Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση επειδή δεν είμαι σχετικός; 

Με τι εργαλείο γίνεται το ξεβίδωμα και η αφαίρεση των πινακίδων αυτοκινήτου. Κατσαβίδι, πένσα η κλειδί; Και τι διαμετριμα πρέπει να έχει το εργαλείο για να ταιριάζει; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Με τι εργαλείο γίνεται το ξεβίδωμα και η αφαίρεση των πινακίδων αυτοκινήτου. Κατσαβίδι, πένσα η κλειδί; Και τι διαμετριμα πρέπει να έχει το εργαλείο για να ταιριάζει; 

Υπάρχουν και βάσεις για πινακίδες οι οποίες είναι βιδωμένες αυτές πάνω στο αυτοκίνητο, και η πινακίδα μπαίνει κουμπωτή. Αλλιώς μπορεί να είναι βιδωμένη, με διάφορα κεφάλια, ή να είναι πριτσινομενη. Επειδή δεν είσαι σχετικός αν θέλεις ανέβασε μια φωτογραφία για να δούμε. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν είναι στάνταρ, αν μας πεις ή μας δείξεις τις βίδες, θα σου πούμε τι εργαλείο χρειάζεσαι.

Το πιο σύνηθες είναι βίδες Philips οι οποίες ξεβιδώνουν με το αντίστοιχο κατσαβίδι, PH2.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αυτή την στιγμή δεν έχω φωτογραφίες, το αμάξι είναι μακριά  στο γκαράζ σε άλλη περιοχή. Είναι μοντέλο nissan του 83 αν αυτό λέει κάτι. Έχω διάφορα εργαλεία εδώ απλα θέλω να ξέρω ποιο είναι το κατάλληλο. Η πινακίδα σίγουρα δεν ήταν κουμπωτη. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Αυτή την στιγμή δεν έχω φωτογραφίες, το αμάξι είναι μακριά  στο γκαράζ σε άλλη περιοχή. Είναι μοντέλο nissan του 83 αν αυτό λέει κάτι. Έχω διάφορα εργαλεία εδώ απλα θέλω να ξέρω ποιο είναι το κατάλληλο. Η πινακίδα σίγουρα δεν ήταν κουμπωτη. 

Παρε και wd40 γιατι θα εχουν σκουριάσει για τα καλά.

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Οκ. Ευχαριστώ. Όταν πάω στο γκαράζ θα βγάλω φωτογραφίες. 

Όταν πας στο γκαράζ πάρε 2-3 διαφορετικά κατσαβίδια και βγάλε τις πινακίδες και άσε τις φωτογραφίες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Όταν πας στο γκαράζ πάρε 2-3 διαφορετικά κατσαβίδια και βγάλε τις πινακίδες και άσε τις φωτογραφίες

Ναι εννοείται αυτό, εννοώ στην περίπτωση που δεν ταιριάξει τίποτα θα αναρτήσω φωτογραφία εδω.

Δημοσ.

Και αν δεν σε νοιάζει και πολύ για το αμάξι πάρε ένα μεγάλο ίσιο κατσαβίδι και βγάλτες με το ζόρι,ουτε ξεβίδωμα ούτε τίποτα. Η λαμαρίνα τους σκίζεται ευκολα κοντά στις τρύπες .

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και αν δεν σε νοιάζει και πολύ για το αμάξι πάρε ένα μεγάλο ίσιο κατσαβίδι και βγάλτες με το ζόρι,ουτε ξεβίδωμα ούτε τίποτα. Η λαμαρίνα τους σκίζεται ευκολα κοντά στις τρύπες .

Καλή πληροφορία αυτή. Το αμάξι πάει για ανακύκλωση έτσι κι αλλιώς για αυτό θέλω να τις βγάλω. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Καλή πληροφορία αυτή. Το αμάξι πάει για ανακύκλωση έτσι κι αλλιώς για αυτό θέλω να τις βγάλω. 

Μια ακόμα καλύτερη πληροφορία είναι πως δεν χρειάζεται να τις βγάλεις, θα τις βγάλει από πάνω αυτός με το διαλυτήριο.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μια ακόμα καλύτερη πληροφορία είναι πως δεν χρειάζεται να τις βγάλεις, θα τις βγάλει από πάνω αυτός με το διαλυτήριο.

Μας ζήτησαν να τις αφαιρέσουμε εμείς.....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Μας ζήτησαν να τις αφαιρέσουμε εμείς.....

Τότε ίσως θα έπρεπε να βρείτε άλλο διαλυτήριο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...