Lioner Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σας, έχουμε ένα ψυγείο samsung (μοντέλο SR-S22FΤGRS αγορασμένο το 2000 περίπου) και έχει χαλάσει ο κομπρέσορας του (μοτέρ αλλιώς, μοντέλο DK182Q-L2U 230V/50Hz). Η εταιρία δεν κατασκευάζει πια εδώ και καιρό το μοτέρ και δεν υπάρχει πουθενά σε απόθεμα όσο έχω ψάξει και μιλήσει με αντιπροσώπους της Ε.Ε . Έχουμε ταλαιπωρηθεί με την γυναίκα μου μαζί με 2 μικρά παιδιά που έχουμε για να βρούμε μια λύση για να έχουμε ψυγείο Καλέσαμε έναν επισκευαστεί, έκανε διάγνωση πήρε 25 ευρώ πήρε το μοντέλο του μοτέρ και είπε πως την ίδια μέρα θα μας καλέσει για να μας πει τιμή και να κλείσουμε ραντεβού για την επισκευή. Δεν με κάλεσε τον ξαναπαίρνω μετά απο 2 μέρες μου λέει πως περιμένουνε μήνυμα απ την Σαμσουνγκ κτλ κτλ. Εγώ του εξήγησα πως η εταιρία δεν φτιάχνει πια αυτό το συγκεκριμένο ανταλλακτικό και τι μπορούμε να κάνουμε αυτήν την στιγμή.. Μου είπε πως θα με καλέσει το απόγευμα για μου πει τι και πως.. Πέρασαν 10 μέρες, τίποτα. Μέσα στις 10 αυτές μέρες βρήκα ένα άλλο σέρβις του οποίου εξήγησα το πρόβλημα και μου απάντησε πως πρέπει να κάνουν διάγνωση οι ίδιοι και πως αν δεν κάνουν αυτοί και δεν είναι το μοτέρ και φταίει και κάτι άλλο επιπλέον θα είναι δικιά μου ευθύνη αν δεν δουλέψει κάτι.. Οκ έδωσα άλλα 35 ευρώ (τελικά βγήκε πως μόνο το μοτέρ έχει θέμα) οπότε μέχρι στιγμής πάμε στα 50 ευρώ που ξόδεψα. Με πήρε τηλέφωνο πίσω και μου είπε για μια τιμή των 360 ευρώ μαζί με μοτέρ και δουλειά (συμφώνησα και εγώ ο χαζός απ' την βιασύνη μου για να το φτιάξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για τα μικρά παιδιά για να μην ταλαιπωρείτε η γυναίκα μου να πηγαίνει κάθε τρεις και λίγο στο μαγαζί). Ήρθε πρώτη μέρα και είχε μαζί του ένα μοτέρ που ήταν πιο μεγάλο απ αυτό το δικό μου. Του το είπα πως αυτό δεν είναι ίδιο με αυτό που έχει μέσα και πως δεν θα μπει. Μου απάντησε δεν έχει σημασία αρκεί να είναι τα χαρακτηριστικά ίδια. Τελικά τζάμπα ήρθε και μου είπε πως του στείλανε λάθος μοτέρ (μετά από 1 ώρα δουλειάς μου το είπε αυτό) Ήρθε δεύτερη μέρα με το "σωστό μοτέρ" το έβαλε είπε πως θα πάρει 5-7 ώρες για ανέβει στην θερμοκρασία που χρειάζεται το ψυγείο. Είπα οκ. Δεν ανέβασε καθόλου θερμοκρασία. Τον πήρα τηλέφωνο ήρθε τρίτη φορά έκανε εκεί κάτι εκεί ένα 10λεπτο και μου είπε πως κάηκε ένα πραγματάκι μικρό και το άλλαξε (δεν τον πίστεψα για κάποιον λόγο, αίσθηση? δεν ξερω) και λέει μέχρι το βράδυ θα έχει πάρει θερμοκρασία το ψυγείο. Πάλι δεν έγινε τίποτα. Από την περιέργεια είπα να ανοίξω το κουτί και να δω τι είδους μοτέρ μου έβαλε. Μου έβαλε ένα της LG το οποίο στο aliexpress η τιμή του είναι στα 60 ευρώ (είναι γραμμένο και το εργοστάσιο που το παρασκευάζει πάνω στο αυτοκόλλητο και το βρήκα απ εκεί). Τους πήρα τηλ τους ξέχεσα τελείως τους είπα να στείλουν κάποιον να μου βγάλει αυτήν την μ***** και να μου επιστρέψουν το χρηματικό ποσό άμεσα και πως δεν χρειάζομαι κάτι απ αυτούς. Δεν μου έδωσαν ούτε απόδειξη αγοράς για τίποτα! 1) Εφόσον έχεις ένα κινέζικο μοτέρ, σαν αντιπρόσωπος της samsung δεν πρέπει να με ενημερώσεις πρώτα και να μου πεις πως δεν βάζεις ανταλλακτικό αυθεντικό της εταιρίας? 2) Το αυθεντικό είχε κάποτε 190€. Μου το πουλάς 260 το κινέζικο? 3) Τα έχεις κάνει όλα αυτά και τελικά δεν δουλεύει το ψυγείο? ΤΙ στην ευχή πρέπει να κάνω για να φτιαχτεί ένα γ***** ψυγείο για να ζούμε απλά την ζωή μας σαν απλοί άνθρωποι? 1
takoulou Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, Lioner είπε Καλησπέρα σας, έχουμε ένα ψυγείο samsung (μοντέλο SR-S22FΤGRS αγορασμένο το 2000 περίπου) και έχει χαλάσει ο κομπρέσορας του (μοτέρ αλλιώς, μοντέλο DK182Q-L2U 230V/50Hz). Η εταιρία δεν κατασκευάζει πια εδώ και καιρό το μοτέρ και δεν υπάρχει πουθενά σε απόθεμα όσο έχω ψάξει και μιλήσει με αντιπροσώπους της Ε.Ε . Έχουμε ταλαιπωρηθεί με την γυναίκα μου μαζί με 2 μικρά παιδιά που έχουμε για να βρούμε μια λύση για να έχουμε ψυγείο Καλέσαμε έναν επισκευαστεί, έκανε διάγνωση πήρε 25 ευρώ πήρε το μοντέλο του μοτέρ και είπε πως την ίδια μέρα θα μας καλέσει για να μας πει τιμή και να κλείσουμε ραντεβού για την επισκευή. Δεν με κάλεσε τον ξαναπαίρνω μετά απο 2 μέρες μου λέει πως περιμένουνε μήνυμα απ την Σαμσουνγκ κτλ κτλ. Εγώ του εξήγησα πως η εταιρία δεν φτιάχνει πια αυτό το συγκεκριμένο ανταλλακτικό και τι μπορούμε να κάνουμε αυτήν την στιγμή.. Μου είπε πως θα με καλέσει το απόγευμα για μου πει τι και πως.. Πέρασαν 10 μέρες, τίποτα. Μέσα στις 10 αυτές μέρες βρήκα ένα άλλο σέρβις του οποίου εξήγησα το πρόβλημα και μου απάντησε πως πρέπει να κάνουν διάγνωση οι ίδιοι και πως αν δεν κάνουν αυτοί και δεν είναι το μοτέρ και φταίει και κάτι άλλο επιπλέον θα είναι δικιά μου ευθύνη αν δεν δουλέψει κάτι.. Οκ έδωσα άλλα 35 ευρώ (τελικά βγήκε πως μόνο το μοτέρ έχει θέμα) οπότε μέχρι στιγμής πάμε στα 50 ευρώ που ξόδεψα. Με πήρε τηλέφωνο πίσω και μου είπε για μια τιμή των 360 ευρώ μαζί με μοτέρ και δουλειά (συμφώνησα και εγώ ο χαζός απ' την βιασύνη μου για να το φτιάξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για τα μικρά παιδιά για να μην ταλαιπωρείτε η γυναίκα μου να πηγαίνει κάθε τρεις και λίγο στο μαγαζί). Ήρθε πρώτη μέρα και είχε μαζί του ένα μοτέρ που ήταν πιο μεγάλο απ αυτό το δικό μου. Του το είπα πως αυτό δεν είναι ίδιο με αυτό που έχει μέσα και πως δεν θα μπει. Μου απάντησε δεν έχει σημασία αρκεί να είναι τα χαρακτηριστικά ίδια. Τελικά τζάμπα ήρθε και μου είπε πως του στείλανε λάθος μοτέρ (μετά από 1 ώρα δουλειάς μου το είπε αυτό) Ήρθε δεύτερη μέρα με το "σωστό μοτέρ" το έβαλε είπε πως θα πάρει 5-7 ώρες για ανέβει στην θερμοκρασία που χρειάζεται το ψυγείο. Είπα οκ. Δεν ανέβασε καθόλου θερμοκρασία. Τον πήρα τηλέφωνο ήρθε τρίτη φορά έκανε εκεί κάτι εκεί ένα 10λεπτο και μου είπε πως κάηκε ένα πραγματάκι μικρό και το άλλαξε (δεν τον πίστεψα για κάποιον λόγο, αίσθηση? δεν ξερω) και λέει μέχρι το βράδυ θα έχει πάρει θερμοκρασία το ψυγείο. Πάλι δεν έγινε τίποτα. Από την περιέργεια είπα να ανοίξω το κουτί και να δω τι είδους μοτέρ μου έβαλε. Μου έβαλε ένα της LG το οποίο στο aliexpress η τιμή του είναι στα 60 ευρώ (είναι γραμμένο και το εργοστάσιο που το παρασκευάζει πάνω στο αυτοκόλλητο και το βρήκα απ εκεί). Τους πήρα τηλ τους ξέχεσα τελείως τους είπα να στείλουν κάποιον να μου βγάλει αυτήν την μ***** και να μου επιστρέψουν το χρηματικό ποσό άμεσα και πως δεν χρειάζομαι κάτι απ αυτούς. Δεν μου έδωσαν ούτε απόδειξη αγοράς για τίποτα! 1) Εφόσον έχεις ένα κινέζικο μοτέρ, σαν αντιπρόσωπος της samsung δεν πρέπει να με ενημερώσεις πρώτα και να μου πεις πως δεν βάζεις ανταλλακτικό αυθεντικό της εταιρίας? 2) Το αυθεντικό είχε κάποτε 190€. Μου το πουλάς 260 το κινέζικο? 3) Τα έχεις κάνει όλα αυτά και τελικά δεν δουλεύει το ψυγείο? ΤΙ στην ευχή πρέπει να κάνω για να φτιαχτεί ένα γ***** ψυγείο για να ζούμε απλά την ζωή μας σαν απλοί άνθρωποι? Καλησπέρα.. Εγώ στην θέση σου θα είχα παρει άλλο ψυγείο.. Μην τον ψάχνεις.. 11 1
Lioner Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, takoulou είπε Καλησπέρα.. Εγώ στην θέση σου θα είχα παρει άλλο ψυγείο.. Μην τον ψάχνεις.. Γιατί να αγοράσω καινούργιο εφόσον υπάρχει η δυνατότητα επισκευής? Το θέμα είναι να βρεθεί ένας σωστός επισκευαστείς που θα μπορέσει να το κάνει με σωστό τρόπο... Υπάρχει τέτοιος τύπος άραγε? Ας βάλουν και αυτό το κινέζικο που προσπάθησε να βάλει και ο άλλος, αρκεί να δουλεύει. 3
dtzgr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Η ίδια η αντιπροσωπεία σου είπε ότι το ανταλλακτικό δεν υπάρχει πια. Επομένως όλες οι άλλες αλχημείες που προσπαθείς να κάνεις με αλμπάνηδες ή όχι, έχουν ρίσκο λόγω μη σωστού ανταλλακτικού (ήδη το είδες) και είναι δυνητικά βαρέλι χωρίς πάτο (κι αυτό ήδη το είδες). Ακόμα και να το φτιάξεις, δεν υπάρχει εγγύηση για το πόσο θα δουλέψει ούτε για το αν θα δουλέψει το ίδιο καλά με πριν. Αν είσαι διατεθειμένος να αναλάβεις αυτά τα ρίσκα, συνεχίζεις να ψάχνεις επισκευαστή, να δίνεις 25ρια, να τσακώνεσαι και ίσως να μένεις χωρίς ψυγείο για ένα άγνωστο διαστημα ακόμα, με την ελπίδα να βρεις κάποιον να σου κάνει σωστά τη δουλειά (αν γίνεται) και οικονομικά, και να σου κρατήσει και ένα ικανό διαστημα χωρίς άλλες βλάβες ώστε να μη χρειαστεί να πάρεις καινουριο ούτως ή άλλως, έχοντας πληρώσει και ένα ικανό ποσό για επισκευή που αποδείχτηκε προσωρινή. Αλλιώς πας και παίρνεις καινούριο. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από dtzgr 16 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 9 λεπτά πριν, Lioner είπε Γιατί να αγοράσω καινούργιο εφόσον υπάρχει η δυνατότητα επισκευής? Το θέμα είναι να βρεθεί ένας σωστός επισκευαστείς που θα μπορέσει να το κάνει με σωστό τρόπο... Υπάρχει τέτοιος τύπος άραγε? Ας βάλουν και αυτό το κινέζικο που προσπάθησε να βάλει και ο άλλος, αρκεί να δουλεύει. Εχεις δωσει πόσα χρηματα και ακόμα ψυγείο δεν έχεις.Θα αγόραζες άλλο και θα ειχες ξεμπερδεψει. Και ναι 21 χρονων ψυγείο που εχει αλλάξει και η τεχνολογιά με τα φρεον κλπ απο τοτε τι περιμένεις;Να τελειώσει και το πανεπιστήμιο πριν το αλλάξεις; 6 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Βάλε και την αυξημένη κατανάλωση που έχει τόσο ετών ψυγείο σε σχέση με ένα καινούριο μοντέλο. Κάτι τέτοια κάνει κι η μάνα μου... 7
Lioner Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 26 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχεις δωσει πόσα χρηματα και ακόμα ψυγείο δεν έχεις.Θα αγόραζες άλλο και θα ειχες ξεμπερδεψει. Και ναι 21 χρονων ψυγείο που εχει αλλάξει και η τεχνολογιά με τα φρεον κλπ απο τοτε τι περιμένεις;Να τελειώσει και το πανεπιστήμιο πριν το αλλάξεις; Συγκινείς τα 50 ευρώ που έχω δώσει με τα 800-1000που μπορώ να αγοράσω καινουργια ντουλάπα ψυγείο?
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Lioner είπε Συγκινείς τα 50 ευρώ που έχω δώσει με τα 800-1000που μπορώ να αγοράσω καινουργια ντουλάπα ψυγείο? Παντως ψυγείο τώρα δεν έχεις.Και εχεις δωσει 360 + 60 .Με 200€ αγοραζεις ένα φτηνό να κάνεις την δουλειά σου μέσα στο καλοικαίρι και όταν μπορείς αγοράζεις την ντουλάπα.Αλλιώς βάζεις δόσεις και παίρνεις. 1
Lioner Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 31 λεπτά πριν, dtzgr είπε Η ίδια η αντιπροσωπεία σου είπε ότι το ανταλλακτικό δεν υπάρχει πια. Επομένως όλες οι άλλες αλχημείες που προσπαθείς να κάνεις με αλμπάνηδες ή όχι, έχουν ρίσκο λόγω μη σωστού ανταλλακτικού (ήδη το είδες) και είναι δυνητικά βαρέλι χωρίς πάτο (κι αυτό ήδη το είδες). Ακόμα και να το φτιάξεις, δεν υπάρχει εγγύηση για το πόσο θα δουλέψει ούτε για το αν θα δουλέψει το ίδιο καλά με πριν. Αν είσαι διατεθειμένος να αναλάβεις αυτά τα ρίσκα, συνεχίζεις να ψάχνεις επισκευαστή, να δίνεις 25ρια, να τσακώνεσαι και ίσως να μένεις χωρίς ψυγείο για ένα άγνωστο διαστημα ακόμα, με την ελπίδα να βρεις κάποιον να σου κάνει σωστά τη δουλειά (αν γίνεται) και οικονομικά, και να σου κρατήσει και ένα ικανό διαστημα χωρίς άλλες βλάβες ώστε να μη χρειαστεί να πάρεις καινουριο ούτως ή άλλως, έχοντας πληρώσει και ένα ικανό ποσό για επισκευή που αποδείχτηκε προσωρινή. Αλλιώς πας και παίρνεις καινούριο. Η αντιπροσωπεία που μίλησα εκτός Ελλάδας. Η αντιπροσωπεία που μίλησα εντός Ελλάδας δεν μου είπαν κάτι τέτοιο. Λάθος μου μεγάλο βέβαια που δεν το ρώτησα στην αρχή γιατί όταν μου είπαν την τιμή και εφόσον δεν μου είπαν πως δεν θα είναι αυθεντικό πίστεψα το αντίθετο Ημουν σε φάση "να το φτιάξω να τελειώνω" αλλά ως αντιπρόσωπος μια εταιρίας οφείλεις να πληροφορήσεις τον πελάτη πως αυτό που πρόκειται να βάλεις δεν είναι της εταιρίας.. ασχέτως τι ξέρω εγώ και τι δεν ξέρω Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Παντως ψυγείο τώρα δεν έχεις.Και εχεις δωσει 360 + 60 .Με 200€ αγοραζεις ένα φτηνό να κάνεις την δουλειά σου μέσα στο καλοικαίρι και όταν μπορείς αγοράζεις την ντουλάπα.Αλλιώς βάζεις δόσεις και παίρνεις. Τα 360 μην τα υπολογίζεις εφόσον τα παίρνω πίσω τα χρήματα. Τέλος πάντων έχεις δίκιο και σε αυτό να πάρω κάποιο μεταχειρισμένο για αρχή να κάνει την δουλειά του. 1
Klausx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 51 λεπτά πριν, Lioner είπε Καλησπέρα σας, έχουμε ένα ψυγείο samsung (μοντέλο SR-S22FΤGRS αγορασμένο το 2000 περίπου) και έχει χαλάσει ο κομπρέσορας του (μοτέρ αλλιώς, μοντέλο DK182Q-L2U 230V/50Hz). Η εταιρία δεν κατασκευάζει πια εδώ και καιρό το μοτέρ και δεν υπάρχει πουθενά σε απόθεμα όσο έχω ψάξει και μιλήσει με αντιπροσώπους της Ε.Ε . Έχουμε ταλαιπωρηθεί με την γυναίκα μου μαζί με 2 μικρά παιδιά που έχουμε για να βρούμε μια λύση για να έχουμε ψυγείο Καλέσαμε έναν επισκευαστεί, έκανε διάγνωση πήρε 25 ευρώ πήρε το μοντέλο του μοτέρ και είπε πως την ίδια μέρα θα μας καλέσει για να μας πει τιμή και να κλείσουμε ραντεβού για την επισκευή. Δεν με κάλεσε τον ξαναπαίρνω μετά απο 2 μέρες μου λέει πως περιμένουνε μήνυμα απ την Σαμσουνγκ κτλ κτλ. Εγώ του εξήγησα πως η εταιρία δεν φτιάχνει πια αυτό το συγκεκριμένο ανταλλακτικό και τι μπορούμε να κάνουμε αυτήν την στιγμή.. Μου είπε πως θα με καλέσει το απόγευμα για μου πει τι και πως.. Πέρασαν 10 μέρες, τίποτα. Μέσα στις 10 αυτές μέρες βρήκα ένα άλλο σέρβις του οποίου εξήγησα το πρόβλημα και μου απάντησε πως πρέπει να κάνουν διάγνωση οι ίδιοι και πως αν δεν κάνουν αυτοί και δεν είναι το μοτέρ και φταίει και κάτι άλλο επιπλέον θα είναι δικιά μου ευθύνη αν δεν δουλέψει κάτι.. Οκ έδωσα άλλα 35 ευρώ (τελικά βγήκε πως μόνο το μοτέρ έχει θέμα) οπότε μέχρι στιγμής πάμε στα 50 ευρώ που ξόδεψα. Με πήρε τηλέφωνο πίσω και μου είπε για μια τιμή των 360 ευρώ μαζί με μοτέρ και δουλειά (συμφώνησα και εγώ ο χαζός απ' την βιασύνη μου για να το φτιάξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για τα μικρά παιδιά για να μην ταλαιπωρείτε η γυναίκα μου να πηγαίνει κάθε τρεις και λίγο στο μαγαζί). Ήρθε πρώτη μέρα και είχε μαζί του ένα μοτέρ που ήταν πιο μεγάλο απ αυτό το δικό μου. Του το είπα πως αυτό δεν είναι ίδιο με αυτό που έχει μέσα και πως δεν θα μπει. Μου απάντησε δεν έχει σημασία αρκεί να είναι τα χαρακτηριστικά ίδια. Τελικά τζάμπα ήρθε και μου είπε πως του στείλανε λάθος μοτέρ (μετά από 1 ώρα δουλειάς μου το είπε αυτό) Ήρθε δεύτερη μέρα με το "σωστό μοτέρ" το έβαλε είπε πως θα πάρει 5-7 ώρες για ανέβει στην θερμοκρασία που χρειάζεται το ψυγείο. Είπα οκ. Δεν ανέβασε καθόλου θερμοκρασία. Τον πήρα τηλέφωνο ήρθε τρίτη φορά έκανε εκεί κάτι εκεί ένα 10λεπτο και μου είπε πως κάηκε ένα πραγματάκι μικρό και το άλλαξε (δεν τον πίστεψα για κάποιον λόγο, αίσθηση? δεν ξερω) και λέει μέχρι το βράδυ θα έχει πάρει θερμοκρασία το ψυγείο. Πάλι δεν έγινε τίποτα. Από την περιέργεια είπα να ανοίξω το κουτί και να δω τι είδους μοτέρ μου έβαλε. Μου έβαλε ένα της LG το οποίο στο aliexpress η τιμή του είναι στα 60 ευρώ (είναι γραμμένο και το εργοστάσιο που το παρασκευάζει πάνω στο αυτοκόλλητο και το βρήκα απ εκεί). Τους πήρα τηλ τους ξέχεσα τελείως τους είπα να στείλουν κάποιον να μου βγάλει αυτήν την μ***** και να μου επιστρέψουν το χρηματικό ποσό άμεσα και πως δεν χρειάζομαι κάτι απ αυτούς. Δεν μου έδωσαν ούτε απόδειξη αγοράς για τίποτα! 1) Εφόσον έχεις ένα κινέζικο μοτέρ, σαν αντιπρόσωπος της samsung δεν πρέπει να με ενημερώσεις πρώτα και να μου πεις πως δεν βάζεις ανταλλακτικό αυθεντικό της εταιρίας? 2) Το αυθεντικό είχε κάποτε 190€. Μου το πουλάς 260 το κινέζικο? 3) Τα έχεις κάνει όλα αυτά και τελικά δεν δουλεύει το ψυγείο? ΤΙ στην ευχή πρέπει να κάνω για να φτιαχτεί ένα γ***** ψυγείο για να ζούμε απλά την ζωή μας σαν απλοί άνθρωποι? 40 λεπτά πριν, Lioner είπε Γιατί να αγοράσω καινούργιο εφόσον υπάρχει η δυνατότητα επισκευής? Το θέμα είναι να βρεθεί ένας σωστός επισκευαστείς που θα μπορέσει να το κάνει με σωστό τρόπο... Υπάρχει τέτοιος τύπος άραγε? Ας βάλουν και αυτό το κινέζικο που προσπάθησε να βάλει και ο άλλος, αρκεί να δουλεύει. 1 λεπτό πριν, Lioner είπε Συγκινείς τα 50 ευρώ που έχω δώσει με τα 800-1000που μπορώ να αγοράσω καινουργια ντουλάπα ψυγείο? Πρέπει να βρεις κάποιον σωστό ψυκτικό να στο επισκευάσει... Μοτέρ υπάρχουν άπειρα αρκεί να γνωρίζεις να κάνεις αντιστοιχίες κτλ. Από Σεπτέμβρη θα βρεις τώρα δύσκολο. 1
SabotazNic Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Καλείς σδοε και αγοράζεις καινούργιο ψυγείο
korakios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 31 λεπτά πριν, Thresh είπε Βάλε και την αυξημένη κατανάλωση που έχει τόσο ετών ψυγείο σε σχέση με ένα καινούριο μοντέλο. Κάτι τέτοια κάνει κι η μάνα μου... σε νιώθω, εμάς στο εξοχικό κάνει σαν τρακτέρ .... "αφού δουλεύει" 2 1
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Αγαπητέ/η μου, τι κάθεστε και παιδεύεστε με ψυγείο με χαλασμένο συμπιεστή; Το λάθος που έκανε ο τεχνικός σας είναι που δεν σας ανέφερε πως το ψυγείο σας είναι για πέταμα διότι είναι ασύμφορο να αλλάξεις συμπιεστή σε οτιδήποτε μηχάνημα ψύξης. Η τιμή που σας είπε για νέο μοτέρ και προφανώς δεν συμφέρει, ακομα και να το φτιάξετε είναι ζήτημα χρόνου να σας παρουσιάζει συνεχώς βλάβες. Εμείς είμαστε από τους τυχερούς που έχουμε αρχαίο ψυγείο ακόμα δεν χάλασε, αλλά έχει χαμηλές επιδόσεις, θέλει απόψυξη κάθε 2 μήνες. Ένα άλλο Whirlpool του 90 χάλασε αρχές του 2010. Η αγορά νέου ψυγείου για εσάς είναι μονόδρομος. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από Basilhs23___ 1 2
korakios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 52 λεπτά πριν, Lioner είπε Γιατί να αγοράσω καινούργιο εφόσον υπάρχει η δυνατότητα επισκευής? γιατί μεγαλύτερες πιθανότητες έχει το να μη δουλέψει σωστά ή για μικρό χρονικό διάστημα. Αν ήταν 10ετίας , άντε να το παλέψεις , 20 χρονάκια δεν τα λες και άσχημα Φυσικά αν δε σε παίρνει να πάρεις καινούριο με δόσεις ή μεταχειρισμένο (έχει άπειρα) , πάσο και κατανοητό 1 2
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μην το ψάχνεις η αγορά νέου είναι μονόδρομος. Επίσης, αποφύγετε ντουλάπες αν δεν σας είναι εξαιρετικά απαραίτητο, καλύτερα μικρότερο και στριμώξτε τα φαγητά και τα πράγματα, έτσι μειώνεται και το κόστος αγοράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα