Basilhs23___ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Ερώτηση επειδή δεν είμαι σχετικός; Με τι εργαλείο γίνεται το ξεβίδωμα και η αφαίρεση των πινακίδων αυτοκινήτου. Κατσαβίδι, πένσα η κλειδί; Και τι διαμετριμα πρέπει να έχει το εργαλείο για να ταιριάζει;
thanasisxask Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Ερώτηση επειδή δεν είμαι σχετικός; Με τι εργαλείο γίνεται το ξεβίδωμα και η αφαίρεση των πινακίδων αυτοκινήτου. Κατσαβίδι, πένσα η κλειδί; Και τι διαμετριμα πρέπει να έχει το εργαλείο για να ταιριάζει; Υπάρχουν και βάσεις για πινακίδες οι οποίες είναι βιδωμένες αυτές πάνω στο αυτοκίνητο, και η πινακίδα μπαίνει κουμπωτή. Αλλιώς μπορεί να είναι βιδωμένη, με διάφορα κεφάλια, ή να είναι πριτσινομενη. Επειδή δεν είσαι σχετικός αν θέλεις ανέβασε μια φωτογραφία για να δούμε. 1
Joshua21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Ερώτηση επειδή δεν είμαι σχετικός; Με τι εργαλείο γίνεται το ξεβίδωμα και η αφαίρεση των πινακίδων αυτοκινήτου. Κατσαβίδι, πένσα η κλειδί; Και τι διαμετριμα πρέπει να έχει το εργαλείο για να ταιριάζει; Δεν είναι στάνταρ, αν μας πεις ή μας δείξεις τις βίδες, θα σου πούμε τι εργαλείο χρειάζεσαι. Το πιο σύνηθες είναι βίδες Philips οι οποίες ξεβιδώνουν με το αντίστοιχο κατσαβίδι, PH2. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Αυτή την στιγμή δεν έχω φωτογραφίες, το αμάξι είναι μακριά στο γκαράζ σε άλλη περιοχή. Είναι μοντέλο nissan του 83 αν αυτό λέει κάτι. Έχω διάφορα εργαλεία εδώ απλα θέλω να ξέρω ποιο είναι το κατάλληλο. Η πινακίδα σίγουρα δεν ήταν κουμπωτη.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Αυτή την στιγμή δεν έχω φωτογραφίες, το αμάξι είναι μακριά στο γκαράζ σε άλλη περιοχή. Είναι μοντέλο nissan του 83 αν αυτό λέει κάτι. Έχω διάφορα εργαλεία εδώ απλα θέλω να ξέρω ποιο είναι το κατάλληλο. Η πινακίδα σίγουρα δεν ήταν κουμπωτη. Παρε και wd40 γιατι θα εχουν σκουριάσει για τα καλά. 2
Joshua21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Είναι μοντέλο nissan του 83 αν αυτό λέει κάτι. Όχι δεν λέει κάτι.
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Οκ. Ευχαριστώ. Όταν πάω στο γκαράζ θα βγάλω φωτογραφίες.
Nabuko Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 30 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Οκ. Ευχαριστώ. Όταν πάω στο γκαράζ θα βγάλω φωτογραφίες. Όταν πας στο γκαράζ πάρε 2-3 διαφορετικά κατσαβίδια και βγάλε τις πινακίδες και άσε τις φωτογραφίες
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Όταν πας στο γκαράζ πάρε 2-3 διαφορετικά κατσαβίδια και βγάλε τις πινακίδες και άσε τις φωτογραφίες Ναι εννοείται αυτό, εννοώ στην περίπτωση που δεν ταιριάξει τίποτα θα αναρτήσω φωτογραφία εδω.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Και αν δεν σε νοιάζει και πολύ για το αμάξι πάρε ένα μεγάλο ίσιο κατσαβίδι και βγάλτες με το ζόρι,ουτε ξεβίδωμα ούτε τίποτα. Η λαμαρίνα τους σκίζεται ευκολα κοντά στις τρύπες .
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και αν δεν σε νοιάζει και πολύ για το αμάξι πάρε ένα μεγάλο ίσιο κατσαβίδι και βγάλτες με το ζόρι,ουτε ξεβίδωμα ούτε τίποτα. Η λαμαρίνα τους σκίζεται ευκολα κοντά στις τρύπες . Καλή πληροφορία αυτή. Το αμάξι πάει για ανακύκλωση έτσι κι αλλιώς για αυτό θέλω να τις βγάλω.
Joshua21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Καλή πληροφορία αυτή. Το αμάξι πάει για ανακύκλωση έτσι κι αλλιώς για αυτό θέλω να τις βγάλω. Μια ακόμα καλύτερη πληροφορία είναι πως δεν χρειάζεται να τις βγάλεις, θα τις βγάλει από πάνω αυτός με το διαλυτήριο. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 13 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μια ακόμα καλύτερη πληροφορία είναι πως δεν χρειάζεται να τις βγάλεις, θα τις βγάλει από πάνω αυτός με το διαλυτήριο. Μας ζήτησαν να τις αφαιρέσουμε εμείς.....
Joshua21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Μας ζήτησαν να τις αφαιρέσουμε εμείς..... Τότε ίσως θα έπρεπε να βρείτε άλλο διαλυτήριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα