mountzou Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα, Πιστεύετε αξίζει να κάνεις αγορά smartphone από το Back Market ? Είναι αξιόπιστο ή scam ; Έχει κάνει κάποιος αγορά πρόσφατα ; Επίσης, μήπως γνωρίζει κάποιος παρόμοια marketplaces ?
Anniplat Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ακριβως αυτο ειναι το διλλημα μου και εμενα... Ενδιαφερομαι να αγορασω το iphone 12 και φοβαμαι μηπως το παρον site δεν ειναι αξιοπιστο. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από Anniplat
GATE123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Είναι κατάστημα με μεταχειρισμένες και “ανανεωμένες” (refurbished) συσκευές τεχνολογίας. https://startupper.gr/news/69796/back-market-poia-einai-i-galliki-startup-pou-molis-prosgeiothike-stin-ellada/ Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από GATE123
Anniplat Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 18 λεπτά πριν, GATE123 είπε Είναι κατάστημα με μεταχειρισμένες και “ανανεωμένες” (refurbished) συσκευές τεχνολογίας. https://startupper.gr/news/69796/back-market-poia-einai-i-galliki-startup-pou-molis-prosgeiothike-stin-ellada/ Αρα κατα την γνωμη σας αξιζει;
Anniplat Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μπορειτε να μου πειτε τον λογο και τι ακριβως φοβαστε ετσι ωστε να πραξω σωστα;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, Anniplat είπε Μπορειτε να μου πειτε τον λογο και τι ακριβως φοβαστε ετσι ωστε να πραξω σωστα; Οτι είναι μεταχειρισμένα;
Anniplat Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οτι είναι μεταχειρισμένα; Ωραια θα το αγορασω απο καταστημα λοιπον μολις βγει το 13 και πεσει η τιμη του 12. Ευχαριστω για την βοηθεια
mindreader Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Συμφωνα με το αρθρο που ποσταριστηκε πιο πανω, φαινεται οτι δεν ειναι ενα απλο μαγαζι, αλλα υπαρχει σοβαρη εταιρια απο πισω. Αν ειναι ετσι, δεν σημαινει οτι τσεκαρει καλα τις συσκευες που πουλαει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα