξω και εξαφανίστηκε μέσα σε ένα 2ωρο από "περαστικούς"...δυστυχώς δεν ήμουν τότε εκεί να βγάλω τα δύο μοτέρ μπας και φτιάξω ένα αθόρυβο κομπρεσέρ αέρος με την πρώτη ευκαιρία 😒 1
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Δεν είναι μόνο η Miele, πολλές μάρκες είχαν κι εχουν δύο μοτέρ, ακόμα κι έναν καινούριο Körting ψυγειοκαταψυκτη που είχαμε αγοράσει για το εξοχικό πριν 20+ χρόνια, δύο είχε. Κάποια στιγμή κάτι χάλασε, αγοράστηκε άλλο ψυγείο και τον έβγαλαν έξω και εξαφανίστηκε μέσα σε ένα 2ωρο από "περαστικούς"...δυστυχώς δεν ήμουν τότε εκεί να βγάλω τα δύο μοτέρ μπας και φτιάξω ένα αθόρυβο κομπρεσέρ αέρος με την πρώτη ευκαιρία 😒 Οκ, εγώ προσωπικά δεν το έχω συναντήσει σε κανένα ψυγείο αυτό δικα μας ή συγγενών που είχα δει, Siemens, whirlpool, Westinghouse και Singer. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2021 από Basilhs23___
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα