Doped Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Υπαρχει καποιο site που μπορω να αγορασω ανταλλακτικα για το αμαξι μου (mini cooper R56) εντος ευρωπης; Στην Ελλαδα τα περισσοτερα κομματια που βλεπω ειναι σχετικα πιο ακριβα σε σχεση με το εξωτερικο. Επισης κοιταγα μηπως αγορασω ενα ακομα αμαξι για να εχω ανταλλακτικα και προφανως να κανω ολες τι αλλαγες που θελω στο δικο μου. πχ: keyless entry sport mode xenons gong sounds καλυτερη αναρτηση Πιο συγκεκριμενα, εψαχνα τον Ν18 για να αλλαξω εναν N12. Προφανως θελω και πλεξουδα, ECU. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2021 από Doped
lasithi12 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μηπως να το πουλήσεις να πάρεις ενα όπως ακριβως το θέλεις; 1
Doped Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, lasithi12 είπε Μηπως να το πουλήσεις να πάρεις ενα όπως ακριβως το θέλεις; εκει υπαρχει το εξης θεμα: τα Ν18 ειναι του 11-13 και ειναι ακομα αρκετα ακριβα. Αυτο που εχω τωρα διαφερει σε μοτερ, μασκες και ειναι γενικα ενα αμαξι που ξερω: εχω πληρες ιστορικο και ηξερα το ατομο που μου το εδωσε (και προφανως εμπιστευομαι) Τα υπολοιπα ειναι εξτραδακια που θελω να βαλω κλπ τα οποια ειναι ξεκαθαρα θεμα αισθητικης. Επισης τα περισσοτερα που υπαρχουν ελλαδα δεν εχουν καν satnav. (παραδειγμα, μην με φατε) https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314193326-mini-cooper-s Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2021 από Doped
kalmik Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 To Mini που έχεις δεύτερης γενιάς έχει αποδειχθεί το πιο "ευαίσθητο" σε θέματα αξιοπιστίας, μοτέρ κλπ. Δηλ. με τις μετατροπές ίσως στοιχίσει ελάχιστα λιγότερο από ένα τρίτης γενιάς που είναι πολύ καλύτερα σε αξιοπιστία. 1
Doped Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, kalmik είπε To Mini που έχεις δεύτερης γενιάς έχει αποδειχθεί το πιο "ευαίσθητο" σε θέματα αξιοπιστίας, μοτέρ κλπ. Δηλ. με τις μετατροπές ίσως στοιχίσει ελάχιστα λιγότερο από ένα τρίτης γενιάς που είναι πολύ καλύτερα σε αξιοπιστία. Ειχα για ενα μικρο διαστημα F56 S και μπορω να πω οτι ναι, ειναι καλυτερα αλλα στα ματια μου χανουν πολυ στο κομματι "mini"... θα τα αποκαλουσα "maxi" . Δεν τα ζηλευω καθολου οταν τα βλεπω στον δρομο σαν αμαξια ουτε μου λειπει τοσο πολυ η αισθηση που ειχε γιατι απλα ηταν σαν οποιο αλλο αμαξι της κατηγοριας τους. Ενω το R56 και το R53s που ειχα πριν απο αυτο εχουν πραγματικα πλακα να τα οδηγας μονος το βραδυ σε δρομο με στροφες κλπ. Ξερεις οτι δεν εισαι ο πιο γρηγορος, ουτε ο πιο σταθερος κλπ αλλα εχεις καλο αμαξωμα (κρατημα) για να παιξεις μπαλα. Βεβαια εψαξα για το αν μπαινει ο B48M στο αμαξι μου αλλα δεν βρηκα πολλα πραγματα. Οποτε ειπα να ειναι να τα σκασω θα παω στον Ν18 που ξερω οτι ειναι πιο αξιοποιστος και πιο σπινιαρης απο τον Ν12. Η στην χειροτερη κανω τον Ν12, Ν14 Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2021 από Doped
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα