makrixeris Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα πριν λίγο καθώς έβλεπα tv χάθηκε το σήμα ξαφνικά, ούτε διακοπή ρεύματος ούτε τίποτα απλά χάθηκε το σήμα. Πάω επάνω να δω αν είναι ο ενισχυτής οκ ήταν στην πρίζα κανονικά αλλά δεν είχε κάποια ένδειξη να μου δείχνει ότι είναι αναμμένος, λογικά κάτι θα είχε να δείχνει οτι παίρνει ρεύμα τώρα δεν είχε τπτ. Αυτός είναι αυτός που έχω τώρα Fracarro MBJ3R3UU LTE τον έχω 2 χρόνια κ κάτι είναι λογικό να κάηκε τόσο γρήγορα ? Υπάρχει κάποιος καλός που θα μου προτείνατε να αγοράσω τώρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Με βάση μία φωτογραφία του ενισχυτή σου που είδα υπάρχει πάνω δεξιά ένα μπλε led το οποίο ανάβει όταν ο ενισχυτής λειτουργεί. Αν αυτό το led δεν ανάβει τότε ο ενισχυτής ή δεν δουλεύει ή δεν παίρνει ρεύμα από την πρίζα. Αυτό που πρέπει να δοκιμάσεις πρώτα είναι η πρίζα που τροφοδοτεί τον ενισχυτή. Πάρε μαζί σου ένα πορτατίφ ή ένα ραδιόφωνο ρεύματος και δοκίμασε αν λειτουργούν στην πρίζα. Αν λειτουργούν, το πρόβλημα είναι στον ενισχυτή και πρέπει να αλλαχθεί. Αν δεν λειτουργούν το πρόβλημα είναι στην πρίζα (κάποια ασφάλεια ίσως;). Όχι δεν δικαιολογείται να καεί τόσο γρήγορα. Η Fracarro είναι από τις καλές εταιρίες και δεν δικαιολογείται. Προφανώς κάποιο τυχαίο γεγονός, κάποιο βραχυκύκλωμα ή αστοχία υλικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα